Ήλιος στους Ιχθύες – Στις βαθιές θάλασσες των συναισθημάτων

ilios-ixtheis

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) και Εαρινή Ισημερία 2021

Ήλιος στους Ιχθύες : Χρόνια πολλά γοργόνες! Στο τέλος του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες μας χαιρετούν από τον όρμο τους. Το αρχέτυπό των Ιχθύων, είναι δύο ψάρια που κυνηγούν τις ουρές τους, στα νερά της αιωνιότητας.

Τα ψάρια επιπλέουν σαν να βρίσκονται σε έκσταση και σε ζωντανή αναλαμπή. Σαν το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες μας ζητάνε να σκεφτούμε τον αναπόφευκτο, παροιμιώδη θάνατο όλων των πραγμάτων.

Ήρθε η ώρα να αφήσετε, να προσαρμόσετε και να δημιουργήσετε χώρο…. για νέες αρχές. Οι Ιχθύες ενσωματώνουν πολλές διαστάσεις ταυτόχρονα, αποσυνδεδεμένες από το χρόνο και το χώρο.

zodia-taro-45

Η ζωή κάτω από τον ήλιο των Ιχθύων μπορεί να φαίνεται αρκετά μπερδεμένη σε πνευματικό επίπεδο. Μπορεί να φαντασιωνόμαστε πως απομακρυνόμαστε κολυμπώντας κι εξαφανιζόμαστε χωρίς ν’ αφήνουμε ίχνη πίσω μας.

Η ροή των Ιχθύων μας οδηγεί σε νεφελώδη, άμορφα μέρη. Όμως μη φοβηθείτε ν’ ακολουθήσετε την αραχνούφαντη μέδουσα στο βυθό της θάλασσας. Στις σκιές του δάσους των φυκιών, αντιμετωπίζουμε τον εθισμό, την άρνηση, την εξαπάτηση και άλλες σκοτεινές συμπεριφορές. Θα υποστούμε κρίσεις, αναποφασιστικότητα και συναισθηματική ευαισθησία.

Την εποχή των Ιχθύων, είμαστε πιο ευάλωτοι και επιρρεπείς σε ασθένειες. Τα ψάρια είναι επίσης νυχτερινά πλάσματα, οπότε προετοιμαστείτε για αλλαγές στον ύπνο και τα όνειρά σας.

chartomantia-098

Ο Ήλιος στους Ιχθύες

Οι αδυναμίες του χειμώνα δεν είναι ακριβώς εμπνευσμένες. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εποχή των Ιχθύων είναι τόσο αποπροσανατολιστική και καταθλιπτική. Πρέπει να φτάσουμε βαθιά στο γκρίζο… για να βρούμε νόημα και σκοπό! Να βρούμε λόγους για να συνεχίσουμε… και να παραμείνουμε σαφείς και προσγειωμένοι.

Αν δεν βρούμε κανάλι γι’ αυτήν την περιστρεφόμενη ενέργεια του νερού, αρχίζουμε να αισθανόμαστε ανεύθυνοι ή απρόσεκτοι. Τα ψάρια κολυμπούν σε τόξα και κύκλους….όχι σε ευθείες γραμμές. Οπότε ξεχάστε κάθε είδους σειρά.

Όσο περισσότερο χαλαρώνουμε, τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνουμε. Οι Ιχθύες απαιτούν πλήρη παράδοση. Όσο περισσότερο δημιουργούμε και απελευθερώνουμε, αναπνέουμε και κοιμόμαστε, περπατάμε και τραγουδάμε – τόσο πιο εύκολος θα είναι αυτός ο κύκλος.

zodia-astra-tarot

Ο Ήλιος στους Ιχθύες

Οι Ιχθύες μας καλούν να πιστέψουμε σ’ αυτούς και να κολυμπήσουμε στις βαθιές θάλασσες των ονείρων. Η διάφανη κουκούλα τους, μας καλύπτει και μας προστατεύει. Μας καλεί ν’ αφεθούμε στην αγκαλιά του ωκεανού και να δημιουργήσουμε το περιβάλλον όπου θ’ ακουστεί η φωνή μας.

Μας καλωσορίζει σε κάθε τέλος και κάθε καινούργια αρχή – σχεδιασμένα όλα από κάτι απίστευτα απέραντο. Η ζωή συνεχίζεται αναπόφευκτα σαν νερό που ρέει προς τα κάτω. Να έχετε υπομονή. Αυτή η εποχή ενδείκνυται για την θεραπεία του εσωτερικού μας κόσμου. Η πρόοδός μας θα είναι σαφής στο τέλος. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ο Hλιος στους Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής, θα συνεχίσει την πορεία του, μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Μετά η ζωή μας θα φαίνεται λίγο πιο φυσιολογική…τουλάχιστον μέχρι τις 12 Μαρτίου.

Ο ήλιος σχηματίζει μόνο μια αξιοσημείωτη όψη κατά τη διάρκεια της περιόδου των Ιχθύων, κι αυτή είναι μια σύνοδος με τον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας κυβερνά τους Ιχθύες… οπότε αυτή θα είναι μια πολύ «ύπουλη» μέρα. Σύνοδοι σαν τη συγκεκριμένη, φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια ευχάριστη ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας ή επικοινωνία με τους φίλους από το σχολείο ή τη δουλειά. Αυτή η σύνοδος ήταν και πέρυσι στις 8 Μαρτίου. Είχα έναν ανήσυχο ύπνο, περίεργα όνειρα, πόνους στο σώμα και πονοκέφαλο, αλλά αργότερα με λίγη γιόγκα, συνήλθα. Αυτό είναι κάτι πολύ τυπικό για τους Ιχθύες και τον Ποσειδώνα: Τη μια στιγμή νιώθετε εγκλωβισμένοι και την αμέσως επόμενη ιδιαίτερα εμπνευσμένοι.

Τιμήστε αυτή τη στιγμή του προβληματισμού, της χαλάρωσης και της επαναφόρτισης. Γυμναστείτε και φροντίστε τον εαυτό σας. Οι Ιχθύες είναι το λιγότερο…περίπλοκοι. Η σαφήνεια έρχεται κατά κύματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA