Σεχ ωροσκόπιο εβδομαδας 04-10/12

zwdia-afriditi-krios

ερωτικο ωροσκοπιο εβδομαδας 4 εως 10 Δεκεμβριου

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου)

Τα πράγματα γίνονται έντονα και θα παραμείνουν έτσι για εβδομάδες καθώς ο κυβερνήτης σας στον έρωτα, η Αφροδίτη τοποθετεί τον εαυτό της στα βαθύτερα συναισθηματικά κομμάτια του χάρτη σας. Μοναδικά είδη έλκονται βαθιά και ουσιαστικά, μήπως σκοπεύετε να γίνετε σκοτεινοί και μυστήριοι αυτά τα Χριστούγεννα; Να είστε παθιασμένοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου-21 Μαΐου)

zodia-taro-45

Καθώς ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, εισέρχεται στον ουρανό των σχέσεων θα βρεθεί σπίτι της κι αυτό είναι ένα στοιχείο για το τι έχει να σας προσφέρει καθώς η εποχή ξεκινά. Είναι η εποχή των σχέσεων που φέρνει την Αφροδίτη σπίτι της, άνετη αν και έντονη προσέγγιση. Να είστε χαλαροί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ(22 Μαΐου-21 Ιουνίου)

Επί του θέματος ήδη; Νομίζατε ότι θα μπορούσατε να είστε , αλλά βαριέστε εύκολα αυτή είναι η αλήθεια Δίδυμοι κι εκεί κρύβεται κι ένα μάθημα για οποιονδήποτε ερωτικό σύντροφο. Πείτε του ότι θέλετε τα πράγματα να παραμείνουν ενδιαφέροντα και κάντε τα όσο πιο ενδιαφέροντα μπορείτε κι εσείς οι ίδιοι. Αναδιοργανωθείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)

Η Αφροδίτη είναι στον νέο σας ερωτικό ουρανό, τι κάθεστε και διαβάζετε; Θα έπρεπε να φτιάχνετε τα μαλλιά σας, να γυαλίζετε τα παπούτσια σας και γενικά να ετοιμάζεστε για μία ή και τρεις νυχτερινές εξόδους. Στον κόσμο των νέων ραντεβού, είστε σίγουρα μέσα.

 

ΛΕΩΝ(24 Ιουλίου-23 Αυγούστου)

Μέχρι την Πέμπτη έχετε 3 πλανήτες στον ερωτικό σας ορίζοντα κι ο ένας από αυτούς είναι ο Ερμής, ο φλύαρος κι ερωτικός μικρός Ερμής. Είναι αυτός που θα φύγει την Πέμπτη, απλά για να ξέρετε. Το γεια είναι μια καλή αρχή, το πως θα τελειώσετε την πρόταση είναι δική σας υπόθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου)

Το να ψάχνετε  δικαιολογίες για να κάνετε την κίνηση σας είναι λίγο κακόγουστο, συγνώμη αλλά έτσι είναι. Δεν χρειάζεται να τονίζετε ένα κοινό ενδιαφέρον, αληθινό ή φανταστικό και να σχολιάζετε τα μαλλιά του ή τα μαλλιά της τέλος πάντων. Η Αφροδίτη σας καλύπτει, χαμογελάστε και να είστε φυσικοί.

zvdia-zwdia-tarw

ζωδια Σαββατοκυριακο α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο γ μερος

ΖΥΓΟΣ(24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου)

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη είναι εκτός του ερωτικού σας ουρανού από το Σάββατο αλλά μην πανικοβάλλεστε, έχετε ακόμη τον πλανήτη του έρωτα Άρη μαζί σας και δημιουργεί αρκετή προσοχή από μόνος του. Τα αντίθετα έλκονται, το τι κάνετε εσείς με αυτό είναι στο χέρι σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου)

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας από το Σάββατο κι ότι έχασε ο Ζυγός είναι πάλι δικό σας. Φωτίζει με το γλυκό της φως στην αναζήτηση του προσώπου που θα σας κρατήσει ζεστούς το χειμώνα και όπως φαίνεται ίσως είναι κάποιος που γνωρίζει τη διαδικασία. Ένας ή μία πρώην ίσως;

zwdia-zodia-tarw

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Αν μόλις γνωρίσατε κάποιον ο κυβερνήτης των σχέσεων Ερμής σας ωθεί να τον γνωρίσετε καλύτερα , μιλήστε έως αργά τη νύχτα και χρησιμοποιήστε την παρουσία του μέχρι την Πέμπτη. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, κάνει αυτό για εσάς; Οι πιθανότητες είναι να κάνει, γι’ αυτό μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας μην τον αφήσετε ή μην την αφήσετε με απορίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκεμβρίου-20 Ιανουαρίου)

Μια νέα Σελήνη αναδεικνύει τι ακριβώς σημαίνει ή σήμαινε κάποιος, για εσάς Αιγόκεροι ελεύθεροι ή σε σχέση. Με την Αφροδίτη να απομακρύνεται από την κορυφή του χάρτη σας αυτό το Σάββατο μη χάσετε την ευκαιρία να ανακοινώσετε δημόσια την ερωτική σας κατάσταση.

zwdia

ζωδια Σαββατοκυριακο α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο γ μερος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(21 Ιανουαρίου-19 Φεβρουαρίου)

Στρώστε τα χαλιά και φορέστε τα γιορτινά σας. Και καθώς είστε έτοιμοι, αναρωτηθείτε ποιος είπε ότι θα τηλεφωνήσει και δεν το έκανε; Πόσο αγενές! Ή μήπως συνέβη κάτι αναπάντεχο όπως συμβαίνει με τη ζωή; Καλέστε τον για δείπνο και μη διστάσετε να ρωτήσετε ώστε να σας λυθούν όλες οι απορίες.

 

ΙΧΘΕΙΣ(22 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Όλο δουλειά και καθόλου διασκέδαση κάνουν τον άνθρωπο πολύ βαρετό, πρέπει να πούμε. Ευτυχώς ο πρωταθλητής των σχέσεων σας Ερμής κάνει κινήσεις να τα αλλάξει όλα αυτά κι αυξάνει την κοινωνική σας ζωή. Η Σελήνη αναδεικνύει κάποιον ιδιαίτερα γοητευτικό την Παρασκευή.

zwdia-agnh