Χριστούγεννα Πανσέληνος Μαθηματα Αγαπης

panselinos-zwdio-ydroxoos

25 Δεκεμβρίου, Πανσέληνος στον Καρκίνο.

Τι καλύτερο από το να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με μία Πανσέληνο στον Καρκίνο, την πιο τρυφερή και σπιτική  επιρροή του Ζωδιακού;

Ξέρουμε ότι δεν γιορτάζουν όλοι αυτή τη συγκεκριμένη γιορτή, αλλά δεν έχει σημασία, με τη Σελήνη στον Καρκίνο θέλουμε όλοι να μείνουμε στο σπίτι μας, ότι κι αν σημαίνει σπίτι για τον καθένα.

Θέλουμε αυτές τις μέρες να νοιώσουμε όλοι ότι παίρνουμε αγάπη, ότι είμαστε σημαντικοί, φροντισμένοι και αυτό συμβαίνει όταν η Πανσέληνος είναι στον Καρκίνο.
Για λίγες ημέρες πριν από αυτή την Πανσέληνο, θα έχουμε το φεγγάρι στους Διδύμους. Επίσης, αμέσως μετά από αυτή την πανσέληνο, ο Ερμής και ο Άρης θα είναι σε τετράγωνο.
Την παραμονή Χριστουγέννων, με τη Σελήνη στους Διδύμους, φαίνεται ότι θα υπάρχουν πολλές συζητήσεις, ειδικά με συγγενείς και με όλους όσους αποκαλούμε οικογένεια.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Πολλοί από το περιβάλλον θα ταξιδέψουν για να βρεθούν κοντά μας. Ωστόσο, με τον Ερμή και τον Άρη να σχηματίζουν τετράγωνο κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, μπορεί να νοιώσουμε λίγο νευρικοί και σε μεγαλύτερη διέγερση. Επίσης, με όλη την ενέργεια του Διδύμου παρούσα θα έχουμε πολλά να κάνουμε.
Σε μία πιο ήπια ανάγνωση, η Πανσέληνος θα είναι μεγάλη και όμορφη, θα θυμίσει στους ανθρώπους την παιδικότητά τους, θα εμπνεύσει πολλούς να νιώσουν ιδιαίτερα νοσταλγικοί. Είναι μία ιερή μέρα για πολλούς ανθρώπους στον Πλανήτη, και η ελπίδα μου για εμάς είναι να μπορέσουμε όλοι μας να βρούμε λίγο χρόνο για προσευχή για ειρήνη.
Ένας εξαιρετικός και παραγωγικός τρόπος να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια του Διδύμου, που θα υπάρχει αμέσως πριν την Πανσέληνο, είναι μέσα από φυσική άσκηση και δημιουργική επικοινωνία. Αρκετές συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα, εργασία με τις δυσκολίες μας, το να δούμε την οπτική κάποιον άλλων ανθρώπων και μετά να χρησιμοποιήσουμε την Πανσέληνο  για να φέρουμε την  τρυφερή ενέργεια του Καρκίνου στους γύρω μας.

zwdia-agnh
Στις 25 Δεκεμβρίου με αυτή την Πανσέληνο μαθαίνουμε για την αγάπη που υπάρχει στην οικογένειά μας, το κάρμα της οικογένειάς μας, και τα οικογενειακά, γενικά, ζητήματα. Μπορεί να συμβεί με αρκετούς τρόπους, αλλά εγώ βλέπω τρεις ξεχωριστούς:
Aν έχετε μια αγαπημένη οικογένεια που σας νοιάζεται ήδη, σε αυτή την Πανσέληνο τα συναισθήματα αγάπης θα αυξηθούν και η μέρα των Χριστουγέννων θα είναι πραγματικά υπέροχη.

Αν οι σχέσεις σας με την οικογένεια σας είναι δύσκολες, αλλά έχετε επιλέξει να περάσετε μαζί αυτή τη μέρα, τότε χρησιμοποιείστε αυτή την ενέργεια για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο να έχετε μια αρμονική συνύπαρξη και να θεραπεύσετε τις παλιές πληγές με αγάπη και συμπόνια.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Θα αναφέρω και κάτι ακόμα, το οποίο μπορεί να συμβεί μέσα σε αυτή την Πανσέληνο. Κάποιοι από μας ίσως νοιώσουν την απώλεια κάποιων προσώπων πιο έντονα.  Η Σελήνη αντανακλά πάνω μας αυτό που χρειάζεται να δούμε.

Αν επιθυμούμε πολύ κάποιο συγκεκριμένο οικογενειακό δεσμό τον οποίο δεν έχουμε, η Σελήνη θα μας το υποδείξει, όσο στενάχωρο κι αν είναι αυτό.
Πάρτε αυτή τη γνώση και να έχετε επίγνωση, να ενδιαφέρεστε για τον εαυτό σας γιατί αυτή η Σελήνη είναι συμπονετική, δοτική  και θα πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αυτό για το δικό μας καλό αλλά και για το καλό της οικογένειάς σας.

zwdia-zodia-tarw