Άρης στην Παρθένο – Μια Χρυσή Μέρα γεμάτη Πάθος και Αποκαλύψεις

anadromos-aris

Άρης στην Παρθένο 18 Αυγούστου – 03 Οκτωβρίου 2019

Άρης: η πηγή της σωματικής δύναμης, της ζωτικότητας και της αποφασιστικής δράσης του ηλιακού μας συστήματος. Ο Άρης στην Παρθένο δεν είναι πολεμιστής με την παραδοσιακή έννοια.

Είναι μια εξαιρετικά κινητήρια και παραγωγική επιρροή. Καθώς ο Ήλιος και ο Άρης στην Παρθένο στέφουν τον ανατολικό ορίζοντα κάθε πρωί, θα σηκωνόμαστε με καθαρό μυαλό. Σπόροι σοβαρών προθέσεων θα ανθίζουν την αυγή.

Η γήινη Παρθένος είναι γεμάτη λογική, έννοια και σκοπό, εργαλεία και δεξιότητες. Ο ρυθμός της ζωής αυξάνεται σημαντικά με τον Άρη στην Παρθένο.

zodia-taro-45

Θα κινούμαστε, θα δημιουργούμε, θα μαθαίνουμε και θα μοιραζόμαστε. Ήρθε η ώρα να βουτήξετε μέσα. Εάν περιμένετε μια προτροπή, είναι αυτή.

Ο Άρης περιγράφει τον παράγοντα κινητοποίησης. Στην Παρθένο, υποκινούμαστε από την αγάπη για δουλειά και τη μαγεία της απασχόλησης. Ο Άρης στην Παρθένο απαιτεί πρακτική και ρουτίνα. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος χαλάρωσης, το μυαλό θολώνει, το σώμα κουράζεται.

Η Παρθένος μας δίνει οριστική κατεύθυνση. Είναι ενθαρρυντική, δεν τιμωρεί. Διδάσκει την αρετή της σκληρής δουλειάς και της επιδίωξης της γνώσης. Το σώμα της είναι ρωμαλέο και ανθεκτικό, το μυαλό της είναι έξυπνο. Οι περισσότεροι Παρθένοι είναι ειδικοί στον τομέα τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Άρης στην Παρθένο 18 Αυγούστου – 03 Οκτωβρίου 2019

Στη δουλειά τους είναι αποφασιστικοί και λειτουργούν με λιγότερο ύπνο και φαγητό απ’ ό,τι χρειάζονται οι περισσότεροι. Ως εκ τούτου, δεν φροντίζουν πάντα τον εαυτό τους. Αυτό που τρέφουν πρώτα απ’ όλα είναι το έργο τους.

Μην ξεχνάτε, λοιπόν, να τεντώνεστε και να διαλογίζεστε όταν ξυπνάτε. Έπειτα, σκύψτε το κεφάλι σας και παραδοθείτε στον τρελό ρυθμό της Παρθένου! Γυαλίστε τα γρανάζια των εσωτερικών και εξωτερικών μηχανισμών σας. Συντονίστε τα για ομαλότερη λειτουργία!

Η Παρθένος αντιπροσωπεύεται καλύτερα από την έννοια Σάουτσα. Η συνηθέστερη μετάφρασή της είναι η καθαριότητα, αλλά Σάουτσα σημαίνει πολλά περισσότερα από το δίπλωμα και το σκούπισμα. Η ουσία του Σάουτσα είναι ότι το σκούπισμα του νου είναι εξίσου σημαντικό με το σκούπισμα του δαπέδου από κάτω μας.

κρυσταλλομαντεία

Οι εξωτερικές δραστηριότητες που εκτελούνται για να διατηρήσουν ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον μας βοηθούν να καθαρίσουμε το μυαλό και το σώμα από μέσα προς τα έξω.

Στο σώμα, η Παρθένος κυβερνά το κάτω πεπτικό σύστημα και το συμπαθητικό νευρικό σύστημα. Με τον Άρη εδώ, το στομάχι και το πεπτικό σύστημα θα είναι πολύ ευαίσθητα.

Εάν αισθάνεστε κολλημένοι, κάντε την υγεία και την ευεξία μια ομαδική δραστηριότητα –δεν χρειάζεται να απομονώνεστε και να το κάνετε μόνοι σας. Εκτός από τη κίνηση κάθε πρωί και την κατανάλωση διατροφικά πλούσιων τροφίμων, θα πρέπει επίσης να διατηρούμε και τον νου μας απαλλαγμένο από ανησυχίες, παρανοϊκές ή ιδεοψυχαναγκαστικές σκέψεις.

Η Παρθένος τείνει να σκέφτεται πάρα πολύ, πράγμα που συνήθως σημαίνει ότι ανησυχεί πάρα πολύ. Η λύση είναι ο διαλογισμός και οι βαθιές αναπνοές (με έμφαση στην αναπνοή).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Άρης στην Παρθένο 18 Αυγούστου – 03 Οκτωβρίου 2019

Μη διστάσετε να κάνετε διαλείμματα ενώ εργάζεστε. Καθίστε σε ένα ήσυχο μέρος μόνοι σας, κλείστε τα μάτια σας και αναπνεύστε. Ακόμα και λίγα λεπτά θα καθαρίσουν το μυαλό σας και θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας.

Για όσους έχουν δυσκοιλιότητα (στο μυαλό ή το σώμα): στον διαλογισμό, οραματιστείτε ότι απλώνετε το αγαπημένο σας λάδι σε κάθε κυτταρικό τοίχωμα του σώματός σας, από τον εγκέφαλο και τα έντερα μέχρι το δέρμα στις πατούσες σας. Μην βιάζεστε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας: δείτε και αισθανθείτε τα πάντα, κρατήστε τες αναπνοές σας αργές και σταθερές.

Η 24η Αυγούστου είναι χρυσή ημέρα. Ο Άρης και η Αφροδίτη συνδέονται σε μια γοητευτική σύνοδο. Η θεϊκή θηλυκότητα της Αφροδίτης εναρμονίζεται με το θείο αρσενικό τον Άρη, αναμιγνύοντας χωρίς δυσκολία την αυτοπεποίθηση με τη συνεργασία. Περιμένετε μια περιπετειώδη και δημιουργική μέρα γεμάτη πάθος.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Περισσότερος ενθουσιασμός στις 28 Αυγούστου, όταν ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Μια ημέρα πειραματισμού και ανάληψης υγιών ρίσκων. Θα νιώθουμε ιδιαίτερα θαρραλέοι και ανεξάρτητοι. Ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο μια μέρα αργότερα, στις 29 Αυγούστου, σηματοδοτώντας την ευθυγράμμιση του νου (Ερμής) με το σώμα (Άρης), την ταυτότητα / εγώ / κεντρική συνείδηση (Ήλιος) και καρδιά (Αφροδίτη) –όλοι στη Παρθένο!

Μια ακόμα χρυσή μέρα η 2 Σεπτεμβρίου: ο Άρης και ο Ήλιος σε σύνοδο. Αυτή η επιρροή είναι τολμηρή, φιλόδοξη και γεμάτη σιγουριά. Μια ημέρα άμεσης εκδήλωσης. Προσέξτε τις ανταγωνιστικές ενέργειες. Την επόμενη μέρα, στις 3 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής και ο Άρης θα σχηματίσουν επίσης σύνοδο –θα κάνουμε πολλή δουλειά σήμερα.

Εδώ είμαστε περίεργοι και ενθουσιώδεις, με κοφτερό αλλά ανυπόμονο μυαλό. Περισσότερες άμεσες εκδηλώσεις στην πορεία. Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω –η τέλεια ημέρα για όλα τα επαγγελματικά / οικονομικά / μακροπρόθεσμα πράγματα.

taro-zodia-098

Αρης στην Παρθένο 18 Αυγούστου – 03 Οκτωβρίου 2019

Θα έχουμε περισσότερη υπομονή στη διάθεσή μας και θα δίνουμε μεγαλύτερη αξία σε μια ρεαλιστική και σταθερή προσέγγιση. Μια καλή ημέρα για στρατηγική για το πώς να κάνετε τη ζωή σας πιο ουσιαστική και οικονομικά ασφαλή.

Η πρώτη δύσκολη ημέρα έρχεται στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιο του  Τοξότη. Αυτό τείνει να διεγείρει το εγώ και / ή μπορεί να μας κάνει να υπερεκτιμήσουμε τις ικανότητές μας. Το πιο σημαντικό είναι απλώς να προχωράμε αργά και να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε / ενεργήσουμε. Την επόμενη μέρα, στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

dream

Περισσότερο απ’ όλα, μια επιρροή που φέρνει ανησυχία. Η τελευταία αξιοσημείωτη όψη είναι ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 19 Σεπτεμβρίου.

Τότε είναι που η αποφασιστικότητα και η δύναμή μας θα επιστρέψουν. Εδώ είμαστε αποφασιστικοί, σίγουροι και δυναμικοί, αν όχι ανυπόμονοι!

Κάνω αυτό που αγαπώ, αγαπώ αυτό που κάνω

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA