Έκρηξη της συναισθηματικής ενέργειας 22-23/05

imerisies-5314

Έκρηξη της συναισθηματικής ενέργειας 22-23/05 .

Έκρηξη της συναισθηματικής ενέργειας : Καλωσορίσατε όλοι στην Εποχή των Διδύμων!

Εκτός από τον Ήλιο, τώρα σε αυτό το ζώδιο βρίσκονται επίσης η Αφροδίτη και ο Ερμής.

Οι Δίδυμοι φιλοξενούν και τον Βόρειο Δεσμό: Ένας σημαντικός παράγοντας, που θα καθορίσει την επικείμενη περίοδο των εκλείψεων!

zodia-taro-45

Μέσα σε αυτή τη χρονιά, υπάρχει μια συγκυρία-κλειδί με πρωταγωνιστή τον Κρόνο από τον Υδροχόο: Θα σχηματίσει τρίγωνα και με τους τρεις προαναφερθέντες πλανήτες, καθώς αυτοί θα προχωρούν. Το γεγονός θα κάνει πιο εύκολο το στοιχείο της σταθερότητας, ενώ θα επιτρέψει σε όλους να οικοδομήσουν και να επισκευάσουν τα συστήματα και τα κοινωνικά τους δίκτυα!

Αυτό το σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα βρεθούν σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η όψη του Ερμή θα είναι ακριβείας το βράδυ του Σαββάτου. Ο Άρης από τον Καρκίνο παραμένει σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, Νερό με Νερό. Έτσι υπάρχει ροή στις δράσεις σας και «ανώτερη» παρέμβαση σε αυτά που θέλετε να υλοποιήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Η Αφροδίτη και ο Ερμής σε τετράγωνα θεωρούνται δύστροπες φάσεις – σαν να διπλώνει το λάστιχο που ποτίζετε… Και αφορούν τις επιθυμίες, τις απόψεις, τις εμπειρίες και την κατανόηση. Σαν να αναχαιτίζουν κάπως τη ροή, άρα χρειάζεται να ισιώσετε το λάστιχο για να επανέλθει. Χρειάζεται η προσοχή σας στο σωστό σημείο, ώστε να ενισχύσετε θετικά οτιδήποτε επεξεργάζεστε!

Αυτή είναι μια φάση που προάγει τις άβολες συζητήσεις, αυτές που πρέπει να γίνουν για να μπορέσετε να συντονιστείτε ξανά με την ταχύτητα της ζωής. Επίσης, μπορείτε να μελετήσετε μια ποικιλία πηγών και πληροφοριών, ώστε να βρείτε τον συνδυασμό που ταιριάζει σε εσάς ατομικά… Είτε στους δυο σας… Είτε να δοκιμάσετε διάφορες επιλογές με εναλλαγές. Σχέδια, ποικίλα και εμπνευσμένα. Αποταθείτε στη μούσα σας. Χτίζετε κάτι όμορφο, ευχάριστο και ενδιαφέρον. Τελικά, οικοδομείτε κάτι επαναστατικό και καινοτόμο!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

zodia-0988

Έκρηξη της συναισθηματικής ενέργειας 22-23/05 .

Με τη Σελήνη στον Ζυγό πριν ξημερώσει το Σάββατο, ο υπολογισμός είναι αυτός που κυριαρχεί στη σκέψη σας. Τον συνοδεύει η ευφυΐα και η ώθηση για υπεροχή. Αφού αποζητάτε την απόλαυση, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε όποιο μέσο μπορείτε; Είναι όμορφη κίνηση. Αυτή η ώθηση παραμένει και το βράδυ του Σαββάτου. Μην ξεχνάτε τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή… Να σκέφτεστε συνετά όσα ακούτε και όσα λάμπουν, δύο φορές: Είναι χρυσάφι ή μια ψευδαίσθηση;

Η Σελήνη στον Ζυγό θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε όψη χιαστό με τον Ουρανό. Ακολουθεί ένα τρίγωνό της με τον Κρόνο, ένα ακόμη με την Αφροδίτη και ένα τετράγωνο με τον Άρη. Ακόμα κι αν αυτή είναι η πρώτη σας «περιπέτεια», η καλύτερη ιδέα είναι να απολαύσετε την εμπειρία. Αν δεν έχετε αρκετή εμπειρία, είναι η στιγμή να αποκτήσετε.

μελλοντολόγοςΤα αποτελέσματα θα ενισχύσουν την ικανότητά σας, να χρησιμοποιείτε τα λάθη προς όφελός σας. Μπορείτε να είστε ταπεινοί και να παραμένετε πανέμορφοι, τα ψεγάδια μπορούν να σας κάνουν ακόμη πιο ελκυστικούς… Το μέτρο του «επιθυμητού», το ξέρει αυτός που επιθυμεί!

Κάντε τη δοκιμή σας, δείτε πού οδηγεί, δοκιμάστε ξανά. Πάντα υπάρχει κάποιος για τον καθένα, πολλοί «κάποιοι». Κινηθείτε με τον δικό σας τρόπο, ώστε τα μοναδικά σας στοιχεία να αναδειχθούν και να λάμψουν. Να είστε αυθεντικοί και ο καλύτερος εαυτός σας ανάλογα με τη στιγμή: Πάντα το δικό σας «καλύτερο» αντανακλά το σύνολό σας. Η πράξη το επιδεικνύει σε ανώτερο επίπεδο… Να έχετε πίστη!

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Θαυμάσια στιγμή για κοινωνικοποίηση. Ακόμα κι αν κάποια χρονική στιγμή δεν είναι η τέλεια, η λάμψη σας θα αντισταθμίσει την όποια ταλάντευση. Ακόμα και κάποια αδέξια βήματα ή παραπατήματα, μπορεί να είναι χαριτωμένα και αστεία. Ξεπεράστε τις ταλαντεύσεις, με ευχάριστη και χαρωπή διάθεση. Είναι αποδεκτό να μην είστε τέλειοι!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

dream

Όλοι αρπάζουν καθετί ευχάριστο – και είναι πιο εύκολο να προσφέρετε όταν αφήνετε λίγο περιθώριο στον εαυτό σας. Μην είστε χαρωποί μόνο για να χαροποιήσετε κάποιον… Να είστε προκειμένου να περάσετε όμορφα, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Είστε η καλύτερη εκδοχή σας, όταν η δική σας χαρά ευχαριστεί και τους άλλους!

Το βράδυ της Κυριακής, η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία. Ακολουθήστε απαλά την υπάρχουσα ροή. Μπορείτε να φτάσετε στην έκρηξη της συναισθηματικής ενέργειας, που είναι απολαυστική και βαθιά. Τεντωθείτε, αγγίξτε τη διασύνδεση. Όταν καταβάλετε την προσπάθεια, αυτό που αγγίζετε θα ανταποδώσει. Επιπλεύστε – και απολαύστε το!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA