Άρης στον Τοξότη – Κάλεσμα για περιπέτεια

dias-lewn-erwtiki-afthonia

Άρης στον Τοξότη : το κάλεσμα για περιπέτεια .

Ο σεξουαλικός Άρης μπαίνει στον φιλελεύθερο Τοξότη, στις 3 Ιανουαρίου 2020 για να παραμείνει, μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο του τυχοδιώκτη, του αναζητητή και του φιλόσοφου.

Ο πλανήτης Άρης αντιπροσωπεύει αυτό που σας «ανάβει», που σας κάνει να νιώθετε ερωτικοί και καυτοί. Είναι αυτός, που σας δημιουργεί προκλήσεις! Ο Άρης στον Τοξότη σας προκαλεί μια μανία για ταξίδια και δίψα για γνώση.

Θα χρειαστείτε άφθονο χώρο για να περιπλανηθείτε τις επόμενες εβδομάδες – ειδικά στην περιοχή του ωροσκοπίου σας που ορίζει ο Άρης – και σας προσφέρεται αρκετή ενέργεια, στην περιοχή που καλύπτεται από τον Τοξότη στο χάρτη σας. Ώρα να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες! Ο Άρης στον Τοξότη είναι ένα επεκτατικό, ανήσυχο είδος ενέργειας….κι επιπλέον αφοπλιστικά ειλικρινής.

zodia-taro-45

Ο Άρης προχωρά σε πλήρη ισχύ το 2020! Οι ενέργειες και τα ρίσκα που παίρνετε από τις 3 Ιανουαρίου ως και τις 16 Φεβρουαρίου, θα αποδειχθούν πολύ τυχερά για εσάς!

Καλά πράγματα που πρέπει να κάνετε ενώ ο Άρης είναι στον Τοξότη:

Κάντε μεγάλα όνειρα

Γραφτείτε σ’ ένα σεμινάριο και μάθετε κάτι νέο με το οποίο έχετε πάθος

Σχεδιάστε ένα ταξίδι σε κάποιο μέρος, που δεν είχατε επισκεφτεί ποτέ πριν

Δείτε το ποτήρι σας σαν μισό γεμάτο και όχι μισό άδειο

Εκτιμήστε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας

Δείτε τη ζωή σας από μια μεγαλύτερη προοπτική

Πηγαίνετε σε ένα πάρτι ή κάντε εσείς ένα

Δημοσιεύστε ένα βιβλίο

Γράψτε ένα blog σχετικά με τα ταξίδια ή τις εμπειρίες σας

Κάντε κάτι αυθόρμητο και λίγο εκκεντρικό

Αναπτύξτε την πνευματική σας πλευρά

taro-zodia-098

Άρης στον Τοξότη : το κάλεσμα για περιπέτεια .

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί, από τον Ιανουάριο ως τον Φεβρουάριο του 2020. Αυτή είναι μια τυχερή στιγμή! Το ωροσκόπιο για το ζώδιο σας κρατά την απάντηση …

Κριός

Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σας, αγαπητέ Κριέ, και δεν μπορείτε απλά να βρίσκεστε κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Τοξότη. Η δίψα σας για περιπέτεια είναι όλο φωτιά! Είστε έτοιμοι να κλείσετε ένα εισιτήριο, σχεδόν για όλα τα μέρη του κόσμου. Να γραφτείτε σε ένα μάθημα και να κάνετε οτιδήποτε μπορείτε για να διαλύσετε την καθημερινή ρουτίνα σας. Στον Κριό δεν αρέσει η πλήξη…. και η ανάγκη σας για νέες περιπέτειες, είναι ακόμα ισχυρότερη. Η άποψή σας για τον κόσμο θα μπορούσε να αλλάξει. Κάντε την κίνηση . Βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταύρος

Είστε παιδί της Αφροδίτης, αγαπητέ Ταύρε, με αποτέλεσμα να προβάλλετε επιθετικές πολεμικές ποιότητες σε άλλους ή χειρότερα, να τις καταπνίγετε βαθιά μέσα σας. Αυτή τη στιγμή, χρειάζεστε μεγαλύτερη ελευθερία στις σχέσεις σας, καθώς και αρκετό ελεύθερο χρόνο για να είστε μόνοι, να διαλογίζεστε, να δημιουργείτε και να αφήνετε τον εσωτερικό κόσμο σας, να ζωντανεύει. Η απόσταση κάνει την καρδιά σας να χτυπάει πιο δυνατά… και μπορεί να ανάψει το σεξουαλικό σας πάθος, όπως και τη διάθεση για κάθε είδους ταξίδι. Είστε έτοιμοι να αφιερώσετε πολλή ενέργεια σε πράγματα και ανθρώπους με τους οποίους είστε παθιασμένοι, καθώς και σε οποιαδήποτε κοινή οικονομική επιχείρηση.

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να εκστασιαστείτε και να ενεργοποιηθείτε από όλους και όλα γύρω σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Οι άλλοι εστιάζουν την προσοχή τους σ’ εσάς, σας εκνευρίζουν, στρέφονται εναντίον σας ή είναι με το μέρος σας…κι όλα αυτά χωρίς λόγο. Ή μήπως όχι? Οποιοδήποτε είδος συνεργασιών και ομαδικών επιχειρήσεων, είναι τυχερά για σας τώρα! Νιώθετε την ανάγκη να εξερευνήσετε νέα κοινωνικά δίκτυα και να κάνετε νέους φίλους. Πάνω απ’ όλα, νιώθετε πως θέλετε να προχωρήσετε και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Ακόμα κι αν αυτό προκαλεί μια ορισμένη τριβή με τους άλλους … Και πρόκειται να ζήσετε…μια θαυμάσια περιπέτεια!

chartomantia-098

Καρκίνος

Ο Άρης ελέγχει την καριέρα σας, αγαπητέ Καρκίνε, και τώρα θέλετε μεγαλύτερη ελευθερία να εξερευνήσετε νέους στόχους και να φτάσετε στην κορυφή. Ευτυχώς έχετε την ενέργεια και τον δυναμισμό που πρέπει, για να αφιερώσετε το χρόνο ώστε να φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε. Ώρα να εξερευνήσετε νέες επαγγελματικές προοπτικές! Το μυστικό της επιτυχίας σας αυτή τη φορά, είναι ότι η καρδιά σας είναι δοσμένη σ’ αυτό που κάνετε. Ο Άρης και ο Δίας δουλεύουν μαζί, για να δημιουργήσουν αυτή την ευτυχισμένη, τυχερή και συναρπαστική αποστολή στην επαγγελματική σκηνή, βοηθώντας σας να αυξήσετε το προφίλ σας και να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας!

Λέων

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε κάποιους καλούς παλιούς τρόπους διασκέδασης, αγαπητέ Λέοντα! Δεν διασκεδάσατε και πολύ τελευταία….αλλά ο Άρης στον Τοξότη είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη λίμπιντο και την επιθυμία σας να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε και να πειραματιστείτε, λιγάκι παραπάνω. Η καρδιά σας είναι πλούσια! Αυτό που ψάχνετε δεν είναι μια έντονη περιπέτεια αλλά μια ειλικρινής σχέση, με έντονη πνευματική σύνδεση. Είστε έτοιμοι να αφήσετε το παρελθόν…. και να δημιουργήσετε χώρο στην ψυχή σας – και στο σπίτι – για κάτι νέο. Ετοιμαστείτε για μια γεύση ελευθερίας! Αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι τρομακτικό- όλοι το ξέρουν. Αλλά είστε επιτέλους έτοιμοι για αυτό. Είστε τυχεροί. Κι αυτό….είναι ό,τι καλύτερο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Άρης στον Τοξότη : το κάλεσμα για περιπέτεια .

Παρθένος

Έχετε μια βαθιά και αναλυτική σκέψη, Παρθένε. Θέλετε πάντα να φτάνετε στην καρδιά των γεγονότων και να αποκαλύπτετε την αλήθεια….. Είτε στο ρόλο ενός λογιστή, ενός συγγραφέα-επεξεργαστή ή ενός μεταμορφωτικού θεραπευτή. Το μυαλό σας χρειάζεται χώρο για να περιπλανηθεί τώρα! Θα πετύχετε να κάνετε το καλύτερο στη δουλειά σας τις επόμενες έξι εβδομάδες, ειδικά με κάτι που έχει καθυστερήσει. Το ταξίδι μπορεί να είναι μέρος αυτού… ακόμη και αν παραμείνετε σπίτι. Θα μπορούσε να είναι ένα διανοητικό ή ένα πραγματικό φυσικό ταξίδι στο σπίτι σας, στο παρελθόν ή κάπου που αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας…και αφήνει το πνεύμα σας να αφυπνιστεί. Αποφύγετε οικογενειακές προστριβές. Θα βρείτε χρόνο να περιπλανηθείτε στη φύση, για να αναζωογονηθείτε.

Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σας, αγαπητέ Ζυγέ, με τον σέξι και ανθεκτικό Άρη να βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας. Αλλά σε αντίθεση με τον Ταύρο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, συμμετέχετε πολύ πιο ενεργά στις σχέσεις, τα ανταγωνιστικά συμφέροντα και τις οικονομικές συμφωνίες. Λοιπόν, ο Άρης κυβερνά όλα τα παραπάνω και θα χρειαστείτε ένα ελεύθερο χέρι για όλες τις συναλλαγές σας τις επόμενες έξι εβδομάδες. Ελκύεστε από ελεύθερα πνεύματα, αναζητάτε επεκτατικές νέες συνεργασίες και ψάχνετε περιπετειώδεις τρόπους για να αυξήσετε το απόθεμά σας με τους άλλους και το εισόδημά σας. Θα συμμετέχετε σε συμφωνίες, θα αυξήσετε την επικοινωνία σας, θα πάτε σε διάφορα μέρη και θα δημιουργήσετε ένα τυχερό δίκτυο! Κάποιος συγγενής σας, μπορεί να χρειαστεί λίγο από το χρόνο και την ενέργειά σας.

zwdia-fotia

Αρης στον Τοξότη : το κάλεσμα για περιπέτεια .

Σκορπιός

Έχετε έναν θαυμάσιο άσσο στο μανίκι σας, αγαπητέ Σκορπιέ! Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, έχει δεσμούς με τον Δία στο ζώδιό σας… και οι δύο μαζί σας κάνουν ασυναγώνιστους! Έχετε ό, τι χρειάζεται για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε και να το πετύχετε. Υπάρχει μαγνητική αύρα γύρω σας, ξεχειλίζετε από σεξουαλικότητα και είστε πηγή θερμότητας, για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενεργειακή δύναμη – και τα κεφάλαια – για να ασχοληθείτε με μια προσωπική επιθυμία, να αποκτήσετε περισσότερα μετρητά, να κάνετε μια ουσιαστική αλλαγή εργασίας ή να πάτε στο γυμναστήριο και να φτιάξετε ένα δολοφονικό κορμί – ή όλα τα παραπάνω!

Τοξότης

Το σεξαπίλ σας, είναι άνευ προηγουμένου Τοξότη! Ο Άρης στο ζώδιό σας σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε, να το πετύχετε ή να το κατακτήσετε. Έχετε τη δύναμη. Έχετε το όραμα. Και έχετε κάποιες δυνατές πλάτες για υποστήριξη. Η στιγμή έχει έρθει να αναλάβετε τον έλεγχο, και να προσπαθήσετε να πετύχετε ό,τι θέλετε. Είναι ο έρωτας αυτό που σας συναρπάζει? Τώρα έχετε το θάρρος, να κάνετε την πρώτη κίνηση! Έχετε όρεξη να ρισκάρετε με μια δημιουργική επιχείρηση? Είστε αρκετά γενναίοι για να το κάνετε! Ήρθε η ώρα να ξεπλύνετε αυτά τα τελευταία απομεινάρια του Κρόνου, από τα μαλλιά σας …

tarw-taro-xartomanteia

Αιγόκερως

Ώρα να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες αγαπητέ Αιγόκερε. Μπαίνετε σε μια από τις σημαντικότερες και καθοριστικές περιόδους της ζωής σας και δεν θέλετε να σέρνετε ένα παρελθόν πίσω σας. Υπάρχουν πολλά που θα οργανώσετε και θα διευθετήσετε παρασκηνιακά. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε μυστικά σε ένα μεγάλο έργο ή να χαλαρώσετε και να ανακάμψετε για να ανακτήσετε τη δύναμή σας. Αναπτύσσετε σιγά-σιγά το θεμέλιο των μελλοντικών σας ελπίδων, που με τη σειρά του σας βοηθάει να φτάσετε σε ακόμα πιο περιπετειώδης προοπτικές. Χρειάζεστε την ελευθερία να έρχεστε και να πηγαίνετε όσο σας ευχαριστεί στο σπίτι και να εξερευνείτε απαρατήρητοι, τον κόσμο σας. Μετά τις 16 Φεβρουαρίου, θα είστε έτοιμοι να βγείτε από τις σκιές και να εστιάσετε αποκλειστικά στον εαυτό σας!

zwdia-tarw-1

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε για μια πολυάσχολη περίοδο, αγαπητέ Υδροχόε! Ο Άρης στον Τοξότη σας συνδέει κατευθείαν με έναν αυτοκινητόδρομο πληροφοριών (και κοινωνικού δικτύου), όπου οι ιδέες σας μπορούν να ταξιδεύουν γρήγορα και να φτάνουν στους ανθρώπους που χρειάζεστε: αυτούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Είστε ένα εγκεφαλικό ζώδιο, ένα πρόσωπο ιδεών, και δεν έχετε απλά κάποιες διάσπαρτες ιδέες εδώ κι εκεί…..αλλά ένα μεγάλο σχέδιο! Λοιπόν, ετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε τα πιο τολμηρά και επεκτατικά σας σχέδια! Αυτό θα σας επιτρέψει να δεχτείτε στην προσοχή των VIPs και να επιβεβαιώσετε την εξουσία σας. Το κοινωνικό δίκτυο αγαπητέ Υδροχόε, θα αποδειχθεί τυχερό για σας!

Ιχθύες

Ο Άρης σάς φέρνει στο προσκήνιο, αγαπητοί Ιχθύες. Και με όλους όσους σας παρακολουθούν την κατάσταση, δε μπορείτε να κάνετε λάθη. Αλλά όλα όσα συμβαίνουν στον Τοξότη, είναι ειλικρινή και ποτέ δεν σταματούν να προσπαθούν να βελτιωθούν. Επομένως κανείς δεν θα σας κατηγορήσει αν «φάτε τα μούτρα σας». Οι φιλοδοξίες σας είναι σε έξαψη και δεν θα θέλατε τίποτα καλύτερο από το να βρείτε νέους πιο περιπετειώδης τρόπους να κερδίσετε τα προς το ζην. Μπορεί να είστε λίγο υπερόπτες με τα χρήματά σας τις επόμενες έξι εβδομάδες, αλλά ευτυχώς έχετε προστασία. Οι προσπάθειες ανάδειξης του προφίλ σας θα οδηγήσουν σε κέρδη, τόσο οικονομικά όσο και σε τομείς όπως οι εκδόσεις, μεταδόσεις, εμπόριο, νομικά, ταξίδια και εκπαίδευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia