Πρώτο 15μερο Ιουλίου ‘17

Πρώτο 15μερο Ιουλίου ‘17

Η ζέστη ανεβαίνει και όλα τα ζώδια κάνουν τις δικές τους σκέψεις… γύρω από διακοπές και πιθανούς συνταξιδιώτες. Οι μέρες με την Αφροδίτη να αλλάζει οίκο, θα δώσει τις ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα και μονιμοποίηση σοβαρών αισθημάτων – δεσμών.

Για όλους:

 

Κριός:
Αν δεν μπορείτε να μείνετε μόνο σε μια γνωριμία, τουλάχιστον μην τάζεστε αριστερά και δεξιά… είναι θέμα χρόνου να εκτεθείτε. Είσαστε από τα πιο ζωηρά παιδιά και το απολαμβάνετε, προσοχή μόνο μην πληγωθεί κάποιος, άθελα σας. Οι σύντροφοι, που έχουν απομακρυνθεί ψυχικά, ίσως και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, καλό θα ήταν να αφήσουν τους εγωισμούς, και να πάρουν μια πιο σοβαρή στάση απέναντι στην ζωή τους.
Τυχερή ημερομηνία: 10 Ιουλίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Έχετε περάσει από όλες τις πιθανές διαδικασίες, του έρωτα και των αισθημάτων. Είσαστε στην πιο ώριμη σας φάση και το μόνο που ζητάτε πια είναι να βρεθεί ένα αξιόλογος άνθρωπος, που να μπορεί να σας πείσει για να το εμπιστευτείτε. Αυτοί που είναι σε διαδικασίες, για να επανασυνδεθούν, καλό θα ήταν να μην ζητήσουν την συνδρομή …των τρίτων – φίλων και γνωστών.
Τυχερή ημερομηνία: 08 Ιουλίου

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Αποφύγετε αυτήν την εποχή να ψάξετε για σπίθες στο παρελθόν σας, Σίγουρα μπορεί να υπάρχει κάτι ανάλογο μέσα στην δική σας καρδιά, όμως πιθανόν όχι… στην άλλη πλευρά. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει προθέσεις. Εσείς που έχετε έναν καινούργιο άνθρωπο, στην ερωτική σας ζωή, μην δώσετε τα όλα σας, από την αρχή. Διατηρείτε ένα μέτρο… δύσκολο βέβαιο για τον ασταμάτητο χαρακτήρα σας.
Τυχερή ημερομηνία: 10 Ιουλίου

Καρκίνος: Σίγουρα όλα τα άστρα και όχι μόνο σας υποστηρίζουν. Εσείς και μέχρι τις 21/07, μπορείτε να αλλάξετε την ζωή σας, και ειδικά τον ερωτικό σας τομέα κατά 180ο. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που θα έρθει… με την δική σας πρωτοβουλία. Κάποιος που σας αγαπά, θα κάνει την ανατροπή του, θα λύσει τους κάβους του, από το παρελθόν, και θα σας έρθει με σοβαρές και αληθινές προτάσεις για να συνδεθείτε αισθηματικά.
Τυχερή ημερομηνία: 11 Ιουλίου

Λέων: Οι απόψεις σας, και η στάση ζωής που έχετε, έρχεται σε πλήρη αντίθεση και κόντρα με τον άνθρωπο …που υπάρχει στην ζωή σας. Αυτός σίγουρα είναι και ένας δείκτης που δηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά, στο μεταξύ σας. Οι μόνοι και οι πρόσφατα χωρισμένοι, θα έχουν πολλές καινούργιες επαφές. Σίγουρα δεν είναι ακόμη η ώρα για νέα σχέση, ωστόσο απολαύστε όλα αυτά που θα σας αναζωογονήσουν.
Τυχερή ημερομηνία: 05 Ιουλίου

Παρθένος: Μην βάζετε τον εαυτό σας σε τιμωρία επειδή χωρίσατε. Ίσως και να έφταιγε η άλλη πλευρά. Όπως και να έχουν όμως τα πράματα εσείς καλείστε να απολαύστε, το φετινό Καλοκαίρι. Οι σχέσεις που έχουν απομακρυνθεί λόγω χιλιομετρικών αποστάσεων, θα έχουν τις πρακτικές ευκαιρίες για να βρεθούν, να μιλήσουν και να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 01 Ιουλίου

Ζυγός: Όλο το πρώτο 15μερο, τα άστρα σας σπρώχνουν για να ξεκαθαρίσετε τα οικονομικά σας ζητήματα, και τις εκκρεμότητες που έχετε με το άγονο πια παρελθόν σας. Ίσως και να είναι ο μόνος τρόπος για να ανοίξουν οι πόρτες για την ισορροπία που ζητάτε, στο παρόν σας. Ακόμη και ο τρόπος που θα έρθει πιο κοντά σας το άτομο που σας ενδιαφέρει. Πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας, και μην κολλάτε στην συνήθεια.
Τυχερή ημερομηνία: 06 Ιουλίου

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Σκορπιός: Ο σκοπός σας είναι γενικότερα, να πάτε την ζωή σας την αισθηματική, σε ένα άλλο επίπεδο, που δεν θα επηρεάζεται από παρελθόν και μέτρια οικονομικά. Είναι μόνο στο δικό σας δυναμικό χέρι, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να κινητοποιηθείτε άμεσα. Αυτοί που είναι σε μια περίεργη ερωτοφιλία, θα χρειαστεί να κάνουν μια πρώτη κίνηση, έτσι ώστε και επιτέλους να σπάσει ο πάγος.
Τυχερή ημερομηνία: 07 Ιουλίου

Τοξότης: Αισθάνεστε υπερβολικά κουρασμένοι με όλα αυτά που έχουν συμβεί στην προσωπική σας ζωή, και σίγουρα δεν επιθυμείτε να τα ξαναπεράσετε. Αυτό είναι και μια σκέψη που υπάρχει στο μυαλό και του ταιριού σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα δοθούν οι αφορμές για να μπορέσετε να λύσετε μόνιμα τις διαφορές σας. Οι εργένηδες θα έχουν και μια παραπάνω εύνοια από την Αφροδίτη γύρω στις μέρες τις πανσελήνου.
Τυχερή ημερομηνία: 05 Ιουλίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως: Όλα είναι υπέρ σας και σας καρτερούν, να κάνετε την κίνηση σας. Στον εργασιακό – οικονομικό σας τομέα, θα έχετε κάποιες εξελικτικές ειδήσεις, που θα σας λύσουν τα χέρια με αρκετά χρήματα, που θα μπουν στην τσέπη σας. Οι αισθηματικές σχέσεις που έχουν περάσει από άπειρα σκαμπανεβάσματα, θα ισορροπήσουν και το πιο πιθανόν, είναι τα ‘σοβαρά’ ζευγάρια, να πάρουν αποφάσεις γύρω …από νόμιμες και μόνιμες δεσμεύσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 04 Ιουλίου

Υδροχόος: Τα δύσκολα τα βαρεθήκατε… και έτσι κάπως θα πάρετε τις αποφάσεις σας, γύρω από αισθήματα και άτομα, που ίσως και να μην σας είναι και ταιριαστά. Από τις 09/07 και μετά, που τα άστρα σας ευνοούν, εσείς θα κάνετε τις κινήσεις σας, που σε βάθος χρόνου, θα σας δικαιώσουν. Νέοι έρωτες, θα ξεπροβάλουν την εποχή των διακοπών, για πολλούς.
Τυχερή ημερομηνία: 01 Ιουλίου

Ιχθείς: Δεν έχετε πει ακόμη την τελευταία σας κουβέντα. Σίγουρα έχουν γίνει πάρα πολλά και καλείστε, να αποκαλύψετε πια την ζητάτε και από ποιον. Οι διπλές – κρυφές καταστάσεις, έχουν τελειώσει και σίγουρα έτσι αποφεύγετε και τα σχετικά προβλήματα. Οι μέρες του Ιουλίου, θα σας δώσουν ξαφνικό χρήμα, αλλά και άνεση για να κάνετε όλα αυτά που ζητάτε πραγματικότητα.
Τυχερή ημερομηνία: 06 Ιουλίου