Ποια ζωδια παντρεύονται αυτό το Καλοκαίρι

alitheies-gamoy

Ποια ζώδια παντρεύονται αυτό το Καλοκαίρι

Ένα ανατρεπτικό Καλοκαίρι που θα δώσει τις πρακτικές ευκαιρίες, σε ζευγάρια που έχουν σοβαρές σχέσεις, να ολοκληρώσουν τους σκοπούς τους μέσα από γάμο, οικογένεια, παιδιά ή και ακόμη να λύσουν οριστικά τα δεσμά του παρελθόντος, για κάτι νέο και πολλά υποσχόμενο.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Έχετε βγάλει το όνομα του κακού παιδιού, που δεν μπορεί να μαζευτεί και να νοικοκυρευτεί. Το κατάλληλο ταίρι, έχει βρεθεί και εσείς μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις ζωής.
Ερωτική Ζωή: 4/5

zodia-taro-45

Ταύρος: Όσο ακόμη θα παραμείνει ο Δίας στην Παρθένο, εσείς θα έχετε την άνεση να κάνετε τα σχέδια σας, που μπορούν να σας οδηγήσουν σε εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Ακόμη και οι σύντροφοι, που βρήκαν πολλές καθυστερήσεις και εμπόδια, τώρα θα δικαιωθούν.
Ερωτική Ζωή: 4/5

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Το ερωτικό κλίμα είναι ακόμη μέτριο και ασταθές. Δεν υπάρχουν ακόμη οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να κάνετε κάποιο βήμα με τον σύντροφο σας. Το Φθινόπωρο σίγουρα θα είναι πιο θετικό προς τους σκοπούς της κοινής πορείας.
Ερωτική Ζωή: 3/5

Καρκίνος: Η συναισθηματική σας ζωή έχει κάνει μεγάλα άλματα. Αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε μέχρι να λήξει ο Ιούλιος. Πολλά τα ευχάριστα συμβάντα που θα βρεθούν στο κατώφλι σας, ερωτική εξομολόγηση, οικονομική άνεση, που θα σας λύσουν τα χέρια.
Ερωτική Ζωή: 5/5

Λέων: Αν κάνετε λίγη υπομονή ακόμη και μέχρι τα άστρα να έρθουν επάνω σας, να είστε σίγουρο ότι θα δικαιωθείτε σε όλες σας τις επιδιώξεις. Ερωτικές ιστορίες που έχουν κολλήσει και δεν εξελίσσονται για τον οποιοδήποτε λόγο, τώρα θα κάνουν μια επανεκκίνηση.
Ερωτική Ζωή: 4/5

Παρθένος: Το πάθος σας είναι σβησμένο. Λίγα αυτά που στο τώρα μπορούν να σας ανανεώσουν, και να σας τραβήξουν την προσοχή. Από την πανσέληνο του Ιουλίου, όλα θα καλυτερέψουν και πιθανόν ένα ρομάντζο να ξαναζωντανέψει.
Ερωτική Ζωή: 3/5

Ζυγός: Κινήστε μεθοδικά και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα προσεχτικούς, σε όλα αυτά που σας προσφέρουν και σας τάζουν. Εσείς έχετε ήδη καταστρώσει τα προγράμματα σας και το μόνο που απομένει, είναι να πάρετε την γενναία απόφαση για κάνετε το επόμενο βήμα.
Ερωτική Ζωή: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός: Ο ρομαντισμός έχει φύγει από το μυαλό σας, και το μόνο που σας νοιάζει είναι να δείτε αν τελικά οι κοινοί σας στόχοι με τον άνθρωπο της επιλογής σας είναι εφικτοί ή όχι. Μέσα στον τρέχοντα μήνα πολλά αυτά που θα σας δείξουν το σωστό δρόμο.
Ερωτική Ζωή: 4/5

Τοξότης: Ευνοϊκή η περίοδος για νέα ξεκινήματα που αφορούν δεσμεύσεις και ξεκινήματα ζωής μέσα από γάμο ή συμβίωση. Οι συνθήκες της οικονομικής σας ζωής είναι οι καλύτερες δυνατές και σίγουρα αυτό που έχετε σχεδιάσει, μπορεί να γίνει πιο εύκολα πιο και πιο γρήγορα.
Ερωτική Ζωή: 3/5

prodosia

Αιγόκερως: Είσαστε σταθεροί στους στόχους σας και το επόμενο που ζητάτε είναι να ολοκληρώσετε την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα είχε πολλούς κυματισμούς. Οι εντάσεις και οι υπερβολές, απομακρύνονται και όλα δείχνουν προς όφελος σας.
Ερωτική Ζωή: 4/5

Υδροχόος: Αυτό που υπάρχει στα κρυφά σας σχέδια, έχει έρθει πια ο καιρό για να το αποκαλύψετε. Αν τελικά έχετε βρει τον άνθρωπο σας είναι η καλύτερη εποχή για να προχωρήσετε σε κάτι πιο επίσημο. Είστε το ζώδιο που κρατάει τα ηνία στις επανασυνδέσεις…. επίσης.
Ερωτική Ζωή: 5/5

Ιχθείς: Ταλαιπωρία στοπ. Αυτό το Καλοκαίρι θα σας αποδώσει μεγάλες ανατροπές σε κάθε τομέα που σας χρειάζονται προκειμένου να ξεφύγετε από την βαρετή ρουτίνα. Σε όλη αυτήν την αλλαγή, θα έχετε συμπαραστάτη σας και τον άνθρωπο σας.
Ερωτική Ζωή: 3/5