Ανάδρομος Ουρανός το τέλος του κύκλου – Κάποιος θα μπει στη ζωή σας και θα την αλλάξει τελείως

astrologia-anadromos-oyranos

Ανάδρομος Ουρανός Τι συμβαίνει όταν τελειώνει ο αναδρομος κύκλος του Ουρανού;

Ανάδρομος Ουρανός : Υπάρχει ένας πλανήτης που δεν θα ταιριάξει ποτέ με τους άλλους και αυτός είναι ο Ουρανός. Είναι ο κυβερνήτης της εξέλιξης, της μοναδικότητας, του ριζοσπαστισμού και της εκκεντρικότητας.

Ο Ουρανός πάντα θέλει να αλλάξει το κατεστημένο και να χτίσει ένα διαφορετικό αύριο. Στα καλύτερά του, ο Ουρανός θέλει ο κόσμος να αλλάξει προς το καλύτερο.

Στα χειρότερά του όμως, θέλει να σπάσει τους κανόνες και να δει τον κόσμο να καίγεται για την πλάκα του. Ο Ουρανός και στις δύο περιπτώσεις σάς βγάζει από τη ζώνη άνεσής σας και τα αποτελέσματα φέρνουν πάντα αναζωογόνηση.

zodia-taro-45

Τι συμβαίνει όταν τελειώνει ο ανάδρομος κύκλος του Ουρανού; Θα χαθεί το έδαφος κάτω από τα πόδια σας; Θα γίνετε μέρος μας νέας τάξης πραγμάτων; Ενώ πιθανώς δεν θα συμβεί τίποτα τόσο δραματικό, ο Ουρανός ποτέ δεν αποτυγχάνει να φέρει με κάποιο τρόπο λίγο θεατρική διάθεση.

Ωστόσο, ο Ουρανός είναι εξωτερικός πλανήτης, που σημαίνει ότι κινείται εξαιρετικά αργά. Αυτό κάνει τις επιδράσεις του να παίρνουν σχήμα με τον χρόνο αντί να επηρεάζουν τη καθημερινότητά μας. Επίσης σημαίνει ότι οι επιδράσεις του ανάδρομου κύκλου του δεν είναι όσο εμφανείς είναι του Ερμή, παραδείγματος χάρη, Θα φύγει σίγουρα ένα βάρος από πάνω σας.

taro-zodia-76

Ο ανάδρομος κύκλος του Ουρανού συνέβαινε στον Ταύρο, το ζώδιο της γης, της αφθονίας και της παράδοσης, από τις 12 Αυγούστου 2019 και ενθάρρυνε μια αλλαγή στις ανέσεις στις οποίες προσκολλούμαστε και αποκάλυψε τρόπους που δείχνουμε το πείσμα μας.

Όταν αυτός ο πλανήτης περνά την ανάδρομη φάση του, κάνει εσωτερικές τις επιδράσεις του. Σε αυτή τη φάση, μας ενθαρρύνει να κάνουμε αλλαγές που ξεκινούν από μέσα μας, μας βοηθά να αγκαλιάσουμε την αίσθηση ανεξαρτησίας και αυθεντικότητας.

Όταν ο Ουρανός κάνει στις 10 Ιανουαρίου την ορθόδρομη στάση του, θα επηρεάσει το ζώδιό σας ως εξής:

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ανάδρομος Ουρανός Ζώδια Κριός

Έχετε πάρει τόση γνώση για τη σχέση σας με τα λεφτά και τα υλικά αγαθά. Μπορεί να υπάρξουν απρόσμενα κέρδη, όπως και ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια κερδοφόρα προσπάθεια. Κινητοποιηθείτε για να προσθέσετε παραπάνω ψηφία στον λογαριασμό σας.

ζώδια Ταύρος

Αγκαλιάστε το φρικιό μέσα σας και τολμήστε να γίνετε ανεξάρτητοι. Η ζωή σας γεμίζει με καινοτόμα ενέργεια που εμπνέει. Μη φοβάστε να είστε αυτοί που ξεχωρίζουν ή να αποκλίνετε από τη νόρμα. Είναι ώρα να πειραματιστείτε με διαφορετικά αποτελέσματα και τρόπους ζωής. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αναπτυχθεί.

Ανάδρομος Ουρανός ζώδια Δίδυμοι

Ξεθάβατε μυστικά και αξιοποιούσατε τη διαίσθησή σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την παράξενη τροπή που έχει πάρει η εσωτερική φωνή σας, αλλά θα πρέπει να την ακολουθήσετε ούτως ή άλλως. Μαθαίνετε πώς να θεραπεύετε τον εαυτό σας, γιατί έχετε τη δύναμη να το κάνετε μόνοι σας. Μην πιστέψετε το αντίθετο.

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε επανεξετάσει τον τρόπο που μπορείτε να παλέψετε για έναν σκοπό ή το πώς βάζετε τις ανάγκες των πολλών πάνω από τις δικές σας. Τώρα κατανοείτε ποιος μοιράζεται την αποστολή σας. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν να αναλάβετε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας.

ζώδια Λέων

Περιμένετε το απρόσμενο, όσον αφορά την καριέρα και το μονοπάτι της ζωής σας. Είναι ώρα να κάνετε μια τολμηρή κίνηση, ακόμα κι αν σας τρομοκρατεί. Εκθέστε τον εαυτό σας και εμπιστευτείτε τις ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε και να δείξετε τα ταλέντα σας στον κόσμο. Δεν είναι η ώρα να κρύβεστε.

ζώδια Παρθένος

Απολαμβάνετε τη βαθύτερη κατανόηση του συστήματος αξιών σας. Έχετε επιλέξει να έχετε πίστη σε κάτι που σας ταιριάζει απόλυτα αντί σε αυτό που σας έμαθαν να πιστεύετε. Τώρα είναι ώρα να αφήσετε την ανανεωμένη αίσθηση πίστης σας να σας οδηγήσει σε όμορφα μονοπάτια.

zwdia-tarw-zodia-19

Ανάδρομος Ουρανός ζώδια Ζυγός

Έχετε περάσει μια βαθιά και εσωτερική μεταμόρφωση, αλλά η ιστορία τώρα ξεκινάει. Μπορεί να υπάρξουν απότομα τέλη και ηλεκτριστικά νέα ξεκινήματα, αλλά όλα θα σας μάθουν για τις σχέσεις και τη δέσμευση. Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε τους δεσμούς σας σοφά.

ζώδια Σκορπιός

Καταλαβαίνετε ποιες σχέσεις υποστηρίζουν το ταξίδι σας προς την ολοκλήρωση του εαυτού σας και ποιες όχι. Αυτό θα σας φέρει νέες σχέσεις, θα σας διδάξει και θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε. Επιτρέψτε σε κάποιον να μπει στη ζωή σας και μπορεί να σας την αλλάξει τελείως.

ζώδια Τοξότης

Αγκαλιάζετε τις αλλαγές στη ρουτίνα σας και την ικανότητά σας να φροντίζετε τον εαυτό σας, παίρνοντας πρακτικά και μεθοδικά μέτρα. Μπορεί να είναι ώρα να δοκιμάσετε ένα νέο είδος δουλειάς ή να ακολουθήσετε νέους κανόνες. Εξελίσσεστε με καινοτόμο τρόπο, ώστε να δημιουργήσετε υγιείς και υπεύθυνες συνήθειες.

zwdia-fotia

ζώδια Αιγόκερως

Επιτρέπετε στον εαυτό σας να ξεχωρίσει με το να αποδέχεστε τη δημιουργικότητά σας και να εκφράζετε τον πραγματικό εαυτό σας. Εκφράστε αυτά που σας παθιάζουν και θα απελευθερωθείτε από τη φυλακή που μπορεί να έχετε δημιουργήσει οι ίδιοι. Βιώστε τη ζωή όπως θέλετε, γιατί έχετε το δικαίωμα να το κάνετε.

ζώδια Υδροχόος

Ανακαλύπτετε τις βαθιές, εσωτερικές στρώσεις της προσωπικής ζωής σας. Μη φοβάστε να δημιουργήσετε ένα σπίτι που σας ταιριάζει, παρά τις απόψεις των άλλων. Μπορεί να υπάρξουν απρόσμενες αποκαλύψεις σχετικά με το μέρος που μένετε, όπως και τους ανθρώπους που λέτε οικογένεια.

ζώδια Ιχθύες

Επανεξετάζετε τη φωνή σας και τον τρόπο με τον οποία τη χρησιμοποιείτε. Είναι ώρα να πείτε την αλήθειά σας, ανεξάρτητα από το αν θα προκαλέσει διαμάχη ή αν θα δημιουργήσει διαταράξεις. Εάν μείνετε απαθείς και κρατήσετε για σας τη φωνή σας, όχι μόνο δεν κάνετε χάρη στον εαυτό σας, αλλά και στον κόσμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia