Ωροσκόπιο 2017 Όσα θα φέρει η νέα χρονιά B

zwdia-erwtiki-symvatotita

Ωροσκόπιο 2017

Ζυγός: Εσείς με τον Δία και μέχρι τις αρχές του επόμενου Φθινοπώρου, θα κάνετε όλα αυτά που απλά σας έλειψαν. Θα έχετε και υποστηριχτές.

Ελεύθεροι: Δεν έχετε ήδη κανένα παράπονο ή δυσκολία. Ο Δίας έχει πραγματικά καθαρίσει τα πάντα από τον δρόμο της ευτυχίας σας. Όχι άλλα πισωγυρίσματα και καταστάσεις αδιέξοδες. Δύο τουλάχιστον νέα πρόσωπα, που θα σας πολιορκήσουν, έκαστο με τον δικό του τρόπο, για να κερδίσουν την προσοχή σας.

 

Σε Σχέση: Τίποτα πια εσάς δεν σας τρομάζει. Περάσατε όλα τα πιθανά σκαμπανεβάσματα, στην σχέση σας και το μόνο που απομένει στο τώρα είναι απλά να προσθέσετε κάτι, που θα σας ενώσει ακόμη περισσότερο. Από την εποχή του τέλους του Αιγόκερου, θα έρθουν και οι παλιοί σύντροφοι, με σκοπό την επανασύνδεση.

zodia-taro-45

Οικονομικά: Είσαστε σε μια ανοδική φάση, που όλα τα δύσκολα θα ξεπεραστούν και θα σας αποδώσουν υλική ασφάλεια. Αλλαγές σε επάγγελμα ή κάτι παράλληλο, θα σας προτείνουν μέσα στον Ιανουάριο. Σκεφτείτε πολύ πριν απαντήσετε.

Τυχεροί μήνες: Ιανουάριος και Ιούλιος

tarw-wroskopio-4

Σκορπιός: Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει από όλους αυτούς τους τρίτους… που τους προηγούμενους μήνες σας ξέχασαν.

Ελεύθεροι: Είσαστε πια τόσο συγκροτημένοι στα θέλω σας, που τσάμπα θα σας χτυπάνε την πόρτα της καρδιάς σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Μέσα στον πρώτο μήνα κιόλας, θα έχετε μια παλιά σας ιστορία να σας προτείνει τον ουρανό με τα άστρα, και έναν νέο έρωτα να σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

Σε Σχέση: Σίγουρα δεν επιθυμείτε να ξαναπεράσετε τα παλιά. Είσαστε τόσο αυστηροί με όλους, που δεν θα επιτρέψετε ούτε καν στον σύντροφο σας ή στα περιβάλλοντα του, να σας ξαναστεναχωρήσουν ή να σας κριτικάρουν. Δεν είστε άλλωστε και τα πιο επικοινωνιακά ζώδια.

Οικονομικά: Οι κινήσεις, που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, σας αποδίδουν καρπούς και σταθερότητα. Προσεχώς θα είστε σε θέση να αλλάξετε μέχρι και τόπο διαμονής, να προβείτε σε μεγαλύτερες αγορές και να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας… δια παντός.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος και Μάρτιος

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Όλα θετικά είναι και θα συνεχίσουν να είναι και το νέο έτος. Ο Κρόνος είναι ο ισχυρός σας σύμμαχος, που θα σας κάνει όλα τα χατίρια.

Ελεύθεροι: Οι ανταγωνισμοί μέσα σε σχέσεις έχουν τερματιστεί και μαζί και οι ζήλιες και οι εντάσεις. Δεν είστε πια εσείς για τέτοιες καταστάσεις. Μετά από

ένα μικρό διάστημα, που είστε τελείως μόνοι σας μπορείτε να βρείτε κάποιον που ταιριάζει στα δικά σας μέτρα και ιδιαιτερότητες. Ίσως και να υπάρχει ήδη, και απλά να σας φανερωθεί τότε.

Σε Σχέση: Οι δυναμικές σας έχουν κάνει τον κύκλο τους. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να εισπράξετε, όλα αυτά που είχατε δικαίως ζητήσει από τον άνθρωπο σας. Θα τα λάβετε και ακόμη περισσότερα. Επίσης παρελθούσες ιστορίες που θα προβάλουν, καλύτερα κλείσετε τους τον δρόμο.

Οικονομικά: Το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου, θα έχετε πολλές αποφάσεις πρακτικές να φέρετε εις πέρας. Ξεκινήστε με τα μικρότερα και επεκταθείτε στα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά. Το χρήμα πάντως και η εργασία, δεν θα σας λείψουν.

Τυχεροί μήνες: Μάρτιος και Απρίλιος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί πια. Δεν θα δώσετε χρόνο και χώρο σε κανέναν, αν πρώτος… δεν το κάνει αυτός για εσάς.

Ελεύθεροι: Όλες οι συζητήσεις και τα προγράμματα έχουν γίνει. Με το ποδαρικό του, το νέο έτος, θα σας δώσει αφορμές για συγκατοικήσεις, γάμους και απομάκρυνση από παλιές δεσμεύσεις – διαζύγια. Ένα καλό ξεκαθάρισμα μέσα στον Ιανουάριο, που θα δώσει το στίγμα του σε όλους τους επόμενους μήνες. Ο Πλούτωνας έχει πολλά ακόμη να σας προσφέρει.

Σε Σχέση: Σίγουρα ο χρόνος αλλάζει πάνω στο δικό σας ζώδιο και σας αποδίδει την μέγιστη ενέργεια του, προκειμένου να ρυθμίσετε με τον άνθρωπο σας. Πλέον έχουν απομακρυνθεί όλες οι παρεξηγήσεις και τα διλήμματα από το μεταξύ σας. Ευκαιρίες για αγορές και ταξίδια.

Οικονομικά: Νέες προτάσεις για συνεργασίες ή καινούργια θέση εργασίας, σας παρουσιάζονται μέσα στις πρώτες εβδομάδες. Οτιδήποτε συσχετίζεται με το εξωτερικό θα χρειαστεί ίσως και την φυσική σας παρουσία. Επίσης τύχη σε λεφτά από ξεχασμένες κληρονομιές.

Τυχεροί μήνες: Φεβρουάριος και Οκτώβριος

Υδροχόος: Είσαστε ίσως από τους πιο ευνοημένους, που θα διαπιστώσετε σε πρακτικό επίπεδο την απόλυτη υποστήριξη, του σύμπαντος αλλά και των ανθρώπων.

Ελεύθεροι: Δεχτείτε την πραγματικότητα, ακόμη και αν αυτή λέγεται γαλήνια και συνειδητή μοναξιά. Μέχρι να εισέλθει η εποχή των γενεθλίων σας, θα έχετε πέσει στα δίχτυα νέου έρωτα, που θα συμπληρώσει όλα τα κενά που σας άφησαν οι προηγούμενες σχέσεις και οι κακές καταστάσεις.

Σε Σχέση: Η αισθηματική σας ζωή, αντικατοπτρίζει μόνο ένα κομμάτι των επιθυμιών σας. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, θα πρέπει να

μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα. Θα δείτε και εσείς οι ίδιοι την θετικότατη υποστήριξη του.

Οικονομικά: Είσαστε επαρκείς σε όλα σας. Μια προσοχή μόνο τον Φεβρουάριο σε υποθέσεις περιουσιακών ή εκκρεμότητες από διαζύγια και απαιτήσεις τρίτων. Εύκολα όμως θα τα ξεπεράσετε… μόνιμα.

Τυχεροί μήνες: Μάρτιος και Ιούλιος

taro-oroskopio-54

Ιχθείς: Είσαστε πια ασφαλείς και έτοιμοι για να κάνετε τις τεράστιες ανατροπές σας, σε κάθε τομέα της ζωής σας και να καταπλήξετε τα πλήθη.

Ελεύθεροι: Μέχρι να ξεκινήσει ο ζωδιακός σας μήνας, εσείς θα έχετε πέσει ερωτικά.. πρόσωπο με πρόσωπο με μια παλιά σας αγάπη, που θα σας προσεγγίσει από τέλος του ‘16, και θα συνεχίσει την έντεχνη και διπλωματική σας πολιορκία μέχρι να πείτε το ναι… σε μια επανασύνδεση.

Σε Σχέση: Προσπεράστε τις μικροπρέπειες και τις λεκτικές σας διαφορές. Δεν έχει κανένα νόημα να συγκρούεστε πια για υποθέσεις που δεν ισχύουν πια, και έχει μείνει μόνο η ανάμνηση τους. Ακόμη και πρακτικά θέματα, θα έρθουν πια σε ισορροπία… ίσως και μια μεγάλη αλλαγή το πρώτο δίμηνο.

Οικονομικά: Θα κάνετε τις προτάσεις σας σε ένα δικό σας πρόσωπο, για μια εν δυνάμει συνεργασία. Σκεφτείτε όλες τις πιθανές παραμέτρους. Μέσα στους επόμενους μήνες, θα δείτε και τους κόπους των προσπαθειών σας να ανθίζουν.

Τυχεροί μήνες: Απρίλιος και Ιούλιος

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-erwtoskopio