Πρώτο 15μερο του Ιανουαρίου 2016

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Πρώτο 15μερο του Ιανουαρίου 2016

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Αστρολογια: Πληθώρα πλανητών αλλάζουν ζωδιακό οίκο αυτές τις ημέρες και δημιουργούν ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη απειλεί με αποκαλύψεις και χωρισμούς.

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 02/1, και ο ανάδρομο Δίας από 08/01, θα φέρουν παρεξηγήσεις σε όσους αφήνουν εκκρεμότητες. Μια εποχή μέχρι την νέα σελήνη στις 10 Ιανουαρίου που πολλά θα ολοκληρωθούν προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση

zodia-taro-45

Κριός: Καλό θα ήταν να ονειρευτείτε τις νέες προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, στην αισθηματική σας ζωή. Οι συμπεριφορές που θα δείτε σαν πιο εκδηλωτικές και ευχάριστες τυχόν να κρύβουν και κάτι πιο ύποπτο πίσω από αυτό. Για όσους είναι μέσα με γάμο – σοβαρή σχέση, θα δουν την ‘επένδυση τους’, να παίρνει αξία και αυτό είναι κάτι που θα σας ικανοποιήσει. Η νέα σελήνη στον, σίγουρα θα δώσει και κάποιες ελπίδες, σε όσους μέσα από περίπλοκες καταστάσεις έχουν χωρίσει.

Ερωτική ημέρα: 12 Ιανουαρίου

Ταύρος: Ορίστε τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα σας και ανακοινώστε τα εκεί που πρέπει. Οι μέρες των αποφάσεων είναι κοντά. Αυτά που τόσο πολύ σας στεναχώρησαν και σας κούρασαν το προηγούμενο έτος δεν έχουν θέση στο νέο έτος. Επίσης μην αγνοείτε τις σωματικές σας ανάγκες, σίγουρα θα πρέπει και η ξεκούραση να γίνει μια από τις προτεραιότητες σας. Ακόμα και οι σχέσεις που έχουν χάσει την ισορροπία τους, θα πρέπει μέχρι τις 10/01, να τολμήσουν τις αλλαγές.

Ερωτική ημέρα: 14 Ιανουαρίου

Δίδυμοι: Ακόμα δεν έχετε την πλήρη εικόνα, άρα μην κάνετε παραπάνω κόπο και δράσεις, πιθανόν να μην αξίζουν κίολλας. Απέναντι σας είναι η Αφροδίτη που σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να δείτε τι πραγματικά θέλετε. Για τους ελεύθερους, ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευθυνθεί ακόμη περισσότερο, με ευχάριστο αποτέλεσμα νέες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Αυτοί που έχουν σχέση ‘εκ του μακρόθεν’, θα έχουν ευχάριστες επισκέψεις μέσα στον νέο μήνα.

Ερωτική ημέρα: 10 Ιανουαρίου

Καρκίνος: Οι όψεις της νέα σελήνης με τον ανάδρομο Δία στις 10-01, πιθανόν να σας κάνουν λίγο πιο διεκδικητικούς προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όσοι έχουν προγραμματίσει για το πρώτο μήνα, κάποια επίσημη δέσμευση – πρόταση – συγκατοίκηση, ίσως να αντιμετωπίσουν κάποιες καθυστερήσεις, που θα πηγάζουν από τον οικονομικό τομέα. Επίσης αποφύγετε να επιβάλλετε τους ρυθμούς και τα θέλω σας, εκεί που αντιλαμβάνεστε ότι ήδη υπάρχει πρόβλημα.

Ερωτική ημέρα: 09 Ιανουαρίου

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Λέων: Είσαστε έτοιμοι πια να διαγράψετε από την ζωή σας άτομα που απλώς σας σπαταλάνε τον πολύτιμο χρόνο σας. Τώρα που η Αφροδίτη θα δώσει την

εύνοια της, στο τρίγωνο των πύρινων ζωδίων, σίγουρα θα έχετε και εσείς τις ευκαιρίες σας για επέκταση σε θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Οι χωρισμένο σύντροφοι – σύζυγοι, μετά τις 14/01, θα έχουν περισσότερή υπομονή για να συζητήσουν τις πιθανότητες επανασύνδεσης.

Ερωτική ημέρα: 08 Ιανουαρίου

Παρθένος: Άμεσα, τελειώστε οτιδήποτε έχετε αφήσει στην μέση. Σαφώς και έχετε πια μπει σε μια νέα λογική που σας βοηθάει στο να ξεχάσετε το άσχημο σας παρελθόν, αλλά και αντιστρόφως και εσείς να ξεχαστείτε από την άλλη πλευρά. Αυτοί που βιώνουν ένα καινούργιο έρωτα, ή έστω αναζωπύρωση κάποια παλαιάς κατάστασης, θα έχουν την αστρολογική υποστήριξη για γοργές εξελίξεις.

Ερωτική ημέρα: 02 Ιανουαρίου

Ζυγός: Η ζωηρότητα σας έχει βάλει πολύ κόσμο σε σκέψεις, και πόσο μάλλον το συντροφικό σας έτερο. Απρόβλεπτες καθυστερήσεις ίσως φανερωθούν από τις 08/01, που όμως δεν θα αλλάξουν την καθορισμένη πορεία των προγραμμάτων σας. Η υλική υποστήριξη που θα σας αποδώσει η μέχρι τώρα προσπάθεια σας, θα ενισχύσει τις εν δυνάμει πράξεις σας, προς την κατεύθυνση του γάμου, συγκατοίκηση και όχι μόνο.

Ερωτική ημέρα: 11 Ιανουαρίου

Σκορπιός: Η έντονη διαίσθηση που έχετε, σε ότι αφορά παρελθοντικές και εκκρεμείς υποθέσεις, θα σας δικαιώσει ακόμα μια φορά. Άτομο με το οποίο έχετε χαθεί στο παρελθόν, πιθανόν να το βρείτε μπροστά σας μέχρι τις 06-01. Όλα τα αστρολογικά πάνω στον ιδιαίτερο οίκο σας, σας θέτουν αυστηρά χρονό-διαγράμματα προκειμένου να ξεκαθαρίσετε το περιπλεγμένο παρόν σας. Οι παράλληλες καταστάσεις θα πρέπει σίγουρα να εκλείψουν.

Ερωτική ημέρα: 01 Ιανουαρίου

Τοξότης: Η Αφροδίτη θα σας τρελάνει. Έχει την διάθεση να σας ωριμάσει συναισθηματικά με όλους τους πιθανούς τρόπους. Όσοι είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο χωρισμού ή δυναμικής επανασύνδεσης….μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση. Οι μέρες θα είναι αρκετά δύσκολες και για όσους Τοξότες, έχουν σχέση, σε χιλιομετρική απόσταση, ή μέσα από την νέα μόδα του social media. Αν δεν υπάρξει κάτι καλύτερο, θα απομακρυνθείτε.

Ερωτική ημέρα: 07 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Φίλοι και εχθροί θα σας φανερωθούν. Ο Ερμής ανάδρομος πάνω στον ζωδιακό σας οίκο…. θα ξεσκεπάσει τις αληθινές διαθέσεις και πρόσωπα των οικείων σας. Σε αυτό δεν θα αποτελέσει εξαίρεση και η προσωπική σας ζωή, που εσείς οι ίδιοι αυτήν την εποχή την χαρακτηρίζετε μέτρια ως προβληματική. Η ημερομηνία 08/01, θα είναι καταλυτική για εσάς, καθώς ο Δίας θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά και θα σας παρουσιάσει αυτά που πρέπει πλέον να προσέχετε.

Ερωτική ημέρα: 04 Ιανουαρίου

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Είσαστε προορισμένοι για μεγάλα πράματα και το ξέρετε. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες του έτους που οι

εξωτερικοί πλανήτες ευνοούν την πλειοψηφία του ζωδίου. Τρίτα πρόσωπα και καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να μιλήστε πιο καθαρά. Αυτοί που κουβαλάνε χρόνιες προβληματικές καταστάσεις….θα τους δοθούν οι ευκαιρίες για μόνιμη απομάκρυνση…πλέον!

Ερωτική ημέρα: 15 Ιανουαρίου

Ιχθείς: Θα πρέπει να εξελίξετε αυτό που αποκαλείται προσωπική ζωή. Είσαστε κάτω από το φως και ευεργεσία πολλών πλανητών και των όψεων τους. Η μεγαλύτερη προσοχή σας θα πρέπει να πέσει πάνω σε άτομα που είναι ξεχασμένα στο παρελθόν, και ίσως τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ξανανοίξετε τις υποθέσεις τους.

Ερωτική ημέρα: 05 Ιανουαρίου

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!