Ήλιος 23/08 Στο ζώδιο της παρθένου – Πώς θα αξιοποιήσετε καλύτερα αυτή τη διαυγή δόνηση

panselinos-stin-partheno

Ήλιος 23/08 Στο ζώδιο της παρθένου .

Ήλιος 23/08 : Όλοι θα νιώθουμε συγκεντρωμένοι κατά την περίοδο της Παρθένου .

Ο ήλιος εγκαταλείπει επίσημα το ζώδιο του Λέοντα και μετακομίζει στο έδαφος της Παρθένου στις 23 Αυγούστου, ξεκινώντας την εποχή της Παρθένου. Αυτή η ηλιακή αλλαγή μας προτρέπει να κάνουμε μια εκκαθάριση στις συλλογικές μας πράξεις μετά από ένα μήνα χαλάρωσης και διασκέδασης κατά την περίοδο του Λέοντα.

Όλοι θα βιώσουν αυτόν τον αστρολογικό παλμό διαφορετικά. Ωστόσο, θέλετε να γνωρίζετε πώς θα επηρεάσει η εποχή της Παρθένου το ζώδιό σας.

zodia-taro-45

Η Παρθένος είναι μεταβλητό ζώδιο και η ενέργειά της βοηθάει να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να οργανωθούμε. Αυτή η ρεαλιστική ενέργεια είναι ιδανική για να επικεντρωθούμε στα εργασιακά μας και να βρούμε τρόπους ώστε να κυλά πιο ομαλά το πρόγραμμά μας.

Σαν σύμβολο που σχετίζεται με την ευεξία, η εποχή της Παρθένου είναι μια εξαιρετική περίοδος, για να αναθεωρήσουμε στόχους που αφορούν την υγεία και να βελτιώσουμε την φροντίδα του εαυτού μας. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της εποχής της Παρθένου, ο κυρίαρχος πλανήτης Ερμής θα περάσει από την περιοχή του ζωδίου – όπως και ο δυναμικός Άρης που θα βρίσκεται στην Παρθένο κατά το μεγαλύτερο μέρος του επόμενου μήνα. Αυτό το σύμπλεγμα πλανητικών ενεργειών θα ενισχύσει το ζωδιακό κλίμα της Παρθένου και θα βοηθήσει να αφοσιωθούμε στη δουλειά μας, ώστε να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε καλύτερα, τα λεπτομερή έργα που θα μας ανατεθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ήλιος 23/08 Στο ζώδιο της παρθένου .

Η ενέργεια της Παρθένου θα κορυφωθεί κατά τη διάρκεια της πληθωρικής Νέας Σελήνης στις 6 Σεπτεμβρίου. Αυτή θα είναι μία από τις καλύτερες στιγμές της εποχής για να φυτέψετε σπόρους για το μέλλον και να δημιουργήσετε μαγεία στη ζωή σας!

Διαβάστε παρακάτω τα ωροσκόπια της εποχής της Παρθένου ώστε να γνωρίζετε πώς θα αξιοποιήσετε καλύτερα αυτή τη διαυγή δόνηση.

Ήλιος 23/08 : Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ώρα να οργανωθείτε, Κριοί! Χρησιμοποιήστε την πρακτική ενέργεια της εποχής της Παρθένου για να ανανεώσετε τη ρουτίνα σας και να βεβαιωθείτε πως λειτουργεί και υποστηρίζει την ευεξία σας. Τακτοποιήστε το ημερολόγιό σας, ορίστε ένα νέο πρόγραμμα για τον εαυτό σας και ελέγξτε τους στόχους σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες συνήθειες σε λίγες μόνο εβδομάδες – οπότε ξεκινήστε να κάνετε ολιστικές και υγιεινές κινήσεις.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/08 Επισκέψεις από τα παλιά – Λόγια και δράσεις

zwdia-66

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η γήινη ενέργεια της εποχής της Παρθένου αναζωπυρώνει την ερωτική και δημιουργική σας πλευρά Ταύροι. Θα ρέει η έμπνευση και οι καλές δονήσεις, όλο το μήνα. Αφιερώστε χρόνο για να απολαύσετε ευχάριστα πράγματα που σας φέρνουν χαρά. Σκεφτείτε διασκεδαστικά χόμπι, ρομαντικές αναζητήσεις ή κάντε κάποιες καλλιτεχνικές προσπάθειες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε έξω και να γνωρίσετε κόσμο ή να περάσετε μερικές μέρες πνευματικής ηρεμίας, που θα σας επιτρέψουν να διασκεδάσετε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η περίοδος της Παρθένου σηματοδοτεί τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, οπότε φροντίστε να εστιάσετε τις ενέργειές σας στην οικογενειακή σας ζωή Δίδυμοι. Καθαρίστε τις ντουλάπες σας ή τακτοποιήστε το χώρο σας και προσθέστε κάποιες καλλιτεχνικές πινελιές, για να τον ανανεώσετε. Αν συγκατοικείτε με το ταίρι σας, ή ζείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας, είναι επίσης καλή η στιγμή, για να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα μαζί τους και να ξεδιαλύνετε τυχόν μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγοςΉλιος 23/08 Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το μυαλό σας έχει πάρει φωτιά αυτόν τον μήνα Καρκίνοι, οπότε διοχετεύστε όλη την σχολαστική ενέργεια της Παρθένου στην επαγγελματική σας ζωή και τις καθημερινές σας επικοινωνίες. Θα έχετε πολλή ενέργεια για να συνδεθείτε με φίλους και να αλληλοεπιδράσετε με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα είστε επίσης σε εγρήγορση σε ό, τι αφορά τη διαχείριση υλικοτεχνικών θεμάτων. Αξιοποιήστε αυτήν την παραγωγική ατμόσφαιρα, για να αναβαθμίσετε την κοινωνική σας ζωή και να προοδεύσετε στη δουλειά.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Μετά από ένα χαλαρό γενέθλιο μήνα, η εποχή της Παρθένου προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση. Κάντε έναν λεπτομερή προϋπολογισμό για τον εαυτό σας και να είστε σχολαστικοί με το πώς ξοδεύετε το σκληρά κερδισμένο εισόδημά σας. Θέλετε να διαπραγματευτείτε μια αύξηση ή μια καινούργια θέση? Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε, καθώς αυτός ο μήνας σας βοηθά να δείτε καθαρά την αξία σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είναι η εποχή σας, Παρθένοι! Ήρθε η ώρα για μια προσωπική ανανέωση, καθώς η ετήσια λάμψη του ήλιου στο ζώδιό σας, ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στις προσωπικές σας επιθυμίες και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, για να εδραιώσετε την εικόνα σας και να επικεντρωθείτε στην προβολή του αληθινού σας εαυτού στον κόσμο! Είτε μέσω κάποιων διασκεδαστικών νέων αξεσουάρ είτε μέσω της ανανέωσης των σελίδων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ήλιος 23/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για προβληματισμό και αποκατάσταση, Ζυγοί. Είστε στα πρόθυρα μιας προσωπικής μεταμόρφωσης! Όμως για να φτάσετε εκεί, πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται, για να είστε σε θέση να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή. Περάστε επιπλέον χρόνο με τον εαυτό σας και αφεθείτε στην φροντίδα του. Ζεστά αφρόλουτρα, διαλογισμός ή μερικές εγκάρδιες συνομιλίες με τους στενότερους φίλους σας, θα ηρεμήσουν την ψυχή σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η εποχή της Παρθένου είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει τη δύναμη της θετικής σκέψης, Σκορπιοί. Ο επερχόμενος μήνας, είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τις αξίες σας και να βρείτε τρόπους για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας βοηθώντας τους άλλους. Συνδεθείτε με τους πιο αισιόδοξους και αλτρουιστές φίλους σας για να ενισχύσετε τη διάθεσή σας ή εγγραφείτε σε μια εθελοντική οργάνωση. Προσφέροντας στον κόσμο τώρα, μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε πολλά για τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 24-26/08 Επισκέψεις από τα παλιά – Λόγια και δράσεις

taro-zodia-098

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η επαγγελματική σας ζωή είναι γεμάτη ενέργεια αυτόν τον μήνα Τοξότες, οπότε χαλαρώστε και ξεκινήστε να πραγματοποιείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αντί να επιδεικνύετε ή να επικρίνετε την απόδοσή σας, ακολουθήστε τη μέση οδό. Με την απλή επιμέλεια, την καλή οργάνωση και την προσοχή σας στη λεπτομέρεια, μπορείτε να προοδεύσετε στη δουλειά σας και να εντυπωσιάσετε τους κατάλληλους ανθρώπους.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ήρθε η ώρα να επεκτείνετε τον κόσμο σας, Αιγόκεροι – κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η εποχή της Παρθένου φωτίζει την άγρια πλευρά σας και σας ζητά να ξεκινήσετε νέες περιπέτειες που θα σας προσφέρουν έναν αναγκαίο σκοπό στη ζωή σας. Ανεξάρτητα από το αν αυτό σημαίνει να σχεδιάσετε τις λεπτομέρειες ενός συναρπαστικού ταξιδιού, να εγγραφείτε σε ένα ενδιαφέρον σεμινάριο . Να πείτε ΝΑΙ σε κάτι που είναι λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σας…. τώρα είναι η ώρα να το κάνετε.

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται βαριά αυτόν τον μήνα Υδροχόοι, καθώς αντιμετωπίζετε εκρήξεις προσωπικής ανάπτυξης. Ωστόσο, μπορείτε να αξιοποιήσετε την πρακτική ενέργεια της εποχής της Παρθένου για να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας . Βουτώντας κάτω από την επιφάνεια της ζωής σας τακτοποιώντας σκέψεις και συναισθήματα. Αν υπάρχουν αποσκευές από στενές σας σχέσεις, αντιμετωπίστε τις…. και καθορίστε σαφή όρια.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες Ιχθύες, αλλά αυτός ο μήνας σας προσφέρει την ευκαιρία να καθαρίσετε τις υποθέσεις σας και να είστε πιο ενεργοί. Αν βρίσκεστε σε σχέση, ελέγξτε τις ανάγκες – τόσο τις δικές σας όσο και των συντρόφων σας. Βεβαιωθείτε ότι βοηθάτε ο ένας τον άλλον με ουσιαστικό τρόπο. Αν είστε ελεύθεροι, βεβαιωθείτε για το τι ακριβώς ψάχνετε σε μια σχέση και μην συμβιβαστείτε με το δεύτερο καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot