Αισθηματικά μηνύματα και ασαφείς επικοινωνίες 03-04/04

krios-zvdia-astrology

Αισθηματικά μηνύματα και ασαφείς επικοινωνίες 03-04/04 .

Αισθηματικά  μηνύματα : Είστε σε φάση αναμονής για κάποιες απαντήσεις;

Μήπως παλεύετε να βρείτε λογική μέσα σε πολλά αισθηματικά μηνύματα και τις κάπως ασαφείς επικοινωνίες;

Πάρτε βαθιά ανάσα, πλησιάζει η εξομάλυνση της ατμόσφαιρας!

zodia-taro-45

Στη διάρκεια αυτού του σαββατοκύριακου, η Αφροδίτη στον Κριό προετοιμάζει ένα εξάγωνό της με τον Άρη στους Διδύμους. Οι πλανήτες που κυβερνούν τα εμπλεκόμενα ζώδια είναι ο Άρης και ο Ερμής: Δράση και επικοινωνία!

Πρόκειται για συνδυασμό που προάγει την ευστροφία, τόσο στην κινητικότητα όσο και στην σκέψη. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματιστεί, θα προσφέρει σε όλους ευκαιρίες να κάνουν προσοδοφόρες κινήσεις… Με την αρτιότερη ταχύτητα και τη λιγότερη αναταραχή!

Ο Άρης θα προωθηθεί σε ένα τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η ορμή θα εντείνει τα καπρίτσια και θα καταπνίξει την έμπνευση… Σαν ένα σύννεφο βαρύ, από την πολυαναμενόμενη βροχή!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αισθηματικά  μηνύματα και ασαφείς επικοινωνίες 03-04/04 .

Παράλληλα, ο Άρης θα προσεγγίζει και τον Δία για ένα τρίγωνο που θα διατηρήσει ασίγαστο τον ενθουσιασμό σας. Αυτό είναι θετικό στοιχείο. Υπάρχει πληθώρα παρακινήσεων και σθένος, ακόμα και σε θεωρητικό επίπεδο. Δεν χρονοτριβείτε, αναμένετε την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσετε». Και η αναμονή αποτελεί δράση και ταλέντο, που πρέπει να κατακτήσετε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς η Ήρα και ο Δίας σχηματίζουν εξάγωνο. Το φεγγάρι θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή από τους Ιχθύες. Οι ρομαντικές ή/και ερωτικές σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο, σε έναν χορό που φουντώνει τις φλόγες των πιθανοτήτων!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/04 – Έντονη η παρουσία του παρελθόντος

zwdia-tarw-zodia-19Είναι μια φάση που οι επιλογές προκύπτουν, πριν να έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες… Αυτά που έχετε για να προχωρήσετε, είναι η επιθυμία σας και ένα προαίσθημα. Η φλόγα υπάρχει, καθώς ο αέρας διέπεται από τη χαρά της προσμονής. Εναπόκειται σ’ εσάς να συντονιστείτε και να κάνετε την προσπάθειά σας!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα και τρίγωνο με τον Ουρανό. Στη διάρκεια της νύχτας θα βρεθεί και σε τετράγωνο με τον Ήλιο. Κάτι σας πονά; Κάτι σαν έξαψη; Να ξέρετε ότι οι αντιρρήσεις που δημιουργείτε μέσα σας, δεν είναι αξιόπιστες… Εσείς είστε τώρα το αντικείμενο του πόθου!

Το εξάγωνο της Ήρας με τον Δία γίνεται ακριβείας. Ο Ερμής μετακινείται από τους υδαρείς Ιχθύες στον τολμηρό Κριό. Η λίμπιντο αυξάνεται κατακόρυφα – και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: Στο μεσουράνημα μεταξύ της πρόσφατης Πανσελήνου και της επόμενης Νέας Σελήνης, επικρατεί η αντίληψη. Είναι ολοκαίνουργια, είναι η στιγμή να πείτε «κατανοώ»!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/04 – Έντονη η παρουσία του παρελθόντος

taro-zodia-76

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Αφροδίτη στον Κριό. Αποδράστε από τη ρουτίνα, με μια γρήγορη καταγραφή όσων σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα… Σήμερα, τώρα αμέσως, απελευθερωθείτε!

Κάντε όσα πρέπει, χαρείτε την απόλαυση που δικαιούστε. Η Σελήνη θα προχωρήσει σε ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα: Βαθύ και επουλωτικό αίσθημα, μια δημιουργική ικανοποίηση που θα σας ενδυναμώσει!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος