Ανάδρομος Τέλος – Εποχή απαντήσεων αποκαλύψεων συμπερασμάτων

sxeseis-4-simadia-teloys

Ανάδρομος Ερμης : Όταν τελειώνει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, στον Σκορπιό 2019, τι συμβαίνει στο ζώδιό σας?

Ανάδρομος Ερμης : Αν υπάρχει ένα πράγμα, που όλοι στον κόσμο της αστρολογίας λατρεύουν να φοβούνται, είναι ο ανάδρομος Ερμής.

Αν και σίγουρα δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αυτή η διέλευση είναι σοβαρά ενοχλητική. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της διαδικασίας σκέψης, η ανάδρομη κίνησή του, προκαλεί προβλήματα σ’ αυτούς τους τομείς.

Ο Ερμής είναι επίσης ένας ταχέως κινούμενος εσωτερικός πλανήτης, που σημαίνει ότι επηρεάζει αισθητά τη ζωή σας σε καθημερινή βάση. Όμως σύντομα θ’ αναστενάξετε από ανακούφιση, γιατί η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, έρχεται στο τέλος της. Αυτό σημαίνει ότι η σύγχυση, η νοσταλγία και η αποδιοργάνωση, θα αρχίσουν τελικά να ξεκαθαρίζουν.

zodia-taro-45

Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ερμής, ήταν ανάδρομος από τις 31 Οκτωβρίου 2019. Κυλώντας προς τα πίσω με την ανάδρομη κίνησή του στο παθιασμένο, συναισθηματικό και μυστικό ζώδιο του Σκορπιού, αυτή η διέλευση πιθανότατα έχει αποκαλύψει πολλές συντριπτικές αλήθειες.

Αυτή η αναδρομή, έχει αφήσει κατά μέρος τα ευχάριστα, για να σας δείξει τις σκοτεινότερες παρορμήσεις σας. Ο Σκορπιός αναδεικνύει θέματα όπως η οικειότητα, το σεξ, η εκδίκηση, η εξουσία και η φιλοδοξία. Αν εξακολουθείτε να ζείτε με ανεπίλυτες συγκρούσεις σ’ αυτούς τους τομείς, πιθανότατα, αυτός ο ανάδρομος Ερμής, σας έφερε πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν.

Ευτυχώς, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 20 Νοεμβρίου και ξεκινάει την εξυγίανση όσων συνέβησαν. Θα είναι μια εποχή απαντήσεων, αποκαλύψεων και συμπερασμάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ας δούμε τι μπορούν να περιμένουν τα ζώδια :

Κριός

Συμφιλιώνεστε με τους δεσμούς του παρελθόντος σας. Μπορεί τελικά να ήρθε η στιγμή, να εγκαταλείψετε κάτι, που είχατε κρατήσει πολύ κοντά στην καρδιά σας. Αν κάτι το νιώθετε περισσότερο σαν βάρος παρά σαν θησαυρό στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε απ’ αυτό.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να συγχωρήσετε και να κλείσετε κάποια θέματα που εξακολουθούν να υπάρχουν στις σχέσεις σας. Είτε καταλαβαίνετε τελικά τι συνέβη με έναν πρώην, είτε λύνετε μια διαφορά με τον τωρινό σας σύντροφο, κάντε τις αποκαλύψεις σας και προχωρήστε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει τις συνέπειες της αναβλητικότητας ή της έλλειψης ερωτικής σχέσης, για να νιώθετε ευημερία. Θεραπεύστε το μυαλό και το σώμα σας σχηματίζοντας μια καινούργια αγωγή και οργανώνοντας ένα σχέδιο για να έχετε επιτυχία. Ακόμη και οι μικρότερες αποφάσεις, έχουν σημασία μακροπρόθεσμα.

Καρκίνος

Ίσως να υπήρχε μια τελειωμένη ερωτική σχέση από το παρελθόν σας, και αποφασίζετε να συμφιλιωθείτε με την ιδέα. Μπορεί να έχετε έρθει αντιμέτωποι, ακόμη και όλους τους τρόπους με τους οποίους εμποδίζετε τον εαυτό σας να διασκεδάζει. Επανασυνδεθείτε με τη δημιουργική σας σπίθα.

Λέων

Ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένα ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σας που προέκυψαν κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης κίνησης. Κατανοείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους η ιδιωτική σας ζωή απαιτούσε την προσοχή σας. Προχωρήστε με μια ανανεωμένη συνειδητοποίηση, του τι χρειάζεται η καρδιά σας.

zwdia-66

Ανάδρομος Ερμης

Παρθένος

Μπορεί να υπάρχουν φορές που επιθυμούσατε να μιλήσετε. Μπορεί να υπάρχουν φορές που θα επιθυμούσατε να είχατε σκεφτεί δυο φορές, πριν μιλήσετε. Μάθετε τους τρόπους με τους οποίους τα λόγια σας έχουν δύναμη. Μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά αλλά μπορούν εξίσου, να σας απελευθερώσουν.

Ζυγός

Αν έχετε διακυβεύσει τις αξίες σας ή παραμελήσετε τη δική σας αυτοεκτίμηση, πιθανότατα αντιμετωπίσατε τις συνέπειες. Μάθετε ότι δεν μπορείτε να επιτρέψετε να εξαρτάται από οτιδήποτε άλλο, η αγάπη προς τον εαυτό σας. Να ξέρετε, ότι ήδη τα έχετε όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Σκορπιός

Αναρωτιέστε πιθανώς ποιοι είστε. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, προσπαθώντας να γίνετε πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι μονομιάς. Συνειδητοποιείτε ότι η μόνη γνώμη που έχει σημασία, είναι η δική σας. Γίνετε αυτοί, που θέλετε να είστε.

Τοξότης

Κάνατε βαθιά βουτιά στο παρελθόν. Αν αισθανθήκατε ντροπή, νοσταλγία ή έναν παράξενο συνδυασμό και των δύο, θεραπεύεστε ό,τι πήγε στραβά. Το παρελθόν θα είναι πάντα μέρος του εαυτού σας…. αλλά δεν έχει καμία σχέση με το μέλλον σας.

Αιγόκερως

Μπορεί να γυρίσατε πάλι πίσω σε φιλίες του παρελθόντος ή να επανασυνδεθήκατε με ανθρώπους, που ίσως σας έλειψαν. Εντούτοις, είναι πιθανό, ν’ αφήσατε αυτούς τους ανθρώπους, για κάποιο λόγο. Ήρθε η ώρα να λύσετε τις διαφορές σας ή να απελευθερωθείτε από αυτές τις φιλίες.

taro-zodia-76

Υδροχόος

Ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας μπορεί να εμφανίστηκαν ξανά, δείχνοντας όλους τους τρόπους με τους οποίους έχετε αρνηθεί τα όνειρά σας ή αμφιβάλλετε για την εξουσία σας. Συμβιβαστείτε με το γεγονός πως κάποια πράγματα μπορείτε να τ’ αλλάξετε και κάποια όχι….και στη συνέχεια, προχωρήστε με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση.

ζώδια Ιχθύες

Ποια είναι η λογική όλων αυτών? Αυτή είναι μια ερώτηση που πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί πολύ πρόσφατα. Αν δεν έχετε βρει το σκοπό της ζωής σας…ήρθε η ώρα να τον βρείτε. Έχετε πίστη στο παρόν και ανακαλύψτε ξανά τους λόγους, για τους οποίους είστε ευγνώμονες.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia