Συγκατοίκηση Ερμή και Αφροδίτης – Ισολογισμός Καρδιάς

ermis-ixtheis

Συγκατοίκηση Ερμή και Αφροδίτης – Ισολογισμός Καρδιάς

Στις 05 Απριλίου η Αφροδίτη θα συγκατοικήσει στον ίδιο πύρινο οίκο του Κριού, με τον Ερμή και τον Ήλιο. Τίποτα δεν μένει πια κρυφό. Μέσα στις φλόγες του Τοξότη, είναι και ο Άρης και ο ανάδρομος Κρόνος. Ένα αστρολογικό σύστημα, που σείεται σε όλες του τις διαστάσεις. Οι συναισθηματικές επικοινωνίες θα φέρουν στην επιφάνεια τις αλήθειες του παρελθόντος, τα μυστικά του παρόντος, αλλά και τις πράξεις …του άμεσου μέλλοντος.

 

 

Προβλέψεις ζωδίων για το εν λόγω αστρολογικό φαινόμενο:

Για τους Κριούς που έχουν μπερδευτεί με πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες στην ερωτική τους ζωή, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για αλλαγές και εκκαθαρίσεις. Πράξτε πρώτοι, πριν σας προλάβουν οι ‘άλλοι’!

zodia-taro-45

Οι εγωπαθείς Ταύροι, που σίγουρα έχουν το αβαντάζ, με τον κυβερνήτη τους να σπινθηροβολεί έρωτα, από τον Κριό, καλό θα ήταν να πράξουν με συνεπεία και να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις με τον άνθρωπο τους.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Δίδυμοι, είναι σαφώς, μεταξύ σφύρας και άκμονος, ίσως και στο χείλος μιας μοιραίας απόφασης για την αισθηματική τους ζωή. Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις με ένα Κρόνο απέναντι σας, να σας πιέζει.

Από τις επόμενες ημέρες οι Καρκίνοι θα δουν την αισθηματική τους ζωή, να τροποποιείτε προς το καλύτερο. Αψηφήστε τις κρούσεις από το άσχημο παρελθόν σας.

Φιλόδοξος μήνας για όλα τα Λιοντάρια, που έχουν στο μυαλό μια σειρά από κινήσεις που σίγουρα θα δελεάσουν, το άτομο του ερωτικούς τους ενδιαφέροντος …ίσως και απωθημένου.

Οι αργοκίνητοι Παρθένοι, με ένα κυβερνήτη μέσα στον Κριό, μόνο ευχάριστες εκπλήξεις μπορούν να έχουν. Προσδοκίες από το παρελθόν, γίνονται πραγματικότητα με σάρκα και οστά.

Οι Ζυγοί, που έχουν πάρει σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή, θα δράσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Ακόμη και αν αυτό λέγεται γάμος ή καινούργιος έρωτα.

Οι Σκορπιοί είναι οι πιο ευνοημένοι αυτόν τον μήνα και ιδίως μέχρι την νέα σελήνη, όπου και θα δουν, κόσμο να συσσωρεύεται γύρω από την προσωπική τους ζωή.

Είσαστε σίγουρα εσείς οι Τοξότες στην πιο δύσκολη φάση της περιόδου. Όλα είναι μια ασταμάτητη πορεία προς την ολοκλήρωση τους. Ακόμη και χωρισμοί, που άργησαν, τώρα θα λυτρώσουν τους εμπλεκόμενους.

Οι Αιγόκεροι, όλων των δεκαήμερων, έχουν πολλές πιθανότητες μέχρι και τις 08/04, να βρουν την άκρη με υποθέσεις ερωτικών, που είχαν μείνει στον πάγο, ίσως και μήνες.

Οι Υδροχόοι, θα έχουν ότι θελήσουν στα πόδια τους. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, ο κυβερνήτης τους, θα αποδώσουν δικαιολογίες και λύσεις. Θα κρατήσετε τα πρωτεία των επιτυχημένων επανασυνδέσεων.

Εσείς οι Ιχθείς, θα βγείτε από την ασφαλή γυάλα σας, και θα χρησιμοποιήσετε το τετράγωνο μυαλό σας, για να θέσετε την προσωπική σας ζωή, σε νέες και πιο σοβαρές βάσεις.