Άρης τετράγωνο Κρόνος – Τα συναισθήματά μπορεί να παγώσουν

erwtas-sxeseis

Άρης τετράγωνο Κρόνος : Κουράγιο και πειθαρχία!

Άρης τετράγωνο Κρόνος : Τα τετράγωνα του Άρη φτάνουν στις 27 Οκτωβρίου του 2019, δίνοντας μπερδεμένα σήματα…. όπως “προχώρα” και “σταμάτα”.

Πατώντας μια φρένο και μια γκάζι, μπορεί να είναι εξαντλητικό, για να μπορέσετε να το διαχειριστείτε. Αυτό που χρειάζεστε τώρα… είναι θάρρος και πειθαρχία!

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Παίξτε το παιχνίδι της αναμονής. Μπορεί να αντιμετωπίσετε απογοήτευση, εξωτερική αντίσταση και προσωπικές αναστολές. Τα συναισθήματά σας μπορεί να παγώσουν… και μπορεί να αισθανθείτε περισσότερο κουρασμένοι.

zodia-taro-45

Ο Κόσμος δεν προσπαθεί να είναι σκληρός. Θέλει να ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια στρατηγική νίκης. Αποφύγετε την προσπάθεια για σεξουαλικές εξελίξεις….καθώς είναι πιθανό να απορριφθούν.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει τη σεξουαλική σας δράση ενώ ο Κρόνος δεν ενδιαφέρεται. Μάθετε περισσότερα για τον Άρη μέσα από τα ζώδια… και συμβουλευτείτε τα πριν προχωρήσετε με τα σχέδιά σας. Αυτός ο Κρόνος κοιτάζει από τον ώμο του Άρη. Ελέγξτε τον Κρόνο σας στο Ωροσκόπιο του Αιγόκερω για να μάθετε πώς ο Κρόνος επηρεάζει το ζώδιό σας, μέχρι το 2020!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τετράγωνο Άρη/Κρόνου, για να αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο έργο…ή οτιδήποτε απαιτεί αντοχή, υπομονή, σταθερή αποφασιστικότητα και σταθερό χέρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Τι σημαίνει το τετράγωνο Άρη/Κρόνου, για το ζώδιό σας? Ας δούμε παρακάτω:

Κριός

Όχι, ο κόσμος δεν είναι εναντίον σας! Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σας, έτσι αισθάνεστε επιβαρυμένοι. Είστε γεμάτοι ενέργεια και οδηγείτε, αλλά οι δυνάμεις, φαίνεται να εμποδίζουν τα σχέδιά σας.

Ένας γονέας ή ένας προϊστάμενος μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας, ή μπορεί να είναι οι δικές σας γονικές ή επαγγελματικές ευθύνες, που απαιτούν να δείξετε την ανάλογη πειθαρχία. Η υποταγή των προσωπικών σας επιθυμιών, για χάρη ενός μεγαλύτερου στόχου απαιτεί τεράστια προσπάθεια…. ώστε να νιώσετε κουρασμένοι. Αλλά μπορείτε να εργαστείτε σκληρά, για τις φιλοδοξίες σας τώρα.

Η επαγγελματική σας διάθεση, θα υπερέχει της σεξουαλικής σας, αυτό το διάστημα. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταύρος

Μήπως ο μυστικός σας έρωτας, βαδίζει ενάντια στον τοίχο της ηθικής? Ή μήπως εσάς και το ταίρι σας, σας χωρίζουν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση? Κάντε υπομονή. Ο υπερβολικός θυμός μπορεί να σας κάνει να γίνετε υπερβολικά επικριτικοί με τους άλλους. Να έχετε αυτογνωσία!

Φιλανθρωπικές επιθυμίες ή σχέδια για ένταξη σε ένα κυβερνητικό σύστημα στρέφουν την προσοχή σας, σε νομικούς περιορισμούς. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Δίδυμοι

Είσαστε τόσο ανυπόμονοι για την επιδίωξη των φιλοδοξιών σας….αλλά δεν υπάρχουν κεφάλαια. Αν υπολογίζετε σε ένα δάνειο ή μια επένδυση, μπορεί να είναι αρνητική, να καθυστερήσει ή το ποσό μπορεί να είναι μικρότερο από ό, τι αναμενόταν για να μπορέσετε να βάλλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η έλλειψη εμπιστοσύνης, θα μπορούσε επίσης να δοκιμάσει μια φιλία. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, θα πρέπει να καθορίσετε σαφή όρια, τώρα.

Αυτό σας βοηθάει να πετύχετε μαζί, απαιτητικούς στόχους. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Καρκίνος

Αισθάνεστε φιλόδοξοι και παθιασμένοι με τους στόχους σας, αλλά κάποιος εκεί έξω, είναι πολύ συντηρητικός… και τους φρενάρει απότομα! Μήπως είναι το άλλο σας μισό, που δε συμφωνεί με τα υπερβολικά σχέδια του γάμου σας? Ή μήπως είναι ένας αδιάφορος συνεργάτης, που σας επιβραδύνει? Αν θέλετε σοβαρά να πετύχετε, τότε είναι η σειρά σας να επιβραδύνετε και να αφήσετε τους άλλους να καλύψουν τη διαφορά.

Συνεργαστείτε, για να πετύχετε μακροπρόθεσμα. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Άρης τετράγωνο Κρόνος

Λέων

Ονειρεύεστε ταξίδια, αποδράσεις και διακοπές σε απόμακρα μέρη… αλλά ο βαρύς φόρτος εργασίας, σας κρατάει καρφωμένους στην καρέκλα σας… Ή μήπως είναι η υγεία σας, που σας εμποδίζει να απογειωθείτε? Αν ταξιδεύετε, είναι πιθανότατα για τα επαγγελματικά σας…με αποτέλεσμα να νιώθετε κουρασμένοι. Μια δημοσίευση, μια νομική υπόθεση ή μια εκστρατεία μάρκετινγκ ενδέχεται να απαιτούν σκληρή δουλειά και πειθαρχία, για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν.

Αντιμετώπιση προκλήσεων! Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα, φέρνει άφθονες σεξουαλικές απογοητεύσεις! Η λίμπιντο σας είναι στα φόρτε της, θέλετε να προχωρήσετε και να ανοιχτείτε με κάποιον….αλλά υπάρχει εμπόδιο. Μπορεί να φταίει ο φόβος σας, τα παιδιά ή το γεγονός ότι ο εραστής σας φαίνεται κρύος και απόμακρος….. ή απλά δεν είναι φυσικά παρών. Έτσι θα καταλήξετε, με πολλές καταπιεσμένες επιθυμίες. Ο υπερβολικός φόβος να ρισκάρετε, θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει εμπόδιο, για τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

Απλώς κάντε μικρά, προσεκτικά βήματα. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-zvdia-75

Ζυγός

Θέλετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας, αλλά οι οικογενειακές ευθύνες απλά δεν σας αφήνουν. Ίσως είναι άρρωστος ένας γονιός και χρειάζεται τη βοήθειά σας ή τα οικιακά είναι πολύ βαριά…. Με αποτέλεσμα να θυμώσει ο σύντροφός σας. Απλώς δώστε προσοχή στα συναισθήματά του και μην συμπεριφέρεστε αμυντικά. Γιατί να μην καθορίσετε κάποιους βασικούς κανόνες?

Αν βρίσκεστε στη μέση μιας ανακαίνισης, τότε ίσως χρειαστεί να κρατήσετε ένα σφιχτό λουρί στους εργολάβους, που ανέλαβαν την εργασία. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Σκορπιός

Ένας μεγάλος φόρτος εργασίας, ασκεί επιπλέον άγχος στο νευρικό σας σύστημα. Οι καθυστερήσεις στις μεταφορές και την επικοινωνία, μπορεί να σας αποτρέψουν από την εκπλήρωση των καθηκόντων σας ή μπορεί να δεχτείτε σκληρή κριτική από έναν συνάδελφο ή να λάβετε κάποιες άλλες, αποτρόπαιες ειδήσεις. Δεν είναι η δουλειά σας, όπως συνήθως. Πρέπει να σταματήσετε… και να εξετάσετε τι θέλετε από την καθημερινή ρουτίνα σας.

Δοκιμάστε να υιοθετήσετε μια νοοτροπία, εκπαιδευόμενου. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Τοξότης

Οικονομικές ανησυχίες θα μειώσουν την επιθυμία σας για διασκέδαση. Θέλετε να βγάλετε κέρδη από το χρηματιστήριο, να ζητήσετε σε ραντεβού κάποιον ή να ακολουθήσετε ένα χόμπι, αλλά διαπιστώνετε ότι πρέπει να περιορίσετε τα σχέδιά σας. Κάντε αργή και σταθερή πρόοδο. Μην αφήνετε θέματα αυτοεκτίμησης να παρεμποδίζουν τη δημιουργικότητά σας ή την επιθυμία σας για έρωτα. Εργαστείτε για να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα.

Είναι το πνεύμα πρόθυμο αλλά η σάρκα αδύναμη? Ώρα να δημιουργήσετε αντοχές. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Αιγόκερως

Αισθάνεστε μέσα σας παγερό εκνευρισμό? Αν ναι, θα είναι για λίγο. Ετοιμαστείτε για μια ισχυρή εσωτερική πάλη αυτή την εβδομάδα, όταν θα προσπαθείτε να κυριαρχήσετε στο θηρίο μέσα σας…..και να παρουσιάσετε τον καινούργιο ώριμο εαυτό σας. Μεταβαίνετε, κλοτσώντας και ουρλιάζοντας στον νέο και πιο υπεύθυνο εαυτό σας. Αυτό είναι σπουδαίο….και βοηθά επίσης στο να βρείτε ένα ασφαλές μέρος για να εκφράσετε αυτό που αισθάνεστε πραγματικά.

Η ακίνητη περιουσία και οι οικογενειακές διαφορές, σας ασκούν πιέσεις. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

tarw-taro-xartomanteia

Άρης τετράγωνο Κρόνος

Υδροχόος

Είναι οι μυστικοί εχθροί που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τις ιδέες σας? Ένας γείτονας, ένας συνάδελφος ή ένας αδελφός μπορεί να σας κοροϊδέψει, να σας εκνευρίσει και να σας κάνει παρανοϊκούς… Ή μπορεί να οφείλεται, σε δικό σας παραστράτημα! Είναι βασικά οι δικοί σας προσωπικοί δαίμονες που σας στενοχωρούν, με αποτέλεσμα ν’ αποφεύγετε να βγείτε έξω. Ψάξτε βαθύτερα μέσα σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα, για να καταγράψετε τα πράγματα σε ένα ημερολόγιο και να τα επαναλάβετε στο μυαλό σας.

Ταξιδιωτικά σχέδια, θ’ αντιμετωπίσουν απρόβλεπτα εμπόδια. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια Ιχθύες

Είστε παθιασμένοι με ένα έργο ή μια σχέση, αλλά οι άλλοι δεν φαίνεται να μοιράζονται τον ενθουσιασμό σας. Η ψυχρή αδιαφορία από τους φίλους και τους συναδέλφους σας θα μπορούσε να σας θυμώσει αρκετά, τώρα. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να πείσετε την ομάδα, για τις προθέσεις σας. Μην κάνετε οικονομικές υπερβολές, για να συνεχίσετε τις φιλοδοξίες σας, τώρα. Χαλαρώστε. Από οικονομικής απόψεως, δεν υπάρχει χρόνος, για γρήγορα κέρδη.

Πρέπει να επενδύσετε, για μακροπρόθεσμα κέρδη. Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia