Ένα μεγάλο και περίεργο όνειρο – Ήλιος στον Κριό

imerisies-3314

Ένα μεγάλο και περίεργο όνειρο – Ήλιος στον Κριό – Εαρινή Ισημερία .

Τώρα ξυπνάτε από ένα μεγάλο και περίεργο όνειρο! Η γη είναι κρύα και η νύχτα απλώνεται παντού. Σέρνεστε στην ακτή. Βήμα με βήμα, απομακρύνεστε από το σκοτεινό νερό. Μπροστά σας βλέπετε ένα βουνό.

Αναρριχείστε αβίαστα και χωρίς δισταγμό. Τα μάτια σας ανοίγουν από θαυμασμό μπροστά στον ολοπόρφυρο Ήλιο, που ανατέλλει πάνω από τις απόκρημνες κορυφές.

Το σώμα σας λικνίζεται με τη γη καθώς αυτή χορεύει. Καλώς ήλθατε στο πορφυρό οροπέδιο, όπου οι άγριες φλόγες γλείφουν τις ακτές, εσωτερικά.

zodia-taro-45

Αν οι Ιχθύες είναι η τελευταία αναπνοή, ο Κριός είναι η πρώτη ανάσα. Η εποχή των Ιχθύων διαλύει τα πάντα! Στην συνέχει καταφτάνει ο Κριός πετώντας με τα φτερά της ανοιξιάτικης ισημερίας. Αυτός ο κύκλος αντιπροσωπεύει την αναζωογόνηση της γης. Η εποχή του Κριού είναι μια εξέταση του «εγώ»!

Αυτής της δύναμης που είναι θεμελιώδης για την αίσθηση του εαυτού μας… την αίσθηση της ύπαρξής μας. Αυτό σημαίνει πως θα καθίσουμε και θα παρακολουθήσουμε όλα όσα συμβαίνουν: την ατελείωτη παρέλαση των σκέψεων και των παρορμήσεών μας…. των αποσυνδέσεων και των εμμονών μας…. την παρέλαση του «εγώ» και του τι σημαίνει «να είμαι ο εαυτός μου».

Επίσης θα δραστηριοποιηθούμε…επειδή αυτό είναι κάτι που λατρεύει ο Κριός. Αυτό το αρχέτυπο ενσωματώνει το τρίτο «yogic niyama» γνωστό ως «τάπας» ή θερμότητα, που παράγεται από το σώμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ένα μεγάλο και περίεργο όνειρο

Η κυριολεκτική μετάφραση των «τάπας» είναι λιτότητα ή πειθαρχία – έτσι δεν αφορά μόνο τη θερμότητα, αλλά και την καύση των ρύπων. Μια καύση πως μας βοηθάει να καθαρίσουμε το τοπίο και να ετοιμαστούμε για νέες δεσμεύσεις. Τώρα βρισκόμαστε στην πρώτη στάση του ζωδιακού κύκλου, που καίγεται με την επιθυμία της άνοιξης.

Οι αλλαγές και τα τελειώματα κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων, αρχίζουν να έχουν νόημα. Η μορφή των πλανητών αποκτά σημασία μέσω της πένας και της αφής. Ο ήλιος φωτίζει από ψηλά, παρακαλώντας μας να βουτήξουμε με το κεφάλι στην καινούργια χρονιά. Ένα κόκκινο πετράδι σπαρταράει στη επίφυση, προκαλώντας τις αισθήσεις μας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 16-19/03 Λόγια που πονούν – Εξελίξεις που θα εκπλήξουν

zodia-astra-tarot

Αυτή είναι η ανίκητη δύναμη του κριαριού. Πάσχοντας, βγάζει σπίθες που παίρνουν τη μορφή αφρώδους καπνού. Η αμφιβολία, η ανασφάλεια και ο φόβος εξαφανίζονται. Η φωτιά δεν αντανακλά κάτι, αλλά κινείται. Χορέψτε, γεμίστε το σκοτεινό ουρανό με το φως σας. Δείτε τον Ήλιο να κυνηγάει αυτή την απέραντη νύχτα.

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό στις 21 Μαρτίου, μία ημέρα μετά την ισημερία. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη κάνει μια σύνοδο με τον ήλιο στις 25 Μαρτίου. Η Αφροδίτη μας κάνει να κλαίμε από χαρά γι’ αυτά που αγαπάμε. Αυτή είναι μια όμορφη και παραγωγική επιρροή. Οι μεταβάσεις πάνε καλά, τα σχέδια δημιουργούνται πιο εύκολα και εφαρμόζονται.

κρυσταλλομαντείαΈνα μεγαλο και περίεργο όνειρο

Στις 28 Μαρτίου, θα έχουμε μια Υπερπανσέληνο στο Ζυγό. (Υπάρχουν 4 Υπερπανσέληνοι το 2021 – 28 Μαρτίου, 27 Απριλίου, 26 Μαΐου και 24 Ιουνίου. Η Υπερ πανσέληνος του Μαΐου στον Τοξότη, θα είναι η μεγαλύτερη και πιο φωτεινή). Στις 11 Απριλίου θα έχουμε μια πανσέληνο στον Κριό.

Κατά τη γνώμη μου, αυτή η ετήσια εκδήλωση είναι ό,τι πιο κοντινό, σε ένα αστρολογικό σεληνιακό νέο έτος. Είναι μια τεράστια αφύπνιση…. γι’ αυτό ενθουσιαστείτε, επειδή θα υπάρχει περισσότερη φρέσκια ενέργεια και αναζωογόνηση στο δρόμο σας.

Ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 16 Απριλίου. Αυτή θα είναι μια πολύ δυνατή μέρα. Τελευταία είδαμε αυτήν την όψη, στις 15 Οκτωβρίου 2020. Όταν δείτε πως επικρατεί μεγάλη ένταση σ’ ένα χώρο ή μία κατάσταση, το σοφότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε και να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο κάπου αλλού.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 16-19/03 Λόγια που πονούν – Εξελίξεις που θα εκπλήξουν

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεν χρειάζεται να θέσετε σε κίνδυνο τη συναισθηματική σας ευεξία. Τέλος, ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Ερμή στις 18 Απριλίου.

Αυτή την όψη την ξαναείδαμε στις 8 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής ήταν ανάδρομος όμως τότε, οπότε ελπίζω πραγματικά ότι αυτή η επανεξέταση θα φέρει περισσότερη ανάλυση και αρμονία τώρα. Αυτή η όψη, κάνει το μυαλό εξαιρετικά ενεργό.

Μπορεί να έχετε αϋπνία, έντονα όνειρα ή νευρικότητα. Ακούστε το ένστικτό σας και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia