Ήλιος στους Διδύμους – Στην Εποχή της Επικοινωνίας

zwdio-zygos-afroditi

Ήλιος στους Διδύμους – Στην Εποχή της Επικοινωνίας .

Ήλιος στους Διδύμους ( 20 Μαΐου – 20 Ιουνίου) .

Χρόνια πολλά στους Δίδυμους…σ’ αυτούς τους πνευματώδεις μάγους των λέξεων! Όλα όσα αγγίζουν, γίνονται τόσο φωτεινά και εντυπωσιακά! Οι Δίδυμοι είναι γεννημένοι συγγραφείς, καλλιτέχνες, ποιητές και μουσικοί. Μπορούν να δοκιμάσουν τις σκέψεις τους.

Κατά κάποιο τρόπο, είναι πάντα στην «πρίζα». Πυκνές δεσμίδες δεδομένων, έλικες σοφίας, σύνθετοι κώδικες…. όλοι επεξεργασμένοι με την ταχύτητα του φωτός από τις εκπληκτικές υπολογιστικές δυνάμεις των Διδύμων.

zodia-taro-45

Καταλαβαίνετε έναν Δίδυμο από τη λάμψη στα μάτια του. Υπάρχει κάτι απίστευτα ζωντανό, δραστήριο, παιχνιδιάρικο, σκοτεινό… ή κάτι αμυδρά γελαστό στο βλέμμα τους. Είναι άτομα ζωντανά, θορυβώδη κι έχουν μια αφοπλιστική γοητεία. Κάνουν αμέσως τον άλλον να νιώσει άνετα, αλλά μην ξεγελιέστε…επειδή η εμπιστοσύνη τους, είναι αόριστη.

Νιώθουν κάθε νέο άτομο με μια ένταση πολύ μεγαλύτερη από ό, τι θα παραδέχονταν ποτέ. Αν και θέλουν να φαίνονται άνετοι και ψύχραιμοι εξωτερικά…μέσα τους είναι κυνηγοί και εμμονικοί , περιστρέφονται μέσα από άπειρες σκέψεις, μέχρι να μην μπορούν να βγάλουν άλλο νόημα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/05 – Άφιξη νέου έρωτα – ισχυρογνωμοσύνη άντρα

chartomantia-098

Ήλιος στους Διδύμους – Στην Εποχή της Επικοινωνίας .

Οι Δίδυμοι αγαπούν τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με αγνώστους, αλλά αγωνίζονται να διατηρήσουν στενές, μακροχρόνιες σχέσεις. Τα ιδανικά μέρη των Διδύμων, περιλαμβάνουν αεροδρόμια, σταθμούς τρένων / λεωφορείων, μητροπόλεις, κλαμπ, μπαρ, εμπορικά κέντρα κ.λπ. – οπουδήποτε μπορούν να χαθούν μέσα στο πλήθος και να γίνουν κάποιοι άλλοι.

Αυτό το ζώδιο, λαχταρά την ανωνυμία. Μια κοινή φαντασία όσων ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο είναι να ταξιδέψουν στον κόσμο, προχωρώντας από το ένα άτομο στο άλλο ή από τον ένα προορισμό στον επόμενο. Αυτή είναι μια ματιά στην καρδιά των Διδύμων…. που ονειρεύονται κάποιον, να ερωτευτεί τα αθόρυβα και τα άθικτα βάθη τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

21 Μαΐου: Ήλιος τετράγωνο με Δία στους Ιχθύες. Όταν ο Δίας (κυβερνήτης του αισιόδοξου Τοξότη) πιέζεται σε ένα τετράγωνο, δύσκολα λέμε πως υπάρχει τύχη. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, συναισθηματικά άκαμπτοι, νικημένοι ή εξαντλημένοι. Θα έχετε αυπνίες.

26 Μαΐου: Υπερπανσέληνος / Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη – η μεγαλύτερη πανσέληνος του 2021 !!

29 Μαΐου: Αρχίζει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στους Διδύμους.

3 Ιουνίου: Ήλιος τρίγωνο με ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο. Η εργατική, παραγωγική επιρροή του Κρόνου, μας κάνει να νιώθουμε σίγουροι για αυτό που θέλουμε στη ζωή. Ωστόσο, μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε άγχος ή ανησυχία σε θέματα που αφορούν την εργασία.

κρυσταλλομαντείαΗ βαριά γήινη ενέργεια του Κρόνου απαιτεί μεγάλο σχεδιασμό και παρακολούθηση των υποχρεώσεών μας. Κάτι που θα μας κάνει λίγο γκρινιάρηδες. Αν και μπορεί να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, μην αγνοείτε τους δισταγμούς σας.

Ηλιος στους Διδύμους – Στην Εποχή της Επικοινωνίας .

10 Ιουνίου: Νέα Σελήνη Ηλιακή Έκλειψη σε Δίδυμους + Ήλιος σύνοδος με ανάδρομο Ερμή. Αυτή είναι η καλύτερη μέρα για να παραβιάσετε τους κανόνες του ανάδρομου Ερμή. Για παράδειγμα αν πρέπει να ταξιδέψετε, να υπογράψετε ένα έγγραφο ή να κάνετε μια μεγάλη αγορά – κάντε το σήμερα.

13 Ιουνίου: Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας. Προετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε (ή να μιλήσετε για) κάτι περίεργο ή στοιχειωμένο. Ο Ποσειδώνας ανοίγει τα πνευματικά και συναισθηματικά μας κανάλια σε σημείο που ξεχειλίζει η ενσυναίσθηση και είναι δύσκολο να διαχωρίσουμε τον εαυτό μας, από τον πόνο των άλλων. Πιθανές αϋπνίες.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/05 – Άφιξη νέου έρωτα – ισχυρογνωμοσύνη άντρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20 Ιουνίου: Όπως πάντα, η εποχή των Διδύμων τελειώνει με το θερινό ηλιοστάσιο, οριοθετώντας την πρώτη ημέρα της εποχής του Καρκίνου κάθε χρόνο. Φέτος το ηλιοστάσιο συμπίπτει την πρώτη ημέρα του ανάδρομου Δία.

Κατά τη διάρκεια της εποχής των Διδύμων νιώθουμε ανήσυχοι και νευρικοί, αλλά μπορούμε να κινηθούμε ταχυδακτυλουργικά και με ευκολία, σε πολλά ενδιαφέροντα έργα και δραστηριότητες. Εισπνεύστε αυτόν τον κοσμικό άνεμο. Μακάρι να νιώσετε ανάλαφροι, αναζωογονημένοι κι εμπνευσμένοι. Γιορτάστε την πρώτη ημέρα αυτής της διέλευσης με τραγούδι, διαλογισμό και Γιόγκα των Διδύμων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia