Το δίσεκτο έτος 2016, φέρνει ερωτικές ανατροπές

panselinos-zwdio-ydroxoos

Το δίσεκτο έτος 2016, φέρνει ερωτικές ανατροπές

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Δίσεκτο έτος…λογίζεται αυτό που έχει μια μέρα παραπάνω. Ο πρακτικός σκοπός, είναι η διόρθωση σφαλμάτων που προκύπτουν από τον μη ακριβή υπολογισμό της διάρκειας της ημέρας. Κάθε έτος χάνονται περίπου 6 ώρες από την περιστροφή της γης…άρα στα 4 χρόνια μια ολόκληρη ημέρα.

Όλοι οι Κριοί που παίζουν ανάμεσα σε πολλές ερωτικές επιλογές, θα χρειαστεί να πάρουν τις άμεσες αποφάσεις τους, πριν οι τρίτοι και οι συνθήκες τους προλάβουν, και όχι με ευχάριστο τρόπο. Έχετε την τάση βέβαια να κάνετε υποθέσεις και να φαντασιώνεστε πράματα εκεί που δεν υπάρχουν, αλλά πια αυτό θα πρέπει να γίνεται με μέτρο.

zodia-taro-45

Οι ακλόνητοι Ταύροι, που φέτος υποστηρίζονται από πλειάδα πλανητών…με πρωτοστάτη τον Δία από την Παρθένο. Αρκετές οι δυσκολίες των προηγούμενων μηνών, που όμως δεν θα διαρκέσουν πέραν από την Άνοιξη. Πολλοί οι χωρισμοί και τα διαζύγια.

Τα αιώνια παιδιά, οι Δίδυμοι, έχουν τελειώσει πια με τις υποθέσεις, τις καθυστερήσεις, και τις αναμονές ιδιαιτέρων ατόμων από το παρελθόν τους. Οι μέρες μέχρι τον γενέθλιο μήνα τους, θα τους αποδώσουν μόνο ευχάριστες στιγμές και καινούργια πρόσωπα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μην φοβηθείτε εσείς οι Καρκίνοι να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε κατάματα την ωμή αλήθεια. Αν τελικά το άτομο που υπάρχει στην παρούσας ερωτική ζωή σας, δεν καλύπτει τις προδιαγραφές σας, τότε μην στέκεστε άπρακτοί.

Το σύμπαν έχει αναγνωρίσει σε όλους τους Λέοντες την υπομονή και την ανοχή τους, πάνω σε ερωτικά θέματα. Πολλές οι δυσάρεστες αποκαλύψεις που θα προκύψουν από την Άνοιξη και μετά, που σίγουρα θα βοηθήσουν στα ξεκαθαρίσματα.

Οι πόρτες που χτυπάτε εσείς οι Παρθένοι, τόσο καιρό…τελικά θα ανοίξουν. Θα αναμετρηθείτε με πραγματικότητες που τόσο καιρό σίγουρα ηθελημένα… αγνοούσατε. Από τον Φεβρουάριο, θα έχετε ολοκληρώσει τις δράσεις και θα αισθάνεστε πια ασφαλείς.

Οι Ζυγοί, θα αναγνωρίσετε τα σημάδια των καιρών, και θα εγκρατήσετε τις αποφάσεις σας μέχρι τις αρχές του Μαρτίου, που ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα κάνουν ευνοϊκότερες όψεις πάνω στον οίκο σας. Επαγγελματικά ευνοήστε για νέα θέση εργασίας, προαγωγή και επενδύσεις.

Δεν θα χρειαστεί να παραμείνετε οι Σκορπιοί για να έρθουν οι εξελίξεις σε εσάς. Η αμφιταλάντευση μεταξύ παρελθόντος και παρόντος θα πάψει τον Φεβρουάριο, και με αρχή των διαβουλεύσεων και τέλος των οριστικών αποφάσεων…μόνο εσάς!

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι Τοξότες είναι σαφώς και αυτοί που πρέπει να προσέχουν πολύ περισσότερο. Ο Κρόνος που σας πιέζει…θα σας αναγκάσει να πράξετε προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης. Αυτό μπορεί να σημαίνει και χωρισμός.

Αυτοί οι Αιγόκεροι, που δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν μέσα στο προηγούμενο έτος, σίγουρα θα το καταφέρουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016. Μια προσοχή στους γάμους που τείνουν να διαλυθούν λόγω παρεξηγήσεων, και εισβολή τρίτων.

Η σταθερότητα των Υδροχόων είναι κάτι που θα πολλαπλασιαστεί την εποχή του ζωδιακού τους μήνα. Αυτό θα είναι και η αρχή, για την λήξη των πιστωτικών ορίων που δόθηκαν σε άτομα για να τους ξανακερδίσουν. Η συνειδητή μοναξιά είναι απόφαση που θα παρθεί εύκολα πια .

Οι Ιχθείς που είναι σε φάση χωρισμού και απομάκρυνσης, θα καταφέρουν και θα βρουν την εσώτερη δυναμική για να απομακρυνθούν από δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις. Από τις 25/01, θα έχετε την υποστήριξη

του Ποσειδώνα, για να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!