Ανάδρομος Πλούτωνας 25/04-03/10 Αντιμέτωποι με τους εσωτερικούς μας δαίμονες

12-oikos

Ανάδρομος Πλούτωνας 25/04-03/10 Αντιμέτωποι με τους εσωτερικούς μας δαίμονες .

Ανάδρομος Πλούτωνας 25/04-03/10 : Ο πλανήτης του μετασχηματισμού και της ανανέωσης Πλούτωνας, γυρίζει ανάδρομος στις 25 Απριλίου, στις 25 μοίρες του Αιγόκερω και θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του, μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, στις 22 μοίρες του ίδιου ζωδίου.

Αυτό σας ενθαρρύνει να αντιμετωπίσετε τους εσωτερικούς σας δαίμονες και να τους εξαλείψετε. Οι ρακοσυλλέκτες, είναι εδώ!

Αυτή είναι μια η ευκαιρία για να καθαρίσετε το σπίτι, να ξεπεράσετε τους παλιούς φόβους, τις παράνοιες…. και τα εμπόδια στις δυνατότητές σας.

zodia-taro-45

Έχετε πλανήτες ή σημεία (όπως ωροσκόπο ή μεσουράνημα) στις 20-25 μοίρες του Αιγόκερω? Ή υπάρχουν στο χάρτη σας, άλλα παρορμητικά ζώδια, όπως Κριός, Καρκίνος ή Ζυγός? Αν υπάρχουν, τότε είστε εδώ και αρκετό διάστημα στο επίκεντρο και οι επόμενοι έξι μήνες είναι η ευκαιρία σας, για να καλύψετε τις σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας και να ξεκινήσετε μια προσωπική διαδικασία μεταμόρφωσης. Εξάλλου, όλοι περνούν μια διαδικασία ανακύκλωσης το καλοκαίρι, ανάλογα με το πού πέφτει ο ανάδρομος Πλούτωνας, στο ωροσκόπιό τους.

Πώς επηρεάζει το ανάδρομος Πλούτωνας τον Απρίλιο το ζώδιο μου?

Τι σημαίνει η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα για το ζώδιο σας? Ρίξτε μια ματιά στο ωροσκόπιο του ήλιου και του ωροσκόπου σας. Αυτή η διέλευση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ισχυρή, αν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται περίπου στις 20-25 μοίρες του Αιγόκερω!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Κριός ( ζώδιο-ωροσκόπος ) ή Πλούτωνας στο 10ο οίκο

Όπου κι αν νομίζατε πως πηγαίνατε, να ξέρετε πως τα πράγματα αλλάζουν! όπως θα επιβεβαιώσει το ωροσκόπιο της καριέρας σας, στον Κριό. Οι παλιοί στόχοι, σας εμποδίζουν να βρείτε μια νέα και πιο ικανοποιητική πορεία στη ζωή σας. Μια ιλιγγιώδης άνοδος στην εξουσία ή μια δυσμένεια, μπορεί να σας συγκλονίσει. Ό, τι νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε ή να υποστηρίξετε, μπορεί να εμποδίσει την πραγματική σας κλήση. Απαλλαχτείτε από προσποιήσεις και προσχήματα.

Ταύρος ( ζώδιο – ωροσκόπος ), ή Πλούτωνας στον 9ο οίκο

Είναι σαν να αντιμετωπίζετε ένα ισχυρό θρησκευτικό προσηλυτισμό! Χριστιανισμός, Ισλαμισμός, Ινδουισμός ή αθεϊσμός, οι ιδέες σας για τον κόσμο όπως και για το τι είναι σωστό και λάθος, αλλάζουν ριζικά. Μπορεί να πάτε από το ένα άκρο, στο άλλο. Ή να κυκλοφορείτε σαν Φιλισταίος στις αίθουσες του πανεπιστημίου ή να πάθετε πολιτισμικό σοκ μέσα από ταξίδια ή μέσα ενημέρωσης. Όλοι έχουμε τις προκαταλήψεις μας, τις δογματικές στάσεις και τις παρωπίδες μας. Οι επόμενοι μήνες, είναι ένα καλό διάστημα, για να ξεριζώσετε τις δικές σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – 3ο 10ημερο Απρίλιος 2020

chartomantia-098

Ανάδρομος Πλούτωνας 25/04-03/10

Δίδυμοι ( ζώδιο – ωροσκόπος ) ή Πλούτωνας στον 8ο οίκο

Το χρήμα, είναι μια βρώμικη υπόθεση! και τα καταπιεσμένα συναισθήματα του φθόνου και της απληστίας, θα βγουν στην επιφάνεια. Ξέρετε το κλασσικό : τα δικά μου, δικά μου…και τα δικά σου, δικά μου. Οι οικονομικές εξαρτήσεις, αναδεικνύουν τον χειρότερο εαυτό μας! Αυτή είναι η ευκαιρία σας, για να αντιμετωπίσετε πράγματα όπως, κατανομή περιουσιακών, επιχορηγήσεις, δάνεια, φόρους…. σεξουαλικές διαστροφές και συναισθηματικά παιχνίδια, που συνοδεύουν τέτοια πράγματα. Από στριπτιζέζ, καλόγρια ή από γεροντοπαλίκαρο, ζιγκολό? Όλα παίζονται, αυτό το καλοκαίρι!

Καρκίνος ( ζώδιο – ωροσκόπος ) ή Πλούτωνας στον 7ο οίκο

Είναι ο σύντροφός σας, ένας συνδυασμός Jekyll και Hyde? Μήπως είναι ακόμη πιο δύσκολος? Αν τη μια στιγμή όλα πάνε καλά και στη συνέχεια γίνονται άσχημα τα πράγματα, είναι γιατί κάποιοι παίζουν βρώμικο παιχνίδι και η μπάνκα κερδίζει πάντα. Οι σχέσεις είναι του τύπου «όλα ή τίποτα» αυτές τις μέρες κι αυτό, μπορεί να σας απομακρύνει εντελώς. Ώρα να ανατρέψετε την ισορροπία ισχύος! Αυτό το καλοκαίρι, θα αντιμετωπίσετε τους βαθύτερους φόβους στη σχέση σας! Λόγια όπως : μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος, δεν είναι απλές κουβέντες, όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων. Ας γίνει μια αναγέννηση και μια ανανέωση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Λέων ( ζώδιο – ωροσκόπος ) ή Πλούτωνας στον 6ο οίκο

Έχετε ακούσει ποτέ για τη ζωή, που μας κάνει πλάκα? Ώρα να μπείτε στο κεντρικό υπολογιστή, να κάνετε μια τόσο δα μικρή αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και να πετύχετε απίστευτα αποτελέσματα! Είναι η απόλυτη αποτοξίνωση ή η απόλυτη θαυματουργή θεραπεία. Ποια θα είναι τα αποτελέσματα? Επαναπρογραμματισμός μιας αρνητικής σκέψης? Η εξάλειψη της ζάχαρης από τη διατροφή σας? Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σας. Υπάρχουν πρακτικές που σας κάνουν αναποτελεσματικούς ή φόβοι, που σας εμποδίζουν να βρείτε την ιδανική δουλειά? Η περίοδος της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα είναι η κατάλληλη στιγμή για την εξάλειψη κακών συνηθειών!

Ανάδρομος Πλούτωνας 25/04-03/10

Παρθένος ( ζώδιο – ωροσκόπος ) ή Πλούτωνας στον 5ο οίκο

Η αγάπη μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας! Τι φοβάστε? Τη δύναμη της αληθινής αγάπης? Το σεξ? Ή μήπως είστε συνηθισμένοι να τα κρατάτε όλα μέσα σας, λογοκρίνοντας και συγκρατώντας τον εαυτό σας, επειδή φοβάστε να τον αφήσετε να χαλαρώσει και να κάνει τις αποκαλύψεις του? Ένας θεός ξέρει … Αλλά η λαχτάρα σας για ζωή, σας φωνάζει πως πρέπει να εκφραστείτε. Κι αυτό το καλοκαίρι είναι ιδανικό, για να απομακρύνετε αυτούς τους δαίμονες, να καθαρίσετε τους ιστούς της αράχνης και να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο!

taro-zodia-76

Ανάδρομος Πλούτωνας 25/04-03/10

Ζυγός ( ζώδιο – ωροσκόπος ) ή Πλούτωνας στον 4ο οίκο

Είστε έτοιμοι για άλλο ένα γύρο, της οικογενειακής σας κατάστασης? Για ακόμη μια χρονιά, θα βρεθείτε καθισμένοι, στο τραινάκι του τρόμου! Και μπορεί να γίνετε από ζητιάνος, νοικοκύρης ή το αντίστροφο. Είναι σαν να παίζετε monopoly, μόνο που τα στοιχήματα είναι υψηλότερα. Τι σημαίνει για σας το σπίτι? Τι σκοτεινά μυστικά κρύβονται στον τρόπο που ανατραφήκατε? Ποιο ακριβώς είναι το οικογενειακό σας δέντρο? Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείτε. Η περίοδος του ανάδρομου Πλούτωνα, είναι η ιδανική στιγμή για να αντιμετωπίσετε τις σκιές και να εξαγνίσετε το παρελθόν σας.

Σκορπιός ( ζώδιο – ωροσκόπος ) ή Πλούτωνας στον 3ο οίκο

Ο κίνδυνος κρύβεται σε κάθε γωνία… και το υπερδραστήριο, υπερβολικά ύποπτο μυαλό σας, δουλεύει υπερωρίες Σκορπιέ. Προσπαθεί να τσεκάρει τους ανθρώπους, να διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές και να περιπλανηθεί στο επικίνδυνο πολιτικό έδαφος, κάτω από τα πόδια σας. Οι συναντήσεις με γείτονες και αδέλφια είναι έντονες… και μπορεί να αποκαλύψουν μερικές άσχημες αλήθειες – όλα τροφή για σκέψη και διαλογισμό, αυτό το καλοκαίρι. Ώρα να απαλλαγείτε από αυταπάτες, παραπληροφόρηση και αρνητικές σκέψεις.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – 3ο 10ημερο Απρίλιος 2020

zwdia-66

Τοξότης ( ζώδιο – ωροσκόπος ) ή ο Πλούτωνας στον 2ο οίκο

Είναι η κλασική ιστορία «από τ’ αλώνια στα σαλόνια» ή το αντίστροφο – δυστυχώς μπορεί να συμβεί κι αυτό. Ποιος ξέρει! ίσως να βιώσετε και τα δύο, πριν τελειώσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα! Τα πράγματα αποκτούν τη δική τους ζωή σε ό, τι αφορά τα οικονομικά σας… και τα στοιχήματα είναι υψηλά. Δουλειά σας για τους επόμενους μήνες, είναι να ξεδιαλύνετε τι σημαίνουν για εσάς τα χρήματα και η οικονομική ασφάλεια! Θα πρέπει επιπλέον, να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας για τα χρήματα και να καθαρίσετε ό,τι μπλοκάρει, την οικονομική σας επιτυχία. Το οικονομικό ωροσκόπιο του Τοξότη για το 2020, μπορεί να λαδώσει τους τροχούς…

Αιγόκερως ( ζώδιο – ωροσκόπος ) ή Πλούτωνας στον 1ο οίκο

Είστε σαν μετασχηματιστής ισχύος! Κρατάτε τα κλειδιά του βασιλείου… και αν υπάρχει κάτι που θέλει κάποιος, πρέπει να περάσει πρώτα από εσάς! Μπορεί να αισθάνεστε ισχυροί… ή όχι και τόσο. Επίσης μπορεί να είστε εγκλωβισμένοι σε έναν αγώνα εξουσίας ή έναν αγώνα επιβίωσης. Το γεγονός όμως, είναι πως είστε δυνατοί. Και αλλάζετε κάθε μέρα και λιγάκι. Καινούργιο χτένισμα, νέα ρούχα, νέο σώμα, νέο όνομα, καινούργια ταυτότητα… Το ερώτημα είναι, πόσο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας? Αν δεν τον γνωρίζετε, τότε διατρέχετε τον κίνδυνο να περπατήσετε προς τη σκοτεινή πλευρά. Και τότε αυτά που θα έχουν τη δύναμη, θα είναι η απληστία, η λαγνεία, ο φθόνος και ο φόβος…..κι όχι εσείς! και θα είναι ανεξέλεγκτα απέναντι σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας! Σκεφτείτε καλά λοιπόν… τι από τα δύο θα είναι αυτός ο ανάδρομος Πλούτωνας?

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος ( ζώδιο – ωροσκόπος ) ή Πλούτωνας στον 12ο οίκο

Θυμάστε τι ονειρευτήκατε χθες το βράδυ? Τα όνειρά σας είναι γεμάτα δαίμονες, τέρατα και άθλια όντα που προσπαθούν να σας βοηθήσουν ? Αυτά μπορεί να είναι οι σεξουαλικές σας παρορμήσεις που προσπαθούν να αναδυθούν. Ή μπορεί να είναι η καταπιεσμένη απληστία σας και η επιθυμία σας για εξουσία. ‘Όμως σαν Υδροχόος είστε ιδεαλιστής, και εν πάση περιπτώσει, δεν υπάρχει χώρος για τέτοια απολίτιστα συναισθήματα στην όμορφα κατασκευασμένη προσωπικότητά σας. Χρησιμοποιήστε τον ανάδρομο Πλούτωνα, για να λειτουργήσετε σαν μυστικός πράκτορας – όπως ο Spiderman – και να νικήσετε τους εχθρούς σας.

Ιχθύες ( ζώδιο – ωροσκόπος ) ή Πλούτωνας στον 11ο οίκο

Ω, οι δρόμοι της εξουσίας! Βρίσκεστε στη διαδικασία κυριολεκτικών αλλαγών, στην κοινωνική σας τάξη. Εισβάλλετε στους ελίτ κύκλους, όπως η Σταχτοπούτα που πηγαίνει στο χορό, και σιγά-σιγά αφήνετε το ανεξίτηλο σημάδι σας. Αλλά αυτή η υψηλή και ισχυρή κοινωνία, είναι ένας κόσμος γεμάτος σκοτεινά μυστικά και προδοσία! Γι’ αυτό, να βρίσκεστε σε ετοιμότητα! Αν αισθάνεστε κοινωνικά αποξενωμένοι, ρίξτε μια ειλικρινή ματιά σε αυτό που συζητάτε ή διαπραγματεύεστε. Είστε ήδη στην κορυφή του παιχνιδιού ? Τότε έχετε τη δύναμη να κάνετε τον κόσμο, ένα καλύτερο μέρος! Αυτός ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι ιδανικός, για να σκεφτείτε πώς θα τα καταφέρετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος