Ανάδρομη Αφροδίτη 13/05-25/06 Τι Σημαίνει για τους Έρωτες και τις Σχέσεις

eksagwno-afroditis-oyranoy

Ανάδρομη Αφροδίτη 13/05-25/06 Τι Σημαίνει για τους Έρωτες και τις Σχέσεις .

Ανάδρομη Αφροδίτη 13/05-25/06 : Είναι δεδομένο ότι κάθε πλανήτης παίζει έναν σημαίνοντα ρόλο στην εμπειρία της καθημερινότητας. Αυτός ο ρόλος είναι ιδιαίτερος για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά – αλλά όλοι επηρεάζεστε!

Όταν ένας πλανήτης γυρίζει ανάδρομος, σίγουρα αλλάζει ο τρόπος που ασκεί την επίδρασή του στους ανθρώπους…

Αλλά η αίσθηση και η μυθολογία που τον διέπει, παραμένουν ίδια!

zodia-taro-45

Ο φετινός Μάιος στιγματίζεται από άλλη μια αναστροφή πορείας, αυτή της Αφροδίτης. Αμέσως δημιουργείται το ερώτημα για τη σημασία της στην προσωπική και την ερωτική σας ζωή… Να ξέρετε ότι ακόμα και ανάδρομη, η θεά της αγάπης διατηρεί την εστίασή της σε θέματα σχέσεων, οικονομικών, αξιών και απόλαυσης!

Η Αφροδίτη είναι γνωστή και ως Αυγερινός, μιας και είναι το αστέρι που λάμπει στον ουρανό τις πρώτες πρωινές ώρες. Αποζητά τη σταθερότητα και την αρμονία, μοσχοβολά ζάχαρη και κανέλα. Αλλά δίνει ένταση και σε όλα τα πικάντικα μπαχαρικά, καθώς αγαπά καθετί όμορφο και γευστικό… Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να περιγραφεί η θεά της αναμφισβήτητης γοητείας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ανάδρομη Αφροδίτη 13/05-25/06 Τι Σημαίνει για τους Έρωτες και τις Σχέσεις .

Από αστρολογικής πλευράς, η Αφροδίτη κυβερνά την αυτοπεποίθηση, την αίσθηση ασφάλειας, την επιδεξιότητα στην απόκτηση χρημάτων και το γενικότερο σύστημα αξιών σας. Αφορά επίσης όλο το φάσμα των μοναδικών θέλγητρων που διαθέτει ο καθένας, τα οποία διαμορφώνουν τη σαγηνευτική του πτυχή: Από το άρωμα που αποπνέει το αφρόλουτρό σας μέχρι τα παπούτσια που επιλέγετε!

Μια ανάδρομη φάση της Αφροδίτης, ενδείκνυται για να κατανοήσετε τι πραγματικά σημαίνει για εσάς «απόλαυση». Τι σας κάνει να νιώθετε άνετα και βολικά; Εκεί θα γίνει πιο βαθιά, η εσώτερη λαχτάρα της Αφροδίτης για αφθονία και κατάκτηση όλων των επιφανειακών αγαθών… Που σημαίνει ότι εκεί θα εστιάσετε και εσείς!

Όσο περίπλοκο κι αν ακουστεί, ο «πλούτος» που θα λάβετε στη διάρκεια αυτού του ανάδρομου κύκλου, εξαρτάται από το πόσο ανοικτοί είστε για να τον υποδεχθείτε. Τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, όλα θα καταλήγουν πάντα στη δική σας αίσθηση ασφάλειας και αυτοεκτίμησης!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 13-16/05 Λάθη και ψέματα – τρίτα άτομα

xartomanteia

Αν δεν αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας, γιατί να σας αγαπήσει κάποιος άλλος; Αν εσείς δεν ξέρετε την αξία σας, πώς αναμένετε να αποζημιωθείτε για τον όποιο κόπο σας; Παρά τη γλύκα και την τρυφερότητά της, η Αφροδίτη παραμένει «επιχειρηματίας»!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αφροδίτη διατηρεί την ιδιοσυγκρασία της, ακόμα κι όταν διασχίζει το ερευνητικό ζώδιο των Διδύμων. Ωστόσο, προσαρμόζει ανάλογα την προσωπικότητά της για αναζήτηση της ευχαρίστησης. Μιας και οι Δίδυμοι έχουν κυβερνήτη τον Ερμή, η Αφροδίτη αντλεί ικανοποίηση από επαφές που την διεγείρουν πνευματικά και έχουν ποικιλία!

Άστατη και εξαιρετικά πολυμήχανη μέσα στους Διδύμους, η Αφροδίτη αναζητά την ουσία στις ελαφρόμυαλες συζητήσεις και τις επιλεκτικές επαφές. Οι Δίδυμοι είναι ευμετάβλητο και σκανταλιάρικο ζώδιο.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εδώ η θεά της αγάπης προτιμά να επιδίδεται σε μαραθώνιους μηνυμάτων για κουτσομπολιά, αντί να κάνει συζητήσεις με ένταση. Αφήστε τις πύρινες σχέσεις ζωής ή θανάτου στην Αφροδίτη στον Σκορπιό… Εδώ χειρίζεται την ευφράδεια!

Η αίσθηση από την παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους, είναι «αναβράζουσα»! Δεν υπάρχει στιγμή ανίας όσο η θέα της απόλαυσης διασχίζει αυτό το διανοητικό ζώδιο – και αυτό αντανακλάται και στις σχέσεις σας. Μπορεί να παίζετε ένα προκλητικό παιχνίδι πνευματικού διαξιφισμού… Είτε να χρησιμοποιείτε την πικάντικη πτυχή σας για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου ατόμου. Το στοιχείο του Αέρα (που συμβολίζει το μυαλό) καθίσταται αυτομάτως το θεμέλιο για τις τετ-α-τετ επαφές σας!

Οι Δίδυμοι είναι επινοητικοί και πολυπρόσωποι. Και αυτό δίνει στην Αφροδίτη την ευκαιρία να βιώσει την «απόλαυση» με πολλούς τρόπους. Ως εξέλιξη, αυτό αντανακλάται στην προσωπική και ερωτική σας ζωή αλλά και το γενικότερο σύστημα αξιών σας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 13-16/05 Λάθη και ψέματα – τρίτα άτομα

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η Επίδραση της Ανάδρομης Αφροδίτης στην Ερωτική σας Ζωή

Η θεά της ανάγκης αρχίζει το ανάδρομο ταξίδι της στις 13 Μαΐου μέσα στους Διδύμους. Εδώ θα παραμείνει μέχρι τις 25 Ιουνίου, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Είναι γνωστό ότι οι ανάδρομοι κύκλοι σας επιστρέφουν στο παρελθόν, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε μπροστά σε έναν παλιό φίλο ή πρώην ταίρι.

Ωστόσο, μην εστιάσετε στα αρνητικά μιας τέτοιας πιθανής επανασύνδεσης. Προτιμήστε να το δείτε ως μια ευκαιρία να κατανοήσετε, να επανεκτιμήσετε και ίσως να επιφέρετε τη λήξη που σας υπολειπόταν!

Οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί στην επικοινωνία, γι’ αυτό μην διστάσετε να χρησιμοποιήστε την ευφράδειά σας. Η Αφροδίτη κυβερνά επίσης το χρήμα, τόσο σε καταθέσεις όσο και στην τσέπη σας.

κρυσταλλομαντεία

Οπότε αυτή η ανάδρομη φάση της μπορεί να σας εμπνεύσει να οργανώσετε ξανά τα οικονομικά σας. Δεν έχει σημασία αν είστε μόνοι ή έχετε κάποια κοινά ταμεία: Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας δείξει την αξία της επικοινωνίας με πιο ανοικτό μυαλό!

Φυσικά η θεά της αγάπης σχετίζεται και με ό,τι αφορά την επιθυμία και την απόλαυση. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, ενδέχεται να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε πιο πικάντικη την ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας. Εξίσου πιθανό είναι να θελήσετε να θίξετε θέματα που έχετε κρύψει κάτω από το χαλί!

Όσο η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη, δεν ενδείκνυται να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να κάνετε μια καινούργια επένδυση. Επίσης, αποφύγετε να κάνετε τώρα δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή σας.

Οι ανάδρομοι κύκλοι αξιοποιούνται με επιθεώρηση και αντανάκλαση σε παλιά θέματα. Η Αφροδίτη κυβερνά τα οικονομικά, το ρομάντζο και την ομορφιά… Άρα εστιάστε κι εσείς σε αυτούς τους τομείς!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia