Άρης στο Ζυγό – Μια Επίθεση Συναισθηματικής Γοητείας

anadromos-aris

Άρης στο Ζυγό .

Άρης : Ετοιμαστείτε για μια επίθεση γοητείας και συναισθημάτων! Ο Αρης, ο πλανήτης της δράσης και της σεξουαλικότητας, μπαίνει στον Ζυγό στις 4 Οκτωβρίου 2019, όπου θα τροφοδοτήσει και θα ενεργοποιήσει τις σχέσεις, μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2019.

Ο Άρης δεν είναι άνετος στο Ζυγό. Γιατί? Λοιπόν, όταν πρέπει συνεχώς να συμβουλεύεστε τους άλλους, σας είναι δύσκολο μετά, ν’ ακολουθήσετε αυτό που θέλετε – κι αυτό είναι που κάνει ο Άρης.

Ο Άρης στο Ζυγό δεν μπορεί απλά να κάνει του κεφαλιού του, για να πετύχει αυτό που θέλει. Πρέπει να συμμετέχει σε συναντήσεις, συζητήσεις και διαλόγους. Πρέπει να παζαρέψει και να διαπραγματευτεί, πρέπει να ντυθεί και να είναι διπλωμάτης κι ευγενικός με τις απόψεις των άλλων.

zodia-taro-45

Τα ορατά αποτελέσματα, θα είναι η αναποφασιστικότητα, οι ατελείωτες συζητήσεις και τα επιχειρήματα. Αλλά, με λίγη εξάσκηση, ο Άρης μπορεί να κερδίσει τους άλλους και να υπερέχει στις πωλήσεις, στους αγώνες δημοτικότητας και στην πολιτική!

Οι επόμενες έξι εβδομάδες είναι εξαιρετικές, για να επιτευχθεί ισορροπία μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων….ακόμη και μεταξύ διαφορετικών πτυχών της ζωής σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ακολουθήσετε σχέσεις και συμφωνίες και να συναντηθείτε στη μέση. Ω, και να εξετάσετε διάφορα θέματα!

Επενδύστε χρόνο και ενέργεια για να δείχνετε ωραίοι. Αν η εμφάνιση θα μπορούσε να σκοτώσει, ο Άρης στο Ζυγό θα είχε σίγουρα κάτι να κάνει με αυτό …

zwdia-taro-astra

Άρης στο Ζυγό .

Οι επιχειρήσεις θα είναι καλές αυτή τη στιγμή, ειδικά για είδη πολυτελείας, καθώς οι άνθρωποι αναζητούν ενεργά την ομορφιά και την ευχαρίστηση. Μπορεί επίσης να εμπνευστείτε και να παλέψετε για καλό σκοπό, για δικαιοσύνη ή για λογαριασμό κάποιου άλλου!

Ο Άρης παραμένει στο Ζυγό από τις 4 Οκτωβρίου ως τις 19 Νοεμβρίου 2019, γεμίζοντας με επιθυμία, εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, κάποιο τομέα της ζωής σας. Που ακριβώς? Το ζώδιο και ο ωροσκόπος σας, μπορεί να ρίξει λίγο φως σ’ αυτό …

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 

Κριός

Ο Άρης στο Ζυγό σας βγάζει έξω από το καβούκι σας αγαπητέ Κριέ, και σας φέρνει σε άμεση επαφή με τους άλλους. Ετοιμαστείτε να εμπλακείτε ιδιαίτερα σε μια φιλία, μια σχέση ή μια συνεργασία. Ο σύντροφός σας μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσοχή… ή αν είστε ελεύθεροι, θα προσπαθήσετε πολύ, για να προσεγγίσετε κάποιον. Ο Άρης είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας και είναι εκτός του στοιχείου του, στο Ζυγό. Σαν αποτέλεσμα, μπορεί να αισθάνεστε πιο αδύναμοι και να διαπιστώσετε ότι οι άλλοι έχουν περισσότερο έλεγχο της κατάστασης, από ό, τι θα επιθυμούσατε. Δεν υπάρχει καμία σχέση χωρίς συμβιβασμό … Κάπου κάπου, κερδίζουν και οι άλλοι!

Ταύρος

Έξι εβδομάδες σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας βρίσκονται μπροστά, αγαπητέ Ταύρε! Ο Άρης μπαίνει στον οίκο των δεξιοτήτων σας, της ρουτίνας, καθώς και προγραμμάτων, που απαιτούν επιμονή και καθημερινή πρακτική για να ολοκληρωθούν.. Μπαίνετε σε μια πολύ παραγωγική φάση, όπου μπορείτε να πετύχετε πολλά και να κάνετε επιπλέον εργασία. Δεδομένου ότι αισθάνεστε τόσο «πολεμοχαρείς», είναι μια μεγάλη στιγμή επίσης, για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε θέματα υγείας, μέσω διατροφής και άσκησης. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στα επαγγελματικά και εστιάστε στο ημερήσιο πρόγραμμά σας. Λένε ότι χρειάζονται μόνο 21 ημέρες για να δημιουργηθεί μια υγιέστερη συνήθεια κι έχετε τις διπλάσιες μέρες….. από τώρα, μέχρι τις 19 Νοεμβρίου!

tarw-taro-xartomanteia

Δίδυμοι

Ο Ζυγός είναι ένα θαυμάσιο φιλικό ζώδιο για σας, αγαπητοί Δίδυμοι, οπότε η διέλευση του Άρη στο Ζυγό από τις 4 Οκτωβρίου μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2019, είναι πραγματικά καλά νέα! Πρώτα απ’ όλα, είναι στον οίκο που αφορά την αληθινή αγάπη, την ψυχαγωγία και την ευτυχία σας….και είναι απίθανο να κάνετε κάτι- με τον Άρη εκεί -αν δεν σας κάνει ευτυχισμένη. Κανένα «πρέπει» δε θα σας υποχρεώσει να κινηθείτε. Αν όμως η καρδιά σας συμφωνεί, θα ξεκινήσετε σαν σφαίρα! Αυτή είναι μια φανταστική στιγμή για να ακολουθήσετε τον έρωτα και τον ρομαντισμό, να απολαύσετε τα αγαπημένα σας χόμπι, να διασκεδάσετε ή να διοχετεύσετε όλη σας την ενεργητικότητα, σ’ ένα προσωπικό δημιουργικό έργο.

Καρκίνος

Σπίτι μου σπιτάκι μου, αγαπητέ Καρκίνε…. και κανένα δεν πιο γλυκό από το σπίτι του Καρκίνου! Δυστυχισμένος είναι ο Καρκίνος που έχει χάσει το καβούκι του, το έχει ξεπεράσει ή δεν είναι ευτυχισμένος σ’ αυτό. Ο Άρης είναι εδώ για να σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε όλες τις κινήσεις σας και να κάνετε βελτιώσεις. Αν ενδιαφέρεστε για μια αγοραπωλησία, για μια μετακίνηση, για μια ανακαίνιση ή για την δημιουργία μιας επέκτασης, τώρα έχετε τα κίνητρα που χρειάζεστε, για να το κάνετε σωστά! Ο Άρης στο Ζυγό, θα μπορούσε επίσης να κάνει πιο εριστικά τα μέλη της οικογένειάς σας, τις επόμενες έξι εβδομάδες.

zwdia-tarw-zodia-19

Λέων

Είσαστε πολυάσχολες μέλισσες, αγαπητοί Λέοντες… και πιθανότατα να έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε αυτή τη στιγμή! Όλα αφορούν, περισσότερο την ποσότητα από την ποιότητα, αυτή τη στιγμή. Η ταχύτητα είναι αυτό που χρειάζεστε, για να προοδεύσετε. Οι επικοινωνίες και τα σύντομα ταξίδια για να συναντήσετε κάποιους ανθρώπους θα σας πάρουν πολύ χρόνο. Επικεντρωθείτε στη δημιουργία νέων επαφών και στην επέκταση της επιρροής σας. Στην προσωπική σας ζωή, ένας σέξι γείτονας ή κάποιος συνάδελφος, μπορεί να εμφανιστεί….. ή μπορεί να διαφωνήσετε με έναν αδελφό ή κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

Παρθένος

Θα δυσκολευτείτε να πετύχετε αυτά που θέλετε, με τον Άρη στο Ζυγό τις επόμενες έξι εβδομάδες, αγαπητοί Παρθένοι. Ο Ζυγός, είναι στον οίκο που σχετίζεται με τα χρήματά σας… και ο Άρης σας δίνει το κίνητρο και την ενέργεια που χρειάζεστε για να επενδύσετε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια, για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Το κίνητρο μπορεί να είναι κάτι σαν αύξηση των δαπανών και ενδεχομένως να έχετε την πρόθεση να αγοράσετε κάτι ή να κάνετε μια επένδυση. Παρ’ όλα αυτά, έχετε την ενέργεια να αποζημιωθείτε με το παραπάνω, από ό, τι ξοδεύετε τώρα! Είναι πολύ καλή στιγμή να επενδύσετε στα ταλέντα σας και να εργαστείτε για την εξασφάλιση μιας αύξησης ή περισσότερων πελατών και πωλήσεων!

taro-zodia-098

Άρης στο Ζυγό .

Ζυγός

Βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου, αγαπητοί Ζυγοί! Μόνο κάθε δύο χρόνια ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιό σας… και όταν το κάνει, η αυτοπεποίθησή σας, αυξάνεται στο δεκαπλάσιο! Ομολογουμένως, να υπάρχουν τυχόν προβλήματα και προκλήσεις, αλλά είναι ακριβώς εδώ, για να ανασκουμπωθείτε και να κινηθείτε γρήγορα! Σύντομα, θα είστε στην κούρσα των πραγμάτων και οι άνθρωποι φυσικά θα σας δεχτούν ως ηγέτη τους. Αυτό το διάστημα είναι επίσης φανταστικό, για να γυμναστείτε και να φτιάξετε ένα καταπληκτικό σώμα!

Σκορπιός

Οι άνθρωποι μπορεί να σας υποτιμούν, αλλά θα το κάνουν με δικό τους ρίσκο… αφού ο Άρης βρίσκεται, στο πιο κρυφό και μυστικό μέρος του ωροσκοπίου σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Μπορεί να εργάζεστε από το σπίτι, μόνος ή στο παρασκήνιο. Μπορεί ακόμη, να είστε το κρυφό μέρος μιας συνεργασίας ή μιας μυστικής υπόθεσης σε μια συνεργασία ή σε μια μυστική υπόθεση, ανώνυμη, που βρίσκεται σε αναμονή. Αλλά δεν θα είναι έτσι για πάντα. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και αφήστε την πολιτική να ξεδιπλωθεί στις σκιές. Θα είστε έτοιμοι να χτυπήσετε στις 19 Νοεμβρίου, όταν ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σας!

taro-zodia-76

Τοξότης

Μπαίνετε σε μια από τις πιο κοινωνικές στιγμές του χρόνου, αγαπητοί Τοξότες. Περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους εδώ και λίγο καιρό…..κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο Άρης βρίσκεται στις κοσμικές φιλοδοξίες σας και στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης, για τις επόμενες έξι εβδομάδες! Κι αυτό θα σας κάνει πιο φιλόδοξους και ανταγωνιστικούς απέναντι στους άλλους, αλλά θα κάνει και τους άλλους να αντισταθούν! Ευτυχώς ο Άρης είναι στον ευγενικό Ζυγό, οπότε θα καταφέρετε να βρείτε, έναν ευτυχισμένο συμβιβασμό στο τέλος. Αλλά πρέπει να συνεργαστείτε. Είναι καιρός να κυνηγήσετε το όνειρο και να το κάνετε πραγματικότητα!

Αιγόκερως

Δεν χρειάζεστε τον Άρη για να τροφοδοτήσει τις φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Και όμως αυτό ακριβώς συμβαίνει, με τον Άρη στην κορυφή του χάρτη σας, από τις 4 Οκτωβρίου μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Θα σκαρφαλώσετε στην κορυφή, επιδιώκοντας έναν δύσκολο στόχο, ακόμη και ασκώντας την εξουσία σας, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα σας κοιτάζουν που αναλαμβάνετε την ευθύνη. Η σχέση σας μ’ ένα αφεντικό, γονέα – ή ως γονέας! – μπορεί επίσης να τονιστεί, καθώς αυξάνονται οι ευθύνες σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος

Τις επόμενες έξι εβδομάδες είναι το κατάλληλο διάστημα, για να ανοίξετε τα φτερά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Άρης στον Ζυγό, πυροδοτεί το περιπετειώδες πνεύμα σας….και σας παρακινεί να πειραματιστείτε και να τολμήσετε πράγματα, πέρα από τα τετριμμένα. Μπορεί ν’ ασχοληθείτε με μια διεθνή διαπραγμάτευση, να γράψετε τη διατριβή σας ή να εργαστείτε σε ένα σχέδιο δημοσίων σχέσεων ή μάρκετινγκ. Δεν είχατε τον Άρη σ’ ένα τόσο συναρπαστικό μέρος του ωροσκοπίου σας εδώ και πολύ καιρό…. και δεν θα επιστρέψει για άλλα δύο χρόνια. Αξιοποιήστε τον!

ζώδια Ιχθύες

Θα εμπλακείτε βαθιά σε οικονομικές συναλλαγές με τους άλλους, από τις 4 Οκτωβρίου ως τις 19 Νοεμβρίου, αγαπητοί Ιχθύες. Ο Άρης στο Ζυγό ενεργοποιεί τον οίκο των οικονομικών συμφωνιών, των δανείων, των φόρων και των κοινών πόρων. Αυτό σημαίνει ότι αν υπάρχει κάποιο θέμα με την τράπεζα, έναν χορηγό ή φορέα, ή με τον εργοδότη σας που χρειάζεται την προσοχή σας, τώρα έχετε την ενέργεια να το αντιμετωπίσετε. Ο Ζυγός είναι επίσης σχετικός με τη δικαιοσύνη. Γι’ αυτό θα κάνετε και κάποια συζήτηση με το ταίρι σας, αν δεν συμβάλλετε εξίσου στα οικονομικά του σπιτιού. Είναι μια καλή στιγμή για να μεταμορφώσετε τις σχέσεις σας και να αποκαταστήσετε την ισορροπία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia