Ψυχολογία – Μήπως ζείτε μια Αγάπη Placebo?

wroskopia-diazygio

Ψυχολογία – Μήπως ζείτε μια Αγάπη Placebo?

Όλοι έχετε ζήσει μια αγάπη, που δεν βρήκε την ίδια θετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Ωστόσο την πρώτη εποχή που την βιώνατε, δεν υπήρχε ακόμη μεστή και ώριμη κρίση, για να μην μείνετε μόνο στην ευχάριστη επιφάνεια αυτών που σας φανερωνόντουσαν.

Το πέρασμα του χρόνου όμως και τελικά… σας έδωσε την ευκαιρία και τις πληροφορίες, για να δείτε την αλήθεια γυμνή. Αυτό πιθανόν να σας πήρε χρονικά μήνες – χρόνια.

 

Και ξαφνικά κάποια μέρα συνειδητοποιήσατε ότι το άτομο του ενδιαφέροντος σας, ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχατε ΄στήσει – πιστέψει’, μέσα στο μυαλό σας… και φυσικά στην καρδιά σας. Αίσθημα προδοσίας και έντονης απογοήτευση…θλίψη.

zodia-taro-45

Εδώ έρχεται η επιστήμη της Ψυχολογίας, και δίνει τις απαντήσεις για αυτό το γλυκό ‘παραμύθιασμα’, που υιοθετήσατε προς χάριν της αγάπης.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Άτομα που βιώνουν μεγάλο – παρατεταμένο διάστημα μοναξιάς, ή έχουν βγει πρόσφατα μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις, έχουν την εσώτερη ανάγκη να καλύψουν τα αισθηματικά τους κενά.

Όσο πιο άσχημος ο χωρισμός, τόσο πιο έντονη η προσδοκία ότι το επόμενο άτομο, θα τους καλύψει σε όλες τις επιθυμίες του. Εδώ είναι το μεγάλο λάθος των περισσοτέρων. Αντί να αφήσουν ένα μικρό χρονικό κενό μεταξύ προηγούμενης σχέσης και επόμενης σχέσης, βιάζονται να ξανά-σταθούν δίπλα σε κάποιον με την λογική της ψυχολογικής – συναισθηματικής υποστήριξης …από πλευράς του. Όλα είναι διαφορετικά, καινούργια και γοητευτικά.

tarw-wroskopio-4

Ο πόνος του προηγούμενου χωρισμού, και ο μόνιμος φόβος και πάλι της μοναξιάς, δημιουργεί ένα ροζ πέπλο γύρω από τα αρνητικά του νέου συντρόφου, που είναι όμως από την αρχή μπροστά σας φανερά σαν ελαττώματα, αλλά αρνείστε να τα δείτε. Οι άμυνες έχουν καταρρεύσει και ο έρωτας θολώνει την πραγματικότητα.

Πολλοί παραπονιόνται μετά από μήνες – χρόνια σχέσης, ότι ο άνθρωπο τους, τους βγάζει επιθετικές, απορριπτικές υποτιμητικές συμπεριφορές. Αυτό γινόταν και στην αρχή όμως της σχέσης, απλά δεν το αντιλαμβανόσασταν λόγω της Αγάπης Ρlacebo, που είχατε χτίσει – κλείσει μέσα στο μυαλό σας.

Η μία και σωστή λύση σε τέτοιες καταστάσεις, είναι πρώτα η ισορροπία μετά από ένα τραυματικό γεγονός ( χωρισμός – προδοσία), και μετά η αναζήτηση του κατάλληλου και ταιριαστού συντρόφου, που μπορεί να σας συμπληρώσει.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Προσπαθήστε κάθε επόμενη σχέση σας, να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Οτιδήποτε άλλο… είναι παθητική επανάληψη των ανασφαλειών