Σμυρναίικη μαντεία. Προσωπικές προβλέψεις –ζωδια Γης

zwdia-tis-gis

Σμυρναίικη μαντεία. Προσωπικές προβλέψεις –ζωδια Γης

Οι γυναίκες από την Σμύρνη, είχαν μέσα στην κουλτούρα τους, την λογική που έλεγε, ότι το μέλλον είναι δυνατόν να αποκαλυφθεί μέσα από μια μαντική μέθοδο. Οι Μάντισσες της εποχής, κατείχαν, ιδιαίτερες τράπουλες, που μέσα από την ορθή τους χρήση, απέδιδαν χρησμούς αλλά και συμβουλές για τους Ενδιαφερόμενους.

Προβλέψεις ωρών… λίγων ημερών:

 

Ζώδια Γης

zodia-taro-45

Ταύρος : Το Άρμα με τα Λάφυρα – Νο 06
Αυτό που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, αυτήν την εποχή είναι ….μισό. Μια μεγάλη αγάπη έχει μοιραστεί στα δύο ένεκα πολλών προβλημάτων, που μπήκαν ανάμεσα σας. Η άλλη πλευρά σαφώς και γνωρίζει, ότι ακόμη ζητάτε την επανένωση. Θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις, και θα γίνουν γόνιμες οι συνθήκες για να προκύψουν συζητήσεις και συναντήσεις, για τις τελικές αποφάσεις. Δώρα θα έρθουν και για όσους, είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, και επιθυμούν έναν σωστό και μόνιμο σύντροφο. Μέχρι τότε, θα προκύψουν και καλές ειδήσεις για τα οικονομικά που τους απασχολούν.
Έρωτας: ***
Χρήμα: ***

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Ο Πάπυρος με τις αποκαλύψεις – Νο 10
Τα περιθώρια χρόνου έχουν στενέψει, και αυτό που αποζητάτε σίγουρα δεν μπορεί να περιμένει για πάντα. Αυτό είναι και κάτι που ο ίδιος ο άνθρωπος σας, το γνωρίζει. Λίγη υπομονή και είναι θέμα χρόνου, να σας κάνει τις ευχάριστες αποκαλύψεις. Για όσους. είναι ακόμη μπλεγμένοι με διαζύγια και κληρονομικά ζητήματα, μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα εκκινήσουν και πάλι τις διαδικασίες για να ξεφύγουν από αυτές τις καταστάσεις. Είναι κάτι που και ή άλλη πλευρά …επιτέλους θα το υποστηρίξει. Καινούργιες γνωριμίες, θα έρθουν και για όσους, είναι αρκετό διάστημα μόνοι τους.
Έρωτας: ****
Χρήμα: ****

Αιγόκερως: Ο Αέρας και το ταχυδρομικό Περιστέρι – Νο 01
Δεν χρειάζεται να σταματάτε την ζωή σας, απλά για να περιμένετε… τι θα κάνει ο σύντροφος σας. Αυτά που έχετε σαν προσωπικά προγράμματα, μην τα εγκαταλείψετε. Είναι μια περίοδος, που επιβάλλεται να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητα σας. Οι έρωτες που σας θέλουν, θα βρουν τον τρόπο εκείνο για να σας κατακτήσουν. Σημαντικά θα είναι και τα οικονομικά σας, που θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε υποθέσεις που μέχρι τώρα καθυστερούσαν.
Έρωτας:*****
Χρήμα: ***

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις