ΡΩΤΑΤΕ… ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 16/05 Δευτέρα

erwtikes-10314

ΡΩΤΑΤΕ… ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Η Astro Live, ανοίγει τις επικοινωνίες με τους αναγνώστες της, όλο το 24ωρο… και δέχεται τα μηνύματα σας. Η ομάδα Αστρολόγων – Χαρτομαντών – Ψυχολόγων μας, είναι στην διάθεση σας όλο το 24ωρο, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Στείλτε το ερώτημα σας στο astrolive@pathfinder.gr

Ενημερωθείτε για τις νέες προτάσεις της σειράς Ενεργειακών Προϊόντων ‘LOVE – TALΚS’, στην κατηγορία Astrologia.

 

* ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΪΟΝ: Ενεργειακό Πουγκί Ευχών: Ένα ενεργειακό γούρι-φυλαχτό, που μπορεί να φέρει και πάλι κοντά τους απόμακρους – χωρισμένους συντρόφους / συζύγους. Συναισθήματα – επικοινωνίες, που έχουν παγώσει, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και ζητούν ανταπόκριση.
Παραγγελίες και Πληροφορίες, στείλτε το μήνυμα σας στο email: astrolive@pathfinder.gr και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς επιθυμείτε.

zodia-taro-45

 

 

Οι απαντήσεις στα μηνύματα – emails σας:

Λίτσα Αγν.-Ζυγός
Ο Τοξότης που σε ενδιαφέρει , είναι μπλεγμένος με πολλά ζητήματα, οικογενειακά, οικονομικά και για αυτόν τον λόγο, υπάρχει αυτή η περίεργη συμπεριφορά του, προς εσένα. Για το επόμενο διάστημα, έτσι θα είναι η κατάσταση.

Μαρία Νταν.-87
Ο Λέοντας του 84, δύσκολα θα ξανακάνει κάτι μόνιμο. Μέσα στο Καλοκαίρι εσύ έχεις καινούργιες γνωριμίες, που έχουν την δυναμική για κάτι πιο σοβαρό.

 

 

Σοφία Τ.-89 Εύβοια
Το πιο σημαντικό αυτήν την εποχή, είναι να βρεις τα πατήματα σου στα εργασιακά. Ο μήνας του Ιουνίου, είναι πολλά υποσχόμενος και σίγουρα θα βρεις κάτι, να σου αρέσει και να εκτονώσεις εκεί όλη την ενέργεια, που έχεις εκ ζωδίου. Ο Δίδυμος του 87, έχει πολλά θέματα προς επίλυση. Δεν είναι για σχέσεις. Εσύ μπροστά σου έχει κάτι νέο, που θα σου διορθώσει την διάθεση.

Γιώργος Σ.-84
Καρκίνε, καλά κάνεις και το παλεύεις στα επαγγελματικά σου, θα δεις άνεση και χρήμα προσεχώς. Τα αισθηματικά σου αυτήν την εποχή έχουν μια ταλαιπωρία, που από τον Ιούνιο θα τερματιστεί.

Αlice D.-72
Είσαι μια ασταμάτητη Τοξότρια. Δεν υπάρχει κανέναν καρμικό στοιχείο στους αστρολογικούς σας χάρτες, και για αυτό βλέπεις την ιστορία σας να έχει εμπόδια και δυσκολίες. Ο Ιχθείς είναι ένας άνθρωπος, που έχει ακόμη να βελτιώσει τον χαρακτήρα του, και επί του παρόντος δεν είναι έτοιμος για σοβαρά βήματα.

Ιωάννα -61
Εσύ Λιονταρίνα που μας ρωτάς για τον Αιγόκερω του 45, να σου πούμε, ότι ο άνθρωπος απλά κρατάει τους οικογενειακούς του δεσμούς με τους δικούς του ανθρώπους. Πέραν από αυτό, δεν υπάρχει δυνατότητα επανασύνδεσης με την πρώην γυναίκα του.

Maria D.M
Ο Ταύρος του -83, έχει ακόμη ανοιχτά θέματα, στο μυαλό και στην ψυχή του, από το παρελθόν. Δεν είναι έτοιμος για μια σοβαρή σχέση. Αυτό όμως είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να δεις εσύ με καθαρό μυαλό.