Ήλιος στον Καρκίνο 21/06-23/07 Ωροσκόπια για την Εαρινή Ισημερία!

miniaies-erwtikes-karkinos

Ο Ήλιος στον Καρκίνο από τις 21 Ιουνίου – Ωροσκόπια για την Εαρινή Ισημερία!

Ο Ήλιος στον Καρκίνο από τις 21 Ιουνίου έως τις 23 Ιουλίου 2019. Στο Βόρειο Ημισφαίριο, ο Ήλιος στον Καρκίνο βρίσκεται στο ζενίθ του μέσα στο καλοκαίρι και λάμπει το πιο λαμπρό φως και τη ζεστασιά του πάνω μας.

Μόλις βγει ο Ήλιος, όλοι νιώθουμε καλύτερα, είμαστε πιο κοινωνικοί και η ζωή μοιάζει καλύτερη. Στην αστρολογία, ο Ήλιος καθορίζει το πώς νιώθουμε και εκφράζουμε τον εαυτό μας. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τα συναισθήματα, την οικογένεια και το σπίτι.

Έτσι, ο Ήλιος στον Καρκίνο μας ενθαρρύνει όλους να ακούσουμε τα πραγματικά συναισθήματά μας και να συνδεθούμε με τον εσωτερικό εαυτό μας.

zodia-taro-45

Μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου στον Καρκίνο:

Μαγειρέψτε ένα υπέροχο γεύμα στο σπίτι

Ετοιμάστε και φάτε φαγητό που σας παρηγορεί

Επισκεφτείτε ένα σπα, κάντε μασάζ ή οτιδήποτε κατευναστικό για το σώμα σας

Κάντε κάτι όμορφο στο σπίτι σας

Πηγαίνετε κοντά σε νερό: κολυμπήστε, κάντε ιστιοπλοΐα, κάντε διακοπές

Ελάτε κοντά με κάποιον σωματικά

Κοιτάξτε παλιά άλμπουμ φωτογραφιών και αναζητήστε την καταγωγή σας

Πηγαίνετε τις προσωπικές σχέσεις σας σε βαθύτερο επίπεδο

Ξεκινήστε ένα νέο έργο ή μια δουλειά που σας κάνει να νιώθετε ότι είναι ξεχωριστά

Πάρετε κατοικίδιο, φυτά ή οτιδήποτε που θα αγαπάτε και θα φροντίζετε

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ήλιος στον Καρκίνο 21/06-23/07

Όταν ο Ήλιος είναι στον Καρκίνο είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική περίοδος. Ο Καρκίνος τείνει να κοιτάει το παρελθόν, να θέλει κοντά τους αγαπημένους του και πάντα προσπαθεί να φροντίσει τους άλλους. Θα είστε συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, αλλά προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Μπορεί να νιώθετε πιο ευπαθείς απ’ ό,τι συνήθως και να έχετε ανάγκη για ιδιωτικότητα και χρόνο μόνοι σας.

Ωροσκόπιο εαρινής ισημερίας για το κάθε ζώδιο:

Ο Ήλιος είναι στον ευαίσθητο και μαλακό Καρκίνο. Θα μας κάνει αυτό όλους μαλακούς; Το μόνο που θα πω είναι το εξής: μην υποτιμάτε το πόσο σκληρό μπορεί να είναι το μικρό καβούρι! Διαβάστε το ωροσκόπιό σας για τον Ήλιο στον Καρκίνο:

chartomantia-098

Ήλιος στον Καρκίνο 21/06-23/07

ζώδια Κριός

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο της οικογένειας, τον Καρκίνο, και μπορεί να βρεθείτε στη θέση να προσφέρετε σε κάποιον μια άνετη βάση, Κριοί.

Η προσοχή σας θα είναι επικεντρωμένη στο σπίτι σας και σε αυτούς που είναι πιο κοντά σας. Δώστε στον εαυτό σας την έγκριση να μείνει μόνος και να απολαύσει τα χαζολογήματα και τις δουλειές στο σπίτι. Είναι ιδανική περίοδος για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να κάνετε μερικές βελτιώσεις στο σπίτι σας.

ζώδια Ταύρος

Ο Ήλιος στον Καρκίνο είναι ένα από τα καλύτερα κοινωνικά λιπαντικά για σας, αγαπητοί Ταύροι. Διασκεδάστε! Δικτυωθείτε!

Είναι η κατάλληλη περίοδος για κάθε είδους επικοινωνία. Οι ικανότητες σας στη γραφή και την ομιλία είναι εξαιρετικές και αυτό θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και να μοιραστείτε κάτι που σας παθιάζει. Αν θέλετε να μάθετε μια νέα γλώσσα ή να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας, τώρα είναι η ώρα να γραφτείτε σε μαθήματα.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ήλιος στον Καρκίνο 21/06-23/07

ζώδια Δίδυμοι

Καθώς αποχαιρετάτε τον Ήλιο για το υπόλοιπο του έτους, είστε φυσικά σκεπτικοί, αγαπητοί Δίδυμοι.

Είναι η ιδανική περίοδος για να επανεξετάσετε τα ταλέντα σας και να ανακαλύψετε τρόπους που μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε για να βγάλετε λεφτά. Μια νέα ιδέα για δουλειά με πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας μπορεί να προκύψει. Φροντίστε να κάνετε πρακτικά βήματα για να πετύχετε τους οικονομικούς στόχους σας.

ζώδια Καρκίνος

Τα γενέθλιά σας θα είναι εκρηκτικά! Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σάς κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς, Καρκίνοι.

Είναι η σεζόν των γενεθλίων σας και θα είναι μια περίοδος ενθουσιασμού, μεγάλης αυτοπεποίθησης και νέων ξεκινημάτων. Η υγεία σας και τα επίπεδα της ενέργειά σας θα είναι καλά και θα νιώθετε πιο θετικοί για την κατεύθυνση της ζωής σας. Είναι καλή περίοδος για να ντυθείτε διαφορετικά ή για να αλλάξετε κούρεμα.

dream

Ήλιος στον Καρκινο 21/06-23/07

ζώδια Λέων

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου στον Καρκίνο, σάς δίνεται ένα πιο απαλό άγγιγμα, αγαπητοί Λέοντες. Σαν μια σιδερένια γροθιά μέσα σε μεταξένιο γάντι. Θα είστε ιδιαίτερα καλοί με τους αρνητικούς, υποκριτικούς ή δύσκολους ανθρώπους.

Είναι ιδανική περίοδος για να έρθετε σε επαφή με αυτά που σας παθιάζουν. Ζείτε το όνειρό σας; Αν όχι, τι θα θέλατε να κάνετε; Είναι καταπληκτική περίοδος για να εξερευνήσετε διαφορετικές επιλογές, να κάνετε μαθήματα και σεμινάρια και να ερευνήσετε τις δυνατότητες. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

ζώδια Παρθένος

Είναι η κατάλληλη περίοδος για κοινωνικοποίηση και για να έρθετε κοντά με φίλους. Μπορεί να εμπλακείτε σε κάποιου είδους εθελοντισμό ή να κάνετε κάτι θετικό για την κοινότητά σας. Δοκιμάστε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα και αξίες και θα βρείτε έμπνευση και συναισθηματική ικανοποίηση. Η διακριτικότητα είναι πολύ σημαντική για τη φιλία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια Ζυγός

Αυτή η διέλευση επικεντρώνεται στην καριέρα σας και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε τελείως καριέρα. Είναι ιδανική στιγμή για να ρίξετε τα θεμέλια για το μέλλον σας και να θέσετε νέους στόχους. Κυνηγήστε την προαγωγή! Σπάστε τους περιορισμούς! Μπορείτε να το κάνετε, Ζυγοί! Μπορεί να χρειαστεί να ντυθείτε για εντυπωσιασμό, αλλά μην προσπαθήσετε υπερβολικά. Ίσως γνωρίσετε τον «έναν» και αποφασίσετε να κλεφτείτε;

ζώδια Σκορπιός

Είναι η κατάλληλη στιγμή για ταξίδια, για να απολαύσετε τη ζωή και να γνωρίσετε ανθρώπους από άλλα μέρη και υπόβαθρα. Η ζωή θα είναι ελαφρύτερη για λίγο. Αναπτύξτε την πνευματική πλευρά σας και ανοίξτε τον εαυτό σας σε νέες εμπειρίες. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ θετική διέλευση για σας. Θα πυροδοτήσει την ανάγκη σας περιπλάνηση ή τη δίψα σας για γνώση! Θα επανέρχεστε γρήγορα από τα χτυπήματα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ήλιος στον Καρκίνο 21/06-23/07

ζώδια Τοξότης

Θα είναι πιθανώς μια αρκετά συναισθηματική περίοδος για σας και οι προσδοκίες των άλλων μπορεί να πρέπει να φύγουν. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αφήσετε το παρελθόν ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας. Μπορεί να λάβετε κάποιο οικονομικό δώρο από κάποιον. Μπορεί να είναι μια κληρονομιά, ένα δάνειο, μια χορηγία ή μια επένδυση.

ζώδια Αιγόκερως

Είναι η ιδανική περίοδος για να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας. Κάποιος θα μπει στη ζωή σας και μπορεί να πρόκειται είτε για ερωτική είτε για επαγγελματική σχέση. Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε ή να αναδιαμορφώσετε τα όρια σε μια τωρινή σχέση σας.

zodia-zvdia-yy

ζώδια Υδροχόος

Είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε δουλειές που θέλουν συγκέντρωση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια νέα διατροφή για να βελτιώσετε την υγεία σας, είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε. Θα έχετε καλή διάθεση.

ζώδια Ιχθύες

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου στον Καρκίνο, είναι η ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε να δουλεύετε σε κάτι νέο, να κάνετε οτιδήποτε αθλητικό και ριψοκίνδυνο, να δουλέψετε με παιδιά και νέους. Θα νιώθετε πιο ζωντανοί από ποτέ και θα ψάχνετε νέες περιπέτειες. Είναι τόσο υπέροχη εποχή για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας λες και η ζωή σας εξαρτάται από αυτό! Οργανώστε ένα πάρτι αν έχουν λιγοστέψει οι προσκλήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot