Ήλιος Πλούτωνας Κρόνος σε σύνοδο θα επηρεάσουν τις σχέσεις ολο το 2020

efialtes-oneirokritis

Ήλιος Πλούτωνας Κρόνος σε σύνοδο θα επηρεάσουν τις σχέσεις ολο το 2020 .

Ήλιος Πλούτωνας Κρόνος : Κάντε ξεκαθαρίσματα και τακτοποιήστε τη ζωή σας. Δεν υπάρχει πιο σαφής αναλογία για την αστρολογία, από αυτή της διπλής συνόδου του Ήλιου – Ήλιος σύνοδος Πλούτωνας και Ήλιος σύνοδος Κρόνος, με όλους τους πλανήτες στον Αιγόκερω .

Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που βλέπουμε να ακούγεται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, συμπεριλαμβανομένης της προειδοποίησης που μας δίνεται, για να ξεκαθαρίσουμε, να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να αφήσουμε ό, τι δεν χρειαζόμαστε.

Πρέπει να σκεφτούμε τι μας συγκρατεί, ώστε να μην καταστρέψουμε αυτό που πρόκειται να έρθει. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν μας, και να μη φοβηθούμε να μεταπηδήσουμε σε κάτι καινούργιο.

zodia-taro-45

Στην αστρολογία μια σύνοδος, είναι όταν δύο πλανήτες βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλο – σε απόσταση λίγων μοιρών – στο ίδιο ζώδιο. Ουσιαστικά, συνδυάζουν τις ενέργειες και την ομαδική συνεργασία, ώστε να λειτουργούν από κοινή θέση και να μας επηρεάζουν πιο έντονα.

Ο λόγος που βλέπουμε τόσες πολλές συνόδους, είναι ότι με το stellium στον Αιγόκερω, υπάρχουν ήδη περίπου έξι πλανητικά σώματα σε αυτό το γήινο ζώδιο. Και οι δύο σύνοδοι είναι από αυτές…που συχνά βλέπουμε μόνο μία φορά το χρόνο! Πράγμα που σημαίνει, όχι μόνο ότι η ενέργεια είναι πολύ ισχυρή, αλλά υπάρχει και μια σπάνια ευκαιρία, που δεν θα διαρκέσει για πάντα. Η τελευταία φορά που τη βιώσαμε ήταν το 2019, και δεν θα τη δούμε ξανά μέχρι το 2021.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ήλιος Πλούτωνας Κρόνος σε σύνοδο θα επηρεάσουν τις σχέσεις ολο το 2020 .

Όπως ακριβώς υπάρχει κοινή ενέργεια, για να προσπεράσουμε το παρελθόν και να προχωρήσουμε, υπάρχει επίσης η διαβεβαίωση ότι ενώ θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία, δεν μπορούμε να θαλασσώνουμε μόνιμα, όσα είναι να μας συμβούν.

Μπορούμε να συνεχίσουμε να περπατάμε προς μια πόρτα που αρνούμαστε να την ανοίξουμε, γιατί φοβόμαστε… ή επειδή το «εγώ» μας λέει, ότι δεν πρέπει ή δεν μπορούμε. Όμως αυτό σε σημαίνει πως η πόρτα εξαφανίζεται…. σημαίνει ότι είναι εκεί, μέχρι να είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε το χερούλι και να δούμε τι βρισκόταν πίσω της, όλο αυτό το διάστημα.

μελλοντολόγος

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υπάρχουν δύο σημαντικά στοιχεία αυτού του φαινομένου, που πρέπει να εξετάσουμε προκειμένου να κατανοήσουμε πραγματικά το μέγεθος αυτού που έρχεται.

Αυτό συμβαίνει μέσα σε λίγες μόνο μέρες, μετά τα πιο ισχυρά αστρολογικά φαινόμενα της χρονιάς : τον Ουρανό που γυρίζει σε ορθή πορεία…την Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο…. το stellium στον Αιγόκερω και τη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα.

Ένα από αυτά τα γεγονότα θα προκαλούσε πιθανότατα αναστάτωση στις ζωές μας για κάποιο χρονικό διάστημα!

Αλλά όλα αυτά μαζί….και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μας ζητούν να καταλάβουμε και να δώσουμε προσοχή… Και βέβαια, να αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε ευκαιρία που έρχεται μαζί.

Το άλλο σημαντικό κομμάτι όλων αυτών, είναι ότι και οι δύο σύνοδοι, εμπλέκουν τον Ήλιο, που στην αστρολογία, αντιπροσωπεύει παραδοσιακά την αίσθηση του εαυτού μας ή του εσώτερου εαυτού μας. Που κυβερνά τις σκέψεις, την ταυτότητα και τις πράξεις μας.

chartomantia-098

Ήλιος Πλουτωνας Κρόνος σε σύνοδο θα επηρεάσουν τις σχέσεις ολο το 2020 .

Ακριβώς όπως ο Ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, το ίδιο συμβαίνει και με τον εσωτερικό μας εαυτό. Και ακριβώς όπως οι πλανήτες έχουν τροχιά γύρω από τον Ήλιο, τα γεγονότα και οι άνθρωποι στη ζωή μας…. κινούνται γύρω μας.

Όταν υπάρχουν διελεύσεις που εμπλέκουν τον Ήλιο, είναι πιθανότερο να δούμε μεγαλύτερες αλλαγές, τόσο μέσα μας, όσο και στις πεποιθήσεις μας! Το οποίο φυσικά μεταφράζεται….σε αλλαγή της ζωής μας. Κάτι που θα μεγεθυνθεί χάρη στον ορθή πορεία του Ουρανού, τη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα και την έκλειψη.

Στην πρώτη σύνοδο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα, θα δούμε την αλήθεια μιας κατάστασης. Μπορεί να βιώσουμε προβλήματα στις σχέσεις μας – με πολλούς τρόπους – κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου, που θα φανούν πως εμφανίστηκαν ξαφνικά, ενώ υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό.

zwdia-tarw-zodia-19

Αυτή είναι και η περίοδος κατά την οποία μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς αισθανόμαστε….. στη σχέση μας, στην καριέρα μας ή στην πορεία της ζωής μας.

Μπορεί να εμφανιστούν συναισθήματα, όπως μοναξιά, κατάθλιψη και άγχος….γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην επιθυμία ν’ ανανεώσουμε εντελώς τη ζωή μας, στην περιοχή εκείνη που εμφανίζονται, αυτά τα συναισθήματα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι λόγω των φαινομένων που εμπλέκονται, οι αποφάσεις που παίρνουμε σχετικά με τις αλλαγές σ’ αυτό το σημείο, δεν είναι ξαφνικές ή αυθόρμητες…. ανεξάρτητα από το πώς φαίνονται.

Επειδή έχουμε τελικά την αφύπνιση που χρειαζόμασταν, αυτό δεν σημαίνει ότι τα γεγονότα που μας έφεραν εδώ, δεν χρειάστηκαν χρόνια ή και δεκαετίες.

Η δεύτερη σύνοδος του Ήλιου είναι με τον Κρόνο, γνωστό και σαν πατέρα του ζωδιακού κύκλου, και άρχοντα του Χρόνου και του Κάρμα.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ήλιος Πλουτωνας Κρόνος σε σύνοδο θα επηρεάσουν τις σχέσεις ολο το 2020 .

Πρόκειται για έναν βαρύτατο πλανήτη που συνήθως ορίζει δύσκολα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουμε, για να πετύχουμε και να αξιοποιήσουμε την επιτυχία. Η σύνοδος του Ήλιου, με Πλούτωνα και Κρόνο, είναι ακριβείας!

Πράγμα που σημαίνει πως ήταν από τα πλέον αναμενόμενα γεγονότα του 2020…δεδομένου ότι εμφανίζεται μόνο μία ή δύο φορές στη ζωή μας. Και τώρα, καθώς συναντήθηκαν αυτοί οι πλανήτες, σχηματίζουν και οι δύο σύνοδο με τον Ήλιο….κι έτσι οι αλλαγές που φέρνουν, μπορεί να είναι εσωτερικές.

Παραδοσιακά στην αστρολογία, ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τις εξωτερικές αλλαγές και η Σελήνη τις εσωτερικές. Ενώ ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον εσωτερικό μας πυρήνα, είναι το μέρος εκείνο, που παίρνει αποφάσεις…κι από πολλές απόψεις είναι η συνείδηση….η Σελήνη, είναι το ασυνείδητο.

tarw-taro-xartomanteia

Ήλιος Πλούτωνας Κρόνος σε σύνοδο θα επηρεάσουν τις σχέσεις ολο το 2020 .

Μπορούμε να δούμε αυτά τα δραματικά αστρολογικά γεγονότα σαν μια ιστορία στην οποία είχαμε μια αφύπνιση στις 11 του μήνα, όταν η Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο μας ξύπνησε τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και την αλήθεια… που είχαμε καταστείλει. Τότε, ο Ουρανός γύρισε σε ορθή πορεία, ενθαρρύνοντάς μας να αναλάβουμε δράση!

Ο ορθόδρομος Ουρανός, μαζί με το πολύ δυνατό stellium στον Αιγόκερω – που είχαμε να βιώσουμε από τη δεκαετία του ’90- έρχονται και τα δυο μαζί, να μας βοηθήσουν με τις σαρωτικές αλλαγές… που μας κάνουν να νιώθουμε πως βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού!

300x300a

Ακολουθούμενοι από τη σύνοδο Πλούτωνα/ Κρόνου…. μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε όσα νιώθουμε και να τα ενσωματώσουμε στη λήψη μέτρων, που έγιναν δυνατές μόνο με την καθιέρωση αυτής της αλλαγής…. στη συνείδησή μας.

Δεν φτάνουμε απλώς σε μια νέα κατεύθυνση φέτος. Δεν αλλάζουμε ονόματα, αλλά εξακολουθούμε να ενεργούμε με τον ίδιο τρόπο ή να βγαίνουμε τον ίδιο τύπο ανθρώπου. Αυτή η χρονιά, υποδηλώνει πως θα έχουμε ριζικές αλλαγές από μέσα προς τα έξω -το είδος που προτιμά ιδιαίτερα ο Αιγόκερως- γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει πάντα χρόνος για αλλαγή…. ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και ότι δεν μπορούμε ποτέ να ξεπεράσουμε το παρελθόν μας.

Πρέπει να ασχοληθούμε μ’ αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Πρέπει να χειριστούμε το χάος που έχουμε δημιουργήσει, πριν προχωρήσουμε ελεύθερα, όχι μόνο προς το μέλλον μας, αλλά και προς τη δυνατότητα του “τι θα γινόταν αν”.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot