Αγάπη σε συναισθηματικό και σαρκικό επίπεδο 08-09/08

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

Αγάπη σε συναισθηματικό και σαρκικό επίπεδο 08-09/08 .

Η Σελήνη στον Κριό, σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Προηγουμένως έχει σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή στον Λέοντα.

Έτσι το σαββατοκύριακο ανοίγει με μια διάθεση «αναζήτησης» λείας… Όμως ο παράγοντας πλήγματος είναι αυξημένος, αν τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως υπολογίζατε.

Η ρεαλιστική πτυχή της ατμόσφαιρας είναι ότι η επιρροή του Κριού αλλάζει γρήγορα τη διάθεση, προς κάθε κατεύθυνση!

zodia-taro-45

Τώρα, αν εσείς έχετε πληγεί, πρέπει να μιλήσετε. Οι τάσεις αμφιταλαντεύονται εξαιτίας της διέγερσης από τον Λέοντα – και δεν αποκλείεται να καταλήξουν στο δράμα. Αλλά υπάρχει και το περιθώριο για διορθωτικές κινήσεις καθ’ οδόν. Το χιούμορ του λιονταριού είναι θερμό και διασκεδαστικό!

Η Αφροδίτη είναι νεοφερμένη στα εδάφη του Καρκίνου, η αισθητική του καλοκαιριού απλώνεται. Εδώ η θεά της αρμονίας έχει μοναδικά χαρίσματα: Το συναίσθημα συνάδει με τις επιθυμίες, δηλαδή μπορείτε να έχετε «και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο»!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αγάπη σε συναισθηματικό και σαρκικό επίπεδο 08-09/08 .

Φυσικά για τίποτα δεν υπάρχουν εγγυήσεις, υπάρχει μόνο η αίσθηση της εποχής. Επίσης, μπορεί να ποθείτε κάτι σε σημείο να γίνετε εμμονικοί για να το αποκτήσετε. Στη μηδενική μοίρα του θεμελιώδους Καρκίνου, η Αφροδίτη ξεκινά μια νέα εκστρατεία… Μια νέα επένδυση!

Εδώ εκτιμά περισσότερο τη σύνδεση, τη φροντίδα, την προσφορά, την γλυκιά αγάπη. Στρέφεται ιδιαιτέρως στην οικογένεια και καθετί μητρικό. Ο Ερμής στον Λέοντα κάνει την καρδιά απαστράπτουσα, με μια τάση για τρυφερές και εστιασμένες επικοινωνίες. Αυτές αποδίδουν καλύτερα όταν το συναίσθημα είναι γνήσιο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να κατσουφιάσει, αν της προκύψουν «θαμπά» ενδιαφέροντα!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 08-09/08 Στην πόρτα της αγάπης

chartomantia-098

Αγαπη σε συναισθηματικό και σαρκικό επίπεδο 08-09/08 .

Όλο το σαββατοκύριακο, ο Ερμής θα προσεγγίζει τον Ουρανό στον Ταύρο – που τον κυβερνά η Αφροδίτη – για μια όψη τετραγώνου. Ό,τι ξεκινήσετε χαρωπά, για τη διασκέδασή σας, μπορεί να πάρει αυτόνομες διαστάσεις. Δεν πρόκειται τόσο για προειδοποίηση, μιας και οι «γκάφες» σε αυτό τον τομέα καταλήγουν να είναι ψυχαγωγικές. Χρειάζεται λίγη σπίθα, για να ανάψει μια επιθυμητή φλόγα… Ξεκινήστε την όμορφα στην καρδιά ενός ατόμου: Ψιθυρίστε της λέξεις και δώστε της έμφαση με υψηλά ιδανικά!

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη παραμένει στον Κριό. Θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα και τετράγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω. Θα καταλήξει σε σύνοδο με τον Άρη στη διάρκεια της νύχτας. Η ζωηρή δράση θα βρει τον στόχο της – ενώ επίσης δεν ξέρει πού να σταματήσει… Για να μην νιώσετε αδέξιοι, φροντίστε να θέσετε κάποια όρια!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 08-09/08 Στην πόρτα της αγάπης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη αφήνει πίσω της τον Άρη. Μέχρι το απόγευμα θα έχει σχηματίσει τετράγωνα με τους Πλούτωνα και Κρόνο από τον Αιγόκερω. Φανήκατε ισορροπημένοι σε όσα κάνατε στη διάρκεια της νύχτας; Αν όχι, τώρα θα το συνειδητοποιήσετε. Εναλλακτικά, μπορεί να θέλετε να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε κάτι που αρχίσατε την εβδομάδα που προηγήθηκε.

Το βράδυ της Κυριακής, η Σελήνη περνά στα εδάφη του Ταύρου. Θα βρεθεί γρήγορα σε εξάγωνο με την κυβερνήτη του ζωδίου, την

Αφροδίτη. Αξιοποιήστε μια έντονα ερωτική διάθεση, για αγάπη σε συναισθηματικό και σαρκικό επίπεδο!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος