Ανάδρομος κύκλος του Ερμή – Φθινόπωρο 2019

ermis-anadromos

Ανάδρομος κύκλος του Ερμή – Φθινόπωρο 2019 .

Ανάδρομος κύκλος : 03 Οκτωβρίου: Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό

31 Οκτωβρίου: Ξεκινά ο αναδρομος κύκλος του Ερμή

20 Νοεμβρίου: Τελειώνει ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή

zodia-taro-45

Η αναδρομή των πλανητών είναι η ψευδαίσθηση ότι οι πλανήτες κινούνται ανάποδα όταν περνούν από την Γη. Στην αστρολογία, η ψευδαίσθηση αυτή εκδηλώνεται ως ανάποδη λειτουργία των πλανητικών ρόλων.

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος τρεις φορές τον χρόνο, πιο συχνά από όλους τους άλλους πλανήτες.

Πάνω στον Ερμή, για παράδειγμα, ο Ήλιος μερικές φορές φαίνεται να κινείται ανάδρομα. Καθώς ο πλανήτης περνά πιο κοντά στον Ήλιο, η τροχιακή του ταχύτητα ξεπερνά την ταχύτητα περιστροφής του. Ένας αστροναύτης στην επιφάνεια του θα έβλεπε τον ήλιο να ανατέλλει εν μέρει, στη συνέχεια να βουτά πίσω κάτω από τον ορίζοντα και πάλι να ανατέλλει πριν ξεκινήσει ξανά την πορεία του από ανατολικά προς δυτικά στον ουρανό. Μία φορά το χρόνο, ο Ερμής βλέπει δύο ανατολές την ίδια ημέρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ανάδρομος κύκλος του Ερμή – Φθινόπωρο 2019 .

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία. Αυτές οι σφαίρες επηρεάζονται σημαντικά κατά την αναδρομή του Ερμή. Περιμένετε καθυστερήσεις, ακυρώσεις και ξαφνικές αλλαγές. Επίσης, χαλασμένα τεχνολογικά προϊόντα, ειδικά κινητά, λάπτοτ και αυτοκίνητα, προβλήματα στην επικοινωνία, χαμένα / κλεμμένα αντικείμενα και στιγμές που θα λέτε τι στο καλό.

Δεν σας προτείνω να ξεκινήσετε νέα δουλειά, να αγοράσετε αυτοκίνητο, να μετακομίσετε ή να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα / συμβόλαια. Δεν είναι καλή στιγμή για ταξίδια, για δεσμεύσεις ζωής ή επενδύσεις.

Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή γίνεται εξολοκλήρου στον Σκορπιό. Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό στις 3 Οκτωβρίου. Θα αρχίσουμε να νιώθουμε τις επιδράσεις του ανάδρομου κύκλου από τις 11 Οκτωβρίου. Η ζωή θα επιστρέψει σε φυσιολογικά πλαίσια μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, δύο ημέρες πριν περάσει ο Ερμής στον Τοξότη.

xartomanteia

Όπως υπονοεί η λέξη ανάδρομος, είναι καιρός να πάμε πίσω, να τελειώσουμε, να κρίνουμε, να ξανακάνουμε. Ο ανάδρομος Ερμής βγάζει στην άκρη της γλώσσας μας την καταπιεσμένη ενέργεια. Με τον Ερμή (ανάδρομο) στον Σκορπιό, επιστρέφουμε στο παρελθόν για να αντιμετωπίσουμε παλιές πληγές.

Είναι ένας καθαρτικός αλλά και πολύ συναισθηματικός κύκλος, που φέρνει τον υγιή θάνατο αυτών που πρέπει να πεθάνουν. Ο Σκορπιός θεραπεύει ότι έχει καταπιεστεί. Κατοικεί στις κρύπτες που οι άλλοι δεν τολμούν να κολυμπήσουν, ψάχνει γνώση και κατανόηση.

Όταν ο Ερμής περνά από τον Σκορπιό, είναι ώρα να εξαγνίσουμε και να αποτοξινώσουμε την πονεμένη ψυχή. Συζητήσεις που έπρεπε να είχαν γίνει από καιρό, συγχώρεση, απολογία και ωμή ειλικρίνεια. Όλα είναι καλοδεχούμενα. Συγκεκριμένα, θέματα που σχετίζονται με τα λεφτά ή σεξουαλικές πληγές μπορεί να αντιμετωπιστούν.

κρυσταλλομαντεία

Ανάδρομος κύκλος του Ερμή – Φθινόπωρο 2019 .

Μπορεί να αναδυθεί ένα παλιό χρέος. Ας προσπεράσουμε την αγανάκτηση, την αδιαλλαξία και τη χειραγώγηση.

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος και δυνατός, επιθετικός, δυναμικός, καχύποπτος, αναλυτικός, ατρόμητος, επίμονος. Στην Ινδία λέγεται ότι ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Άρη, τον θεό του πολέμου. Αν και οι δυτικοί αστρολόγοι αναγνωρίζουν τον Πλούτωνα ως κυβερνήτη του Σκορπιού, βλέπω τις πολεμικές του ρίζες. Τα ζώα που συσχετίζονται με τον Ερμή είναι ο κόκορας, το κριάρι, η κατσίκα και η χελώνα. Στον Σκορπιό, το κριάρι λάμπει θριαμβευτικά από το στήθος του Ερμή. Αυτή είναι η πολεμική δύναμη του Σκορπιού σε μορφή ζώου, που ανεβαίνει βουνά με ευκολία και κλειδώνει τα κέρατά του στη μάχη.

Ο Ερμής (ανάδρομος) στον Σκορπιό κάνει το μυαλό και τη γλώσσα τόσο αιχμηρά που ραγίζουν κόκαλα, ωστόσο ο κύκλος αυτός είναι επίσης αισθησιακός, μυστικιστικός. Ο Σκορπιός ξεσκεπάζει κινητήριες δυνάμεις. Είναι εμμονικός, μοιρολατρικός αλλά εύστοχος, με νόημα.

zodia-astra-tarot

Αναδρομος κύκλος του Ερμή – Φθινόπωρο 2019 .

Θα μπορούμε να διαβάσουμε το περιβάλλον μας με εξαιρετική διορατικότητα. Καθόλου ψιλές κουβέντες δεν συμβαίνουν εδώ. Ο λόγος φτάνει στη ρίζα της ρίζας. Ο Σκορπιός ζει στο τσάκρα της ρίζας στο σώμα. Γι’ αυτό και ο Σκορπιός συνδέεται τόσο δυνατά με το σεξ, την επιβίωση και το τραύμα. Είναι πεινασμένο ζώο που σπαράζει και γρατζουνάει, μας πάει πίσω σε σκοτεινές νύχτες, μόνους σε απόμερα δάση με τη γούνα να στέκεται όρθια.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή η περίοδος θα φέρει περισσότερα οικονομικά / σεξουαλικά σκάνδαλα, κρυφές ατζέντες και υποκρισία στο φως. Σε προσωπικό επίπεδο, ας σκεφτούμε πού και πώς μας ελέγχουν οι επιθυμίες μας. Φανταστείτε μια σπηλιά τον κάτω κόσμο με την πόρτα της κλειστή. Μέσα βρίσκονται όλη η ζήλια και οι αρχαίοι πόνοι μας, όλα τα μυστικά μας που θεριεύουν.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ανάδρομος κύκλος του Ερμή – Φθινόπωρο 2019 .

Ο Ερμής (ανάδρομος) στον Σκορπιό είναι μια βαριά κλειδαριά που ανοίγει από μόνο ένα κλειδί που βρίσκεται στον βυθό του πιο βαθύ ωκεανού. Σταθείτε και αφήστε το να ρέει, μην φοβάστε. Ο Σκορπιός απομακρύνει τα εμπόδια και μέσα μπαίνουν ακτίνες φωτός και φρέσκος αέρας. Πάμε, πάμε, πάμε. Είναι ο μεταφορικός θάνατος των φθαρμένων κόμπων και κουρελιών της ψυχής. Αφήστε τα να πεθάνουν. Δημιουργήστε ξανά τις νευρολογικές οδούς σας. Παραδοθείτε στον θόλο των άστρων και αφήστε τον ψυχρό αέρα της Γης να γεμίσει τους πνεύμονές σας. Ανακαλύψτε ξανά τη δύναμή σας. Αποκατασταθείτε, αναγεννηθείτε, ανανεωθείτε.

Τα λόγια και οι πράξεις κουβαλούν εξαιρετική δύναμη κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του Ερμή. Μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και μην παραδίνεστε στην παρόρμηση. Διοχετεύστε τη συναισθηματική ενέργειά σας σε δημιουργικά και πνευματικά έργα. Κάθε αστερισμός μας προετοιμάζει για τον επόμενο. Ο Σκορπιός μας προετοιμάζει για τον Τοξότη, τον φλογερό κένταυρο. Ο Ερμής στον Σκορπιό μας επιτρέπει να δούμε τι κρύβεται από κάτω, τραβάει κάθε μακαριότητα για να δημιουργήσει χώρο για τις φλόγες του Τοξότη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αναδρομος κύκλος του Ερμή – Φθινόπωρο 2019 .

Σημαντικές ημερομηνίες πριν τον ανάδρομο κύκλο: 6 Οκτωβρίου (δύσκολη), 15 Οκτωβρίου (αρμονική), 30 Οκτωβρίου (αρμονική). Η χρυσή ημέρα κατά τη διάρκεια του ανάδρομου είναι η 11η Νοεμβρίου, όταν ο Ήλιος στον Σκορπιό θα είναι σε σύνοδο με τον Ερμή.

Είναι η καλύτερη ημέρα για να κάνετε πράγματα που δεν θα κάνατε κανονικά κατά τη διάρκεια του ανάδρομου, όπως να υπογράψετε έγγραφα ή να κάνετε μεγάλες αγορές. Στις 13 Νοεμβρίου θα δούμε τον Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς για δεύτερη φορά (πρώτη φορά στις 15 Οκτωβρίου –προσέξτε τι νιώθετε, ώστε να ξέρετε τι θα επανεμφανιστεί τον Νοέμβριο).

Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα και το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia