Άρης στον Υδροχόο 2020 – Αυτό μπορεί να είναι το κλειδί της απελευθέρωσης

efialtes-oneirokritis

Άρης στον Υδροχόο 2020 .

Άρης στον Υδροχόο 2020 : Ο Άρης μπήκε στον Υδροχόο στις 30 Μαρτίου  και ήρθε ο καιρός να σπάσουμε το καλούπι και να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο! Τι σημαίνει ο Άρης στον Υδροχόο?

Εκκεντρικότητα, εφευρετικότητα, ανεξαρτησία, σεξουαλικότητα, φιλοδοξία, ευφυία, ελευθερία και αδιαλλαξία.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει την κίνηση, τα κίνητρα και τη σεξουαλικότητα. Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που ανεβάζει την αδρεναλίνη μας, όπως και τον τρόπο που διεκδικούμε τη θέλησή μας. Ο Υδροχόος απ’ την άλλη, είναι επαναστατικός και αντισυμβατικός, αφηρημένος, ιδεολόγος και ορθολογιστής.

zodia-taro-45

Ο Άρης στον Υδροχόο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πειραματιστείτε με νέες μεθόδους για να κάνετε πράγματα! Να σπάσετε την παράδοση και να ξεπεράσετε τους δικούς σας όρους. Ήρθε η ώρα να εκφράσετε τη μοναδική σας ατομικότητα και να αφήσετε τη σφραγίδα σας στον κόσμο!

Μπορείτε να ανανεώσετε το κοινωνικό σας δίκτυο. Συγκεντρωθείτε μαζί με φίλους για την ολοκλήρωση ενός έργου ή συγκεντρώστε συμμάχους για το σκοπό σας. Ο καθένας μπορεί να αισθάνεται περισσότερο κινητοποιημένος, για να συμμετάσχει σε μια κοινή προσπάθεια τώρα. Ο Άρης στον Υδροχόο θα μπορούσε επίσης να ξυπνήσει την επιθυμία σας να αγωνιστείτε για τα ιδανικά σας και να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, ακόμα κι αν σημαίνει ότι παραβιάζετε τους κανόνες …

chartomantia-098

Άρης στον Υδροχόο 2020

Με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να πειραματιστείτε σεξουαλικά, ν’ απελευθερωθείτε από ταμπού και προκαταλήψεις, που σας κρατούν πίσω. Τα άτομα με τον γενέθλιο Άρη τους στον Υδροχόο είναι τόσο ψύχραιμα και αμερόληπτα στον τρόπο που επιδιώκουν τους στόχους τους, που σπάνια μπορεί κάποιος ν’ ανιχνεύσει τι ακριβώς θέλουν.

Θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι ρομπότ? Εξωγήινοι? Δεν θα σας εξέπληττε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο… Είναι επιθετικοί…. και κανένας δε μπορεί να τους κάνει να αλλάξουν πορεία. Μπορούν να υπονομεύσουν τους άλλους με τις αρχές και τα ιδανικά τους, χωρίς κανείς να το παρατηρήσει! Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν ανωτερότητα. Αυτοί οι τύποι, είναι πολύ ανεξάρτητοι.

Οτιδήποτε προοδευτικό, ριζοσπαστικό ή ξεπερασμένο ανεβάζει την αδρεναλίνη τους. Είναι ιδεαλιστές και μεταρρυθμιστές! Καιρός να τους ακολουθήσουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Πώς επηρεάζει ο Άρης στον Υδροχόο το ζώδιό σας?

Κριός

Με τον κυβερνήτη σας να γίνεται ανταγωνιστικός αυτή την περίοδο, ετοιμαστείτε για μεγάλη δραστηριότητα στην κοινωνική σας σκηνή. Μπορεί να αποκαλύψετε τον πολεμιστή μέσα σας, εξαιτίας μιας επιλογής σας. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ έντονος με φίλους και γνωστούς και αποφύγετε τις διαφωνίες. Ώρα να ενταχθείτε στους αντάρτες!

Ταύρος

Ο Άρης ενεργοποιεί την καριέρα σας και σας ζητά να δοκιμάσετε κάτι νέο! Δείξτε την επαγγελματική πρωτοτυπία σας και επιλέξτε κάτι πιο ασυνήθιστο. Είναι ένα σπουδαίο διάστημα για να προοδεύσετε, ειδικά αν εργάζεστε στον τομέα της τεχνολογίας, ή σε άλλες καινοτόμες και αντισυμβατικές περιοχές. Πόσο εκκεντρικός είστε? Καιρός να το δει ο κόσμος!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Πρόβλεψη για το 1ο 10ήμερο Απριλίου

taro-6-9

Δίδυμοι

Πού ταξιδεύει το μυαλό σας? Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, με το δικό σας τρόπο. Μήπως έχετε να παραδώσετε κάποια χειρόγραφα, εξετάσεις ή δοκίμια ? Χρησιμοποιήστε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα και εισάγετε καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες! Το μυαλό σας είναι κρύο σαν χάλυβας και αιχμηρό σαν ξίφος τώρα. Βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το!

Καρκίνος

Οι στενές σχέσεις ταλαιπωρούνται, καθώς το ταίρι σας μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χώρο από το συνηθισμένο, για να μετακινηθεί. Μπορείτε απλά να το εμπιστευθείτε σε αυτό. Αν έχετε πρόβλημα στα κοινά οικονομικά σας, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα θέματα και να βρείτε πρωτοποριακές λύσεις. Επίσης τα πράγματα θα ζεσταθούν έντονα στην κρεβατοκάμαρα. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι νέο!

zwdia-tarw-zodia-19

Λέων

Οι σχέσεις θερμαίνονται καθώς μπορεί να συναντήσετε κάποιον, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σας «ανάβει»! Αν είστε σε σχέση, τα πράγματα θα ζεσταθούν με το άλλο σας μισό. Κάποιοι μπορεί τώρα να κινούν τα νήματα, και θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε πού βρίσκεστε εσείς στην εικόνα. Ειδικά αν το παίζουν χαλαροί και είναι δύσκολο να τους διαβάσετε. Το να δώσετε στους άλλους αρκετό χώρο, μπορεί να είναι το κλειδί εδώ. Αλλά μην τους αφήσετε να σας καταπιέσουν!

Παρθένος

Πολλή δουλειά υπάρχει για εσένα αυτή την περίοδο , αγαπητέ Παρθένε, καθώς ο Άρης θα σας κρατήσει απασχολημένο στον εργασιακό σας τομέα όλο αυτό το διάστημα. Ευτυχώς, σαν Παρθένος, θέλετε να είστε απασχολημένος. Φροντίστε να βάλετε πρόγραμμα και να βρείτε καινοτόμους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας πιο αποτελεσματικά. Μπορείτε να βρείτε πρωτότυπες λύσεις στα μικρά ενοχλητικά προβλήματα της ζωής. Ένα ζήτημα υγείας ίσως χρειαστεί την προσοχή σας αυτή την περίοδο…. γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι θα ξεκουράζεστε και θα χαλαρώνετε.

tarw-taro-xartomanteia

 

Άρης στον Υδροχόο 2020

Ζυγός

Αχ, όλα αφορούν τον έρωτα και το ρομάντζο για σας, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς ο Άρης είναι στον οίκο της διασκέδασης και του φλερτ! Βγάλτε τα παιχνίδια σας και γεμίστε με χαρά κι ευχαρίστηση … Απλά κάντε ό, τι σας κάνει ευτυχισμένους! Μπορείτε να διοχετεύσετε όλες τις ενέργειές σας σε ένα δημιουργικό έργο και να καταλήξετε σε κάτι εντυπωσιακό. Αν έχετε δημιουργήσει οικογένεια, τα παιδιά σας θα χρειαστούν πολύ από την προσοχή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο και αφήστε το μεγάλο παιδί μέσα σας, να βγει και να παίξει.

Σκορπιός

Θέματα σπιτιού και οικογένειας, είναι πιθανό να απαιτήσουν όλη σας την προσοχή αυτή την περίοδο, αλλά και τη νέα χρονιά. Οι ανακατασκευές και ό,τι αφορά τα ακίνητα θα απαιτήσουν πολύ από το χρόνο σας και θα χρησιμοποιήσετε έξυπνες λύσεις ή θα χρησιμοποιήσετε νέες τεχνολογίες για να ταξινομήσετε τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά, προσπαθήστε να αποφύγετε τις τακτικές εκφοβισμού – είτε είστε εσείς ή κάποιος άλλος, ο δράστης … Αν εμφανιστούν διαφωνίες, φροντίστε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα!

κρυσταλλομαντεία

Τοξότης

Μπαίνετε σε μια φάση με πολλή κίνηση , επικοινωνίες και ανταλλαγές. Ώρα να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να δοκιμάσετε νέες καινοτόμες ιδέες. Ετοιμαστείτε να δείτε τον κόσμο σας να ζωντανεύει και να γίνεται λίγο εκκεντρικός! Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες παλαβές καταστάσεις και να το διασκεδάσετε αφάνταστα. Αν συμμετέχετε στη συγγραφή και την επικοινωνία, ή αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα δικό σας έργο… τώρα είναι μια καλή στιγμή για να το προωθήσετε και ν’ ακουστεί η φωνή σας!

Αιγόκερως

Αυτή η περίοδος αφορά τα οικονομικά σας αγαπητέ Αιγόκερε, και μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα έξοδα αυξάνονται. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε σε νέες τεχνολογίες ή να σταματήσετε όσα έξοδα θεωρείτε υπερβολικά και να βρείτε ριζικές οικονομικές λύσεις. Είναι επίσης μια μεγάλη στιγμή για να ξεσκονίσετε τις τεχνικές σας ικανότητες ή να ανακαλύψετε ένα πρωτότυπο ταλέντο, που μπορείτε να το αξιοποιήσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Πρόβλεψη για το 1ο 10ήμερο Απριλίου

taro-zodia-76

Άρης στον Υδροχόο 2020

Υδροχόος

Με τον Άρη στο ζώδιό σας, αγαπητέ Υδροχόε, κρατάτε όλα τα χαρτιά! Όλοι σας κοιτάζουν για να τους προσφέρετε κάτι έξυπνο και πρωτότυπο και να τους δείξετε πώς γίνεται. Ο Άρης λειτουργεί σαν κινητήρια δύναμη στο διαστημικό σκάφος σας και τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε με την ταχύτητα του φωτός, έναν στόχο της επιλογής σας. Είστε υπερβολικά σέξι αυτή την περίοδο…πιο σίγουρη και πιο δυναμική. Κανείς δε μπορεί να σας αντισταθεί. Χαλαρώστε και μην προσπαθείτε έντονα να πείσετε τους γύρω σας για το παραμικρό. Η δύναμη είναι μαζί σας …

Ιχθύες

Αυτό μπορεί να σας φανεί λίγο παράξενο αγαπητέ Ιχθύ. Μπορεί να αισθανθείτε ότι μερικά πράγματα δεν είναι αρκετά σωστά ή ότι κάτι ύποπτο υπάρχει. Ίσως κάποιος να ενεργεί παρασκηνιακά ή απλώς αλλάζουν τα πράγματα και εσείς το αισθάνεστε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και ν’ αφήσετε τις δυνάμεις του σύμπαντος, να κάνουν τη δουλειά τους, όσο εσείς επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66