Παράλληλες σχέσεις και ερωτικές εξελίξεις

antres-kai-kerato

Παράλληλες σχέσεις και ερωτικές εξελίξεις

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ο μήνας του Κριού, έχει ήδη ξεκινήσει με πολλή μεγάλη ένταση σε όλα τα ζευγάρια, που η μοίρα τους, τους έχει δέσει με αυτόν τον δύσκολο και επώδυνο τρόπο, με τον ΄παράλληλο’ σύντροφο τους. Ο ανάδρομος Κρόνος μέσα στον Απρίλιο, θα δώσει σίγουρα αφορμές για εξελίξεις, που σε βάθος χρόνου θα αποδειχτούν σωτήριες.

 

 

Κριός: Δεν χρειάζεται να διορθώσετε κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη κάνετε. Θα θεωρηθεί υπερβολή και θα σας κάνει να φαίνεστε δεδομένοι στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος: Δύο διπλανά ζώδια και με μόνιμες δυσκολίες στην επικοινωνία. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο. Οι μέρες πάντως μετά την νέα σελήνη, είναι καλύτερες.

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Βιώνετε καταστάσεις που σε καμία περίπτωση δεν είχατε ονειρευτεί για την ερωτική σας ζωή. Βάλτε τα όρια χρόνου, ανακοινώστε τα και αν δεν τιμηθούν, απομακρυνθείτε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος: Πολλά τα ερωτηματικά που θα προκύψουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, και για το αν αυτή η κρυφή σχέση τελικά αξίζει να συνεχίσει.

Λέων: Είσαστε σε μια μετριότητα και το ξέρετε και οι δύο. Άρα δείτε πια είναι τα πιθανά σημεία στα οποία μπορείτε να συμφωνήσετε, και διευρύνετε τα.

Παρθένος: Οι όψεις της Αφροδίτης και του Άρη, θα σας δώσουν μια σειρά από εντάσεις, που δεν θα πρέπει όμως να δραματοποιήσετε. Ας έχει ξανασυμβεί.

Ζυγός: Δεν έχετε καταφέρει, και μετά από τόσο χρονικό διάστημα, να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στην δύσκολη ομολογουμένων σχέση σας. Δοκιμάστε περισσότερο τον διάλογο.

Σκορπιός: Οι αποφάσεις και οι προτάσεις είναι έτοιμες να πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ίσως είναι η καταλληλότερη εποχή για ριζικές αλλαγές.

Τοξότης: Οι συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα σας παρουσιαστούν στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις χωρισμού.

Αιγόκερως: Πολλά τα δυσλειτουργικά κομμάτια που τελικά έχουν φανερώσει την παρουσία τους μέσα στο δεσμό σας. Μιλήστε και βρείτε τελικά τις λύσεις.

Υδροχόος: Οι αξίες σας και η στάση σας, προς τον άνθρωπο που έχε στην ζωή σας, δεν γίνονται αντιληπτές ή εκτιμητές. Περιορίστε τες και δείτε το αποτέλεσμα τελικά.

Ιχθείς: Δύσκολη η επόμενη περίοδος και μέχρι τις 05-04, που θα σας βάλει απέναντι και θα πρέπει να συζητήσετε τα κακώς κείμενα, της αισθηματικής σχέσης σας.