Ήλιος στον Υδροχόο – H σωστή στιγμή για να συμβούν όλα

ζωδια-αστρολογια-2

 Ήλιος στον Υδροχόο .

Ήλιος στον Υδροχόο 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου, 2020 .

Μην ξεχνάτε: ο Ήλιος είναι μόνο ένας από τους πλανήτες μέσα στη σούπα των άστρων σας.

Χρόνια πολλά, Υδροχόοι!

zodia-taro-45

Βρισκόμαστε στην ανώτερη ιεραρχία του ζωδιακού, φτάσαμε στον Υδροχόο. Ως το τελευταίο ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει την καλλιέργεια όλων όσων μπορούμε να μάθουμε, να μελετήσουμε και να γνωρίσουμε. Ο ηλιακός κύκλος του Υδροχόου έχει να κάνει με την περιπέτεια και τη δημιουργική ζωή.

Ο Υδροχόος ακολουθεί το δικό του μονοπάτι, ανεξάρτητα απ’ το τι είναι δημοφιλές. Είναι ο απόλυτος αντικομφορμιστής του ζωδιακού, θα κάνει τα πάντα. Είναι η ιδανική περίοδος για να ταξιδέψετε, ειδικά σε ξένες χώρες. Είναι επίσης η ιδανική εποχή για να βρείτε νέες κοινωνικές σκηνές και να μάθετε για ριζοσπαστικές νέες έννοιες.

Ο Υδροχόος χαρίζει μια προοδευτική, καινοτόμα οπτική. Προσμένετε κάθε νέο και εναλλακτικό: νέους φίλους, ανορθόδοξες πνευματικές/φιλοσοφικές διδαχές, εναλλακτικές ιατρικές πρακτικές, περίεργα πάρτι κ.λπ.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 Ήλιος στον Υδροχόο .

Το αρχέτυπο του Υδροχόου είναι εγκεφαλικό, φιλοπερίεργο και απόλυτα αυθεντικό. Η ζωή κάτω από αυτόν τον Ήλιο μοιάζει καινοτόμα και συναρπαστική. Ευκαιρίες παρουσιάζονται ξαφνικά, αλλά παράλληλα όλα μοιάζουν μοιραία, όλα συμβαίνουν ακριβώς τη σωστή στιγμή.

Ο Υδροχόος αγαπά τις εκπλήξεις και μας κρατά πάντα σε εγρήγορση, μας υπενθυμίζει ότι δεν ξέρουμε τα πάντα. Εισπνεύστε την ευφορία του, αυτή τη μόνιμη κατάσταση θαυμασμού. Οι ουρανοί ανοίγουν, λες και οι θεοί τους έχουν ραγίσει, έτοιμοι να μας λούσουν με δώρα που επεκτείνουν το μυαλό. Ετοιμαστεί για μια έκρηξη δημιουργικής ενέργειας, καλλιτέχνες.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο βρίσκεται στον αντίθετο αστερισμό από τον δικό του, στις 180 μοίρες από τον Λέοντα, τον αστερισμό που κυβερνά ο Ήλιος. Ο Λέοντας κυβερνά το εγώ, έτσι μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι ο Υδροχόος δεν έχει εγωισμό, αλλά αυτά δεν ισχύει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  3ο 10ήμερο Ιανουαριου 2020

taro-zodia-76

 Ήλιος στον Υδροχοο .

Το μάντρα του Υδροχόου είναι «Ξέρω». Έτσι, ο Υδροχόος είναι ο φημισμένος γλαφυρός, διανοητικός ιμπεριαλιστής. Ο Υδροχόος επεμβαίνει όταν θεωρεί ότι πρέπει, και μπορεί να γίνει ψυχρός και απότομος. Στην καλύτερη, ενδυναμώνει, ανυψώνει και αναζωογονεί την κοινότητά του, αλλά μπορεί να γίνει και απίστευτα πεισματάρης.

Στον κόσμο του, όλα είναι μια μάχη, ένας ανταγωνισμός, η συνεχή διαμαρτυρία ενάντια στις συμβάσεις. Οι ισορροπημένοι Υδροχόοι είναι αφοσιωμένοι στην πρόοδο της ανθρωπότητας και της προσωπικότητας τους.

Παρά τον μαγνητικό ενθουσιασμό του, ο Υδροχόος μπορεί να γίνει συναισθηματικά απόμακρος, αδιάφορος, διχασμένος ανάμεσα στην αγάπη του για αλληλεγγύη και την αγάπη του για απομόνωση.

chartomantia-098

 Ήλιος στον Υδροχοο .

Ο κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, Προάγγελος του απρόσμενου. Σκεφτείτε τον μύθο του Γανυμήδη, του νέου που έγινε θεός, από τον οποίο έχει πάρει το όνομά του ο Υδροχόος. Ο Γανυμήδης ήταν ένα νεαρό, όμορφο αγόρι από την Τροία, ένας ταπεινός βοσκός, ο οποίος αγνοούσε εντελώς ότι τον παρακολουθούσε ο Δίας που είχε γοητευτεί από την ομορφιά του.

Ο Δίας μεταμορφώθηκε σε αετό και απήγαγε τον Γανυμήδη από το βοσκοτόπι του –πόσο απρόσμενο! Ο Γανυμήδης έγινε –παρά τη θέλησή του– σύντροφος του Δία, και από όλους του εραστές του Δία, μόνο αυτός έλαβε ως δώρο την αθανασία. Ο Γανυμήδης έγινε ο επίσημος οινοχόος των θεών, τον ξέρουμε τώρα ως Υδροχόο, τον κομιστή του νερού.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  3ο 10ήμερο Ιανουαριου 2020

zwdia-tarw-zodia-19

 Ήλιος στον Υδροχόο .

Ναι, αυτό το αγόρι υπήρξε εραστής του Δία. Η απαγωγή του και η σχέση τους ήταν προφανώς μη συναινετική και ανήθικη. Μήπως είναι αυτή η ρίζα του φλογερού πάθους του Υδροχόου για την κοινωνική δικαιοσύνη; Η ρίζα του ουρλιαχτού του, διαπεραστικό σαν την αυγή που αντανακλά στους παγερούς διαδρόμους;

Στις 22 Ιανουαρίου, ο Ήλιος στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ακόμα κι αν έχετε σχέδια, ο Ουρανός πιθανώς θα έρθει και θα τα αλλάξει τελείως. Και πάλι, είναι καλύτερο να έχετε κάτι στο μυαλό σας, παρά να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη. Τα δύσκολα τετράγωνα με τον Ουρανό σηματοδοτούν ανεπιθύμητες εκπλήξεις, όχι ευχάριστες.

Στις 24 Ιανουαρίου, είναι η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η αρχή της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς! Το 2020 είναι το έτος του μεταλλικού αρουραίου, πόσο τέλειο είναι αυτό;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

 Ήλιος στον Υδροχόο .

Αν και ο Ερμής θα είναι ακόμα στον Υδροχόο στην αρχή αυτή της διέλευσης, θα περάσει στους Ιχθύς στις 3 Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη θα περάσει επίσης στον Κριό στις 7 Φεβρουαρίου. Στις 16, ο Άρης περνά στον Αιγόκερω. Αργότερα την ίδια μέρα ξεκινά ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή. Θα αρχίσουμε να νιώθουμε τις επιδράσεις του ανάδρομου κύκλου πολύ νωρίτερα, πιθανώς από τις 2 Φεβρουαρίου.

Και σχετικά με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εγώ λέω ξεχάστε αυτές τις ανοησίες. Η σεζόν του Υδροχόου είναι η χειρότερη δυνατή περίοδος για μια γιορτή που τιμά την αγάπη και τις σχέσεις.

300x300a

Ο Υδροχόος έχει πολλά χαρακτηριστικά, αλλά δεν είναι ρομαντικός. Θέλω να ξέρετε τι είδους δυνατότητες λαμπυρίζουν μέσα στο παγωμένο παλάτι του Υδροχόου… όπως τα πιο τρελά σας όνειρα (τα μη ρομαντικά) που γίνονται πραγματικότητα.

Και εσείς είστε αυτοί που τα κάνετε πραγματικότητα. Μπορώ επίσης να σας εγγυηθώ ότι θα γίνει πάρτι γεμάτο περίεργους ανθρώπους. Φορέστε λοιπόν κάτι φάνκι και ετοιμαστείτε για χορό.

Εάν νιώθετε συγκλονισμένοι από την τόση πνευματική / εγκεφαλική / διανοητική ενέργεια, διαλογιστείτε πάνω στο τσάρκα της ρίζας για να νιώσετε σταθεροί και πάλι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot