Ένας ωκεανός αγάπης 07/08-06/09

imerisies-21214

Ένας ωκεανός αγάπης 07/08-06/09 Η Αφροδίτη στον Καρκίνο.

Ένας ωκεανός αγάπης : Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι η ακατέργαστη γυναικεία δύναμη. Ο Καρκίνος είναι ένας δυνατός ωκεανός, με απαράμιλλες συμβουλές και υποστήριξη. Είναι ένα υδάτινο ζώδιο, όπως και τα αδέλφια του, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες.

Όλα τα ζώδια του νερού έχουν συναισθηματική και δημιουργική φύση. Όσοι έχουν Αφροδίτη στον Καρκίνο, καταλαβαίνουν τι σημαίνει να έχεις την ευαίσθητη καρδιά του καβουριού. Κανείς δεν είπε ποτέ, ότι το μονοπάτι της καρδιάς είναι εύκολο!

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας, ιδιαίτερα με τις σημαντικές γυναίκες της ζωής σας. Είναι καιρός να μάθετε τις περίπλοκες πτυχές της καρδιάς και της διαίσθησής σας.

zodia-taro-45

Αργότερα, όταν η Αφροδίτη μεταβεί στον Λέοντα, θα μπούμε σε πιο εκφραστικούς κι εξωστρεφείς ρόλους. Πρώτα αποταμιεύουμε και σταθεροποιούμε (Καρκίνος) και μετά μπορούμε να χαλαρώσουμε και να περάσουμε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας (Λέων).

Μερικοί Καρκίνοι δεν έχουν αξιοποιήσει το δημιουργικό / πνευματικό τους δυναμικό και αντιθέτως διοχετεύουν αυτό το αρχέτυπο σε μια ευεραίσθητη συμπεριφορά. Το καβούρι είναι αναμφισβήτητα ευαίσθητο, ακριβώς όπως ο κυβερνήτης του, το φεγγάρι.

Είναι επίσης χρονικά παρεξηγημένο. Με μια συντριπτική επιθυμία να αγαπήσει και να αγαπηθεί, συχνά κατηγορείται ότι φροντίζει πάρα πολύ τα άτομα που αγαπάει ή αγαπάει πολύ σκληρά.

zwdia-66

Ένας ωκεανός αγάπης 07/08-06/09 Η Αφροδίτη στον Καρκίνο.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο έχει ευαίσθητα νεύρα, σκοτεινές πτυχές και είναι τρυφερή κι ευάλωτη. Είναι επίσης στοργική και βαθιά αφοσιωμένη, αλλά παράλληλα παράλογη, παίρνει εύκολα φωτιά…. και όλα τα παίρνει προσωπικά. Οι συνειδητοποιημένοι Καρκίνοι αναγνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία τους και κυριαρχούν στην τέχνη της «μη αντίδρασης».

Όταν τα καβούρια αισθάνονται ότι απειλούνται, υποχωρούν στα καβούκια τους. Με τον ίδιο τρόπο, θα ανταποκριθούμε τώρα κι εμείς απέναντι στο άγχος και τη σύγχυση – και με μεγάλη συχνότητα. Βρείτε παρηγοριά κάτω από τα κύματα. Κουκουλωθείτε στο κουκούλι σας, κολυμπήστε στην ιδιωτική σας θάλασσα. Γίνετε η μητέρα του εαυτού σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Στις 25 Αυγούστου, η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον Αιγόκερω, φέρνοντας συναισθήματα ανησυχίας και σύγχυσης. Θα εμφανιστεί μια αλλαγή σε μια σχέση, αλλά δε θα είναι μόνιμη. Μια μεταβατική στιγμή, χωριστοί δρόμοι….αλλά μόνο για λίγο.

Πιθανότατα θα νιώσετε σαν να θέλετε να μείνετε μέσα και να σκεφτείτε. Αν πρέπει να συζητήσετε με φίλους, εραστές, συγκατοίκους, είναι καλή μέρα για να το κάνετε. Η επιρροή του Δία σας ενθαρρύνει να είσαστε ειλικρινείς και να ξεφορτωθείτε όσα δε χρειάζεστε.

Η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27 Αυγούστου. Αυτή είναι μια παράξενη, μουσική μέρα. Μια καλή μέρα για ταξίδια και υγιείς απολαύσεις.

μελλοντολόγος

Ένας ωκεανος αγάπης 07/08-06/09 Η Αφροδίτη στον Καρκίνο.

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 30 Αυγούστου. Αυτή η επιρροή επιβραδύνει τους σωματικούς μας ρυθμούς και μας κάνει να νιώθουμε εξαντλημένοι. Ακούστε χαλαρωτική μουσική πριν κοιμηθείτε, για να αποφύγετε τα εφιαλτικά όνειρα.

Στις 2 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω. Κάτω από αυτήν την αγχωτική επιρροή, οι φυσιολογικές άνετες δονήσεις του Καρκίνου, αντικαθίστανται από κοσμική πίεση για βιασύνη και εκτέλεση.

Δεν είναι καλή μέρα για ταξίδια. Θα νιώθετε εξαντλημένοι ξανά, οπότε φροντίστε να τρώτε καλά και να ξεκουράζεστε.

taro-zodia-76

Τέλος, στις 4 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Άρη στον Κριό. Αυτό σηματοδοτεί το άγχος και τη σωματική σας αδυναμία. Τα θέματα υγείας είναι προς εξέταση. Η αλλαγή είναι απαραίτητη για να προχωρήσουμε. Οι αναπάντητες κλήσεις ή οι πιθανές παρανοήσεις, είναι στο πρόγραμμα.

Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα της καρδιάς. Γιορτάστε την πρώτη ημέρα αυτής της διέλευσης, με τη Γιόγκα του Καρκίνου. Αν γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, αυτή είναι η Επιστροφή της Αφροδίτης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία