Αιφνίδιες επαναστατικές εξελίξεις 22-28/02

erwtikes-22314

Αιφνίδιες επαναστατικές εξελίξεις 22-28/02 .

Αιφνίδιες εξελίξεις : Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, ο παθιασμένος Άρης στον Ταύρο θα σχηματίσει ένα αισθησιακό τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Δεν αποκλείονται αιφνίδιες επαναστατικές εξελίξεις και διαφωτιστικές αποκαλύψεις : Ο αμείλικτος Άρης εξαλείφει καθετί πλαστό και επιτρέπει τη βουτιά στους βυθούς του Πλούτωνα!

Επιστρατεύστε το θάρρος σας! Αυτή η εβδομάδα έχει τη δυναμική να εξερευνήσει ακόμα και στις σκιές σας, για να φτάσετε στη ρίζα κάθε επίμονου εμποδίου. Περιοριστικές πεποιθήσεις μπορεί να θολώνουν την οπτική σας σε πιθανότητες, ειδικά αν σας έχουν λυγίσει κάποιες πληγές ή φοβίες.

zodia-taro-45

Μήπως υποκρύπτετε κάποιες εξαρτήσεις; Οι ψυχολόγοι λένε ότι «ο καθένας είναι τόσο ασθενής, όσο τα μυστικά του». Τα τρίγωνα των Άρη – Πλούτωνα είναι γνωστά για το φως που ρίχνουν σε κάθε κρυμμένη ενοχή, προκειμένου να σας απελευθερώσουν από αυτή τη θλίψη. Η αναγνώριση των όποιων θεμάτων σας, είναι ο σίγουρος τρόπος για να μην σας παγιδεύσουν!

Ο ανάδρομος Ερμής έφερε σε αδέξια θέση την Αφροδίτη στις 14 Φεβρουαρίου. Γι’ αυτό η Μέρα των Ερωτευμένων δεν κύλησε όσο ευτυχισμένα θα θέλατε οι περισσότεροι. Αλλά έρχονται θετικές ειδήσεις την Πέμπτη: Η Αφροδίτη της απόλαυσης περνά στους Ιχθύες, φορτίζοντας τη φαντασία και μετατρέποντας τη ζωή σας σε ένα ζωντανό παραμύθι μέχρι τις 21 Μαρτίου: Αν δεν γιορτάσατε επαρκώς την αγάπη σας, αυτή είναι μια ευκαιρία επανάληψης… Καλύτερα, ευκαιρίες σε έκταση τεσσάρων εβδομάδων!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 22-25/02 Μιλά για το παρελθόν και το μέλλον των σχέσεων

chartomantia-098

Αιφνίδιες επαναστατικές εξελίξεις 22-28/02 .

Σε αυτό τον «γητευτικό» κύκλο, καθετί γήινο μπορεί να μεταμορφωθεί σε μαγικό. Αρχίστε από καθημερινές συνήθειες, που μπορείτε να τις μετατρέψετε σε τελετουργίες. Για παράδειγμα, να αρχίζετε τη μέρα γράφοντας στο ημερολόγιό σας ή/και με διαλογισμό. Επιλέξτε όποιες ευχάριστες δραστηριότητες θέλετε, αντί να πηγαίνετε μηχανικά να φτιάξετε καφέ και να ανοίξετε τον υπολογιστή. Αφήστε τον εαυτό σας να περιπλανηθεί στις πιθανότητες μιας ρομαντικής προοπτικής!

Παράλληλα, μην αμελείτε να βγάζετε τα ρόδινα γυαλιά σας σε τακτά διαστήματα… Η αρνητική πλευρά αυτής της πλανητικής επίδρασης, είναι ότι μπορεί να σας κάνει εύπιστους. Οι Ιχθύες είναι δεξιοτέχνες στην ψευδαίσθηση: Και όσο κι αν αυτή ενισχύει την ποιητική φλέβα σας, δεν ευνοεί τις ρεαλιστικές σχέσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Αιφνίδιες επαναστατικές εξελίξεις 22-28/02 .

Φροντίστε να ερευνάτε το υπόβαθρο κάθε γνωριμίας, μάθετε τα δεδομένα της. Δεν πρέπει να ξεμυαλιστείτε για κάποιο άτομο, που ίσως να μην είναι πρακτικά διαθέσιμο!

Ανοιξιάτικη καθαριότητα, ανοιξιάτικη σωματική ανανέωση: Μπορείτε να μπείτε σε αυτές τις διαδικασίες, από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου:

Η Πανσέληνος στην Παρθένο της ευημερίας και της λεπτομέρειας, θα βάλει τάξη σε αυτούς τους τομείς σας. Μην χασομεράτε καθαρίζοντας κάτω από το κρεβάτι, αξιοποιήστε αυτές τις ορμητικές ακτίνες για να σαρώσετε αποτοξινωτικά όλη τη ζωή σας!

μελλοντολόγος

Αιφνιδιες επαναστατικές εξελίξεις 22-28/02 .

Η οικολόγος Παρθένος θα σας στρέψει σε κατευθύνσεις πιο φιλικές προς το περιβάλλον, με φροντίδα για τον εαυτό σας και τη φύση. Αντί να ψεκάσετε παντού χλωρίνες και άλλα χημικά, ετοιμάστε τα δικά σας καθαριστικά με λευκό ξύδι, σόδα και αιθέρια έλαια.

Ανοίξτε τα παράθυρα για να μπει καθαρός αέρας και να αλλάξει τη βαλτωμένη ενέργεια. Φορτίστε τους χώρους σας με ενεργειακούς κρυστάλλους και φυτά – πολλά φυτά!

Μιας και η Παρθένος είναι το ζώδιο της προσφοράς, είναι καιρός να φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Μήπως χρειάζεστε λίγη βοήθεια στην αποστολή βελτίωσης της ζωής σας; Θα αποτελέσει επάξια επένδυση ένας βιολογικός καθαρισμός του σπιτιού σας από επαγγελματίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Θέλετε να επανεκκινήσετε το σώμα σας, που αποτελεί τον ναό του καθενός; Διαμορφώστε έναν μικρό χώρο που θα μπορείτε να γυμνάζεστε. Αν υπολείπεστε σε υποκίνηση, ενταχθείτε σε μια διαδικτυακή ομάδα που προάγει την υγεία. Υπάρχουν πολλές που προσφέρουν υποστήριξη και εμπεριέχουν συμβουλές για διατροφή και εξάσκηση!

Η Παρθένος είναι η επιτομή της πρακτικής μαγείας και της ενεργοποίησης σε κοινοτικό επίπεδο: Απλά, αποδοτικά και προς κάθε κατεύθυνση. Δεν χρειάζεται να στοχεύσετε ψηλά εξ αρχής, αρχίστε με μικρές αλλαγές. Κοιτάξτε γύρω σας… Μια μικρή κίνηση ανθρωπιάς και καλοσύνης μπορεί να πυροδοτήσει ένα πραγματικό κίνημα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 22-25/02 Μιλά για το παρελθόν και το μέλλον των σχέσεων

 

zwdia-66