Ένας πιο απλός, λογικός και γαλήνιος κύκλος 26/07-01/08

karkinos-problhmata

Ένας πιο απλός, λογικός και γαλήνιος κύκλος 26/07-01/08 .

Ετοιμάζεστε για ένα όμορφο δείπνο ή έναν συνηθισμένο περίπατο στη γειτονιά; Σε κάθε περίπτωση, θα πρόκειται για μια ιδιαίτερη εμπειρία!

Φροντίζει γι’ αυτό ο εκφραστικός Ερμής, με την είσοδό του στον επιδεικτικό Λέοντα. Εκεί θα συντροφεύσει τον λαμπερό Ήλιο, από την Τρίτη 27 Ιουλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Θεωρήστε την περίοδο ως την προσωπική σας πρόσκληση, για να προβάλετε τον εαυτό σας με καλαισθησία!

zodia-taro-45

Αν το «κόρδωμα» είναι μια καθημερινή συνήθειά σας, τώρα μπορείτε να γίνεστε πιο φανταχτεροί συχνότερα. Η ετήσια επίσκεψη του Ερμή στα εδάφη του Λέοντα, είναι σαν ένα σεμινάριο του σύμπαντος για την ηγεσία. Αδράξτε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει για να λάμψουν τα ταλέντα σας. Κάποιος πρέπει να αναλαμβάνει και τα ηνία, γιατί όχι εσείς;

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνετε τη δουλειά μόνοι σας. Αν και οι καπετάνιοι κατευθύνουν το πλοίο, συνεργάζονται με το πλήρωμά τους. Η αποστολή σας αν αποδεχθείτε την πρόκληση, είναι να τους φτάσετε όλους στη γραμμή τερματισμού!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ένας πιο απλός, λογικός και γαλήνιος κύκλος 26/07-01/08 .

Τούτου λεχθέντος, να έχετε υπόψιν σας ότι η κατεύθυνση της πυξίδας σας μπορεί να αλλάξει δραματικά την Τετάρτη: Ο νομάδας Δίας που κινείται ανάδρομος στους εσωστρεφείς Ιχθύες από τις 20 Ιουνίου, περνά στον οραματιστή Υδροχόο μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. Ο Δίας θα συνεχίσει να πορεύεται με την όπισθεν μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, γεγονός που έχει ήδη προκαλέσει αναταραχές σε παγκόσμιο επίπεδο!

Όσο είναι ανάδρομος στους υδάτινους Ιχθύες, έχουν σημειωθεί πρωτοφανείς πλημμύρες που είχαν καταστροφικές και τραγικές συνέπειες σε όλη την Ευρώπη και την Κίνα. Και πριν περάσει ακόμη ο Δίας στον Υδροχόο του Αέρα, καπνοί από την πύρινη λαίλαπα στη Δυτική Ακτή έχουν απλωθεί στις ΗΠΑ… Και υπάρχουν αναφορές για τη χειρότερη ατμοσφαιρική ρύπανση που έχει να καταγραφεί στη Νέα Υόρκη για χρόνια!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 26-29/07 Οι κλειστές πόρτες ανοίγουν

tarw-taro-xartomanteia

Η παραπληροφόρηση έχει σημειώσει κατακόρυφη αύξηση από την μετάβαση των Δεσμών της Σελήνης στους Διδύμους και τον Τοξότη, στις 5 Μαΐου 2020. Και συνεχίζει να επικρατεί, όσο ο ειλικρινής Δίας διανύει την 4μηνη ανάδρομη φάση του. Καθώς η μετάλλαξη Δέλτα του Κορωνοϊού εξαπλώνεται εξίσου γρήγορα με το δημόσιο αίσθημα κατά του εμβολίου, ίσως το παγκόσμιο βρεθεί αντιμέτωπο με περισσότερες προκλήσεις στην άπιαστη προσπάθεια για συνολική ανοσία!

Υπάρχει άραγε μια ακτίδα ελπίδας; Μπορεί να είναι η αναχώρηση του Δία από τους φαντασιόπληκτους Ιχθύες, για να μπει στον επιστημονικό και κοινωνικά δραστήριο Υδροχόο. Αυτή η μετάβαση ίσως κεντρίσει θετικά την κοινωνική ευθύνη. Και ας εκληφθεί ως «θετικό» στοιχείο, μιας και η διαμονή του ανάδρομου Δία στον πολυπληθή Υδροχόο ίσως επαναφέρει πιο αυστηρά μέτρα για την κοινωνική αποστασιοποίηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ένας πιο απλός, λογικός και γαλήνιος κύκλος 26/07-01/08

Η κραυγή για εμπειρικά δεδομένα θα γίνει πιο ηχηρή από την Πέμπτη 29 Ιουλίου: Ο αποδοτικός Άρης αφήνει τον Λέοντα και εναποθέτει το εγώ του στα εδάφη της Παρθένου. Μπορεί όλοι να έδωσαν βαρύγδουπες υποσχέσεις, όσο ο Άρης διέσχιζε τον Λέοντα από τις 11 Ιουνίου… Αλλά πόσα από αυτά τα πύρινα λόγια μπορούν πραγματικά να υποστηρίξουν; Και πόσα από αυτά τα «δεδομένα» προέρχονται από εικασίες και όχι γνήσια επιστημονική έρευνα;

Από την Πέμπτη ανοίγει ένας πιο απλός, λογικός και γαλήνιος κύκλος. Με τον Άρη στην ταπεινή Παρθένο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, κάθε πράξη καλοσύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς θα κερδίσει μετάλλιο Τιμής.

Είστε έτοιμοι για παραδειγματική καθαριότητα; Και φυσικά, με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτές οι γήινες και τακτικές δονήσεις της Παρθένου, θα σας παθιάσουν με το σύστημα και την απλοποίηση. Δεν αποκλείεται να τακτοποιήσετε χρωματικά τις βιβλιοθήκες σας, να βγάλετε καθετί κατεργασμένο από τα ντουλάπια και το ψυγείο σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 26-29/07 Οι κλειστές πόρτες ανοίγουν

zodia-astra-tarot

Ενας πιο απλός, λογικός και γαλήνιος κύκλος 26/07-01/08

Αλλά και όσο αφορά τον έρωτα θα γίνετε πιο απλοί. Η σαγηνευτική Αφροδίτη καταδιώκει τον Άρη στην Παρθένο μέχρι τις 16 Αυγούστου.

Αυτό το δυναμικό δίδυμο μπορεί να σας κεντρίσει για ό,τι αφορά την ευημερία. Μόνο προσέξτε να μην πέσετε σε παγίδες, καθώς ίσως να μην αξίζει τα χρήματά σας εκείνο το θεραπευτικό «ενεργοποιημένο» βοτάνι.

Αλλά ενδώστε στην παρόρμηση να φτιάξετε τα δικά σας ράφια, στη διάρκεια αυτού του κύκλου του Άρη που αγαπά τις κατασκευές .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος