ζωδια ωροσκοπιο ημερας 29/12 Τριτη

kerato-7-logoi-na-fugeis

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 29 Δεκεμβριου

Αναφερθείτε περισσότερο στα επιτεύγματα σας σήμερα παρά στις αποτυχίες σας καθώς ο Ήλιος θα δημιουργήσει μία αρμονική σχέση 60 μοιρών με τον Ποσειδώνα στον ουρανό στις 15.19 μ.μ κλέβοντας αρκετή από την λάμψη της όψης τετραγώνου που θα αναπτύξει ο Άρης με τον Ερμή στις 16.54 μ.μ

Σε αντίθεση με το θετικό αποτέλεσμα που φέρνει η κάθε διασύνδεση μεταξύ του Ηλίου και του Ποσειδώνα , ενισχύοντας την εσωτερική σας αρμονία και ειρήνη, η συνεχής πρόκληση που υπάρχει ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη, επηρεάζει αρνητικά την καρδιά και την ψυχή σας και πολύ πιθανόν ακόμα και να σας οδηγήσουν και σε ερωτική απογοήτευση.

Μία περισσότερο ευφυής και λιγότερο σοβαρή κατάσταση ενόχλησης στην ζωή σας, καταφθάνει με τον σχηματισμό τετραγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και την Αφροδίτη στις 19.39 μ.μ – η οποία μάλιστα ξεκινάει έναν κενό σεληνιακό κύκλο, στο ζώδιο του Λέοντα που θα διαρκέσει ως τις 20.59 μ.μ όταν η Σελήνη εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου.

zodia-taro-45

Η θέση της Σελήνης στον ζωδιακό κύκλο μας είναι ακριβώς εκεί που βρισκόταν και τις δυο πρώτες ημέρες του μήνα του Δεκέμβρη. Επομένως αν ξεκίνησε ο μήνας αυτό θετικά για εσάς τότε να περιμένετε να τελειώσει ακριβώς με τον ίδιο ενεργειακό δυναμικό πεδίο και μέθοδο, καθώς επίσης και περιμένετε μία νέα επιτυχία στην ζωή σας από δω και ύστερα.

zwdia-agnh

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Να θυμάστε ότι οποιοσδήποτε τονισμός προέρχεται από το ζώδιο της Παρθένου, σχετίζεται με εκστρατείες διαφάνειας καθώς και οργανωτικές προσπάθειες όσο αφορά ζητήματα που έχουν να κάνουν με κατοικημένες περιοχές ή εργασιακά περιβάλλοντα, τα οποία θα λάβουν από το σύμπαν σίγουρα την σφραγίδα έγκρισης για τον τρόπο που εκτελέστηκαν

zodia-astra-tarot

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

Ο πλανήτης Αφροδίτη μετατρέπεται λίγο αργότερα στον κύριο πλανήτη παίκτη του όλου αυτού ουράνιου φαινομένου, λόγω της ασύμφωνης ένωσης που θα πραγματοποιήσει (09.05 της επομένης) με τον μυστήριο Πλούτωνα, όψης 45 μοιρών , λίγη ώρα πριν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιο του φλογερού και αισιόδοξου Τοξότη, στις 09.18 π.μ της επομένης όπου και θα παραμείνει ως και τις 23 Ιανουαρίου.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ένατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου αναζωπυρώνοντας την πιθανότητα να αποκτήσετε τεράστια κέρδη πάνω σε ζητήματα λογοτεχνικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά. Συνεχίζοντας αυτό που ξεκινήσατε στις 22 Νοεμβρίου του 2015 όταν ο Ήλιος εισήλθε στο ζώδιο του Τοξότη για 30 ημέρες.

astrologia-zwdia-oroskopio-67