Αναδιάρθρωση των οπτικών μέσα στο Σαββατοκύριακο 18-19/07

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

Αναδιάρθρωση των οπτικών μέσα στο Σαββατοκύριακο 18-19/07 .

Αναδιάρθρωση των οπτικών : Η Σελήνη μετακινείται στην αρχή του Σαββάτου στον Καρκίνο, ζώδιο που κυβερνά.

Εκεί θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ερμή. Αν και ο αγγελιαφόρος πλανήτης κινείται πλέον ορθόδρομος , δεν έχει βγεί απο τη σκιά .

Και όσο θα πέφτει το βράδυ, η Σελήνη θα σχηματίσει διαδοχικά τετράγωνα με τον Χείρωνα και τον Άρη!

zodia-taro-45

Είναι πολλές οι λεπτομέρειες που σας απασχολούν και σας συγχύζουν… Αλλά υπάρχει ουσιαστική ώθηση για να τις χειριστείτε. Αρχίστε από το σημείο που βρίσκεστε, ώστε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να ανοίξετε χώρο για καινούργια!

Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να κάνετε βήματα μπροστά, κάντε πίσω. Αν δεν μπορείτε να κάνετε βήματα πίσω, προχωρήστε μπροστά. Εσείς πρέπει να ελιχθείτε και να διανοίξτε τον δρόμο σας. Και θα ακολουθήσουν οι νέες προοπτικές και η ικανοποίηση. Και όποτε νιώθετε βαλτωμένοι ή παγιδευμένοι, να σηκώνεστε και να περπατάτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αναδιάρθρωση των οπτικών μέσα στο Σαββατοκύριακο 18-19/07

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη ολοκληρώνει το τετράγωνό της με τον Άρη. Προωθείται σε ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και μια αντίθεση με τον Δία. Αυτό που έχετε μπροστά σας, είναι μια αναδιάρθρωση των οπτικών προς και από όλες τις πλευρές!

Τώρα η διαίσθησή σας απορροφά την έμπνευση και τις αναλαμπές, που εκπέμπει το περιβάλλον και το θείο. Διαμορφώστε τη δική σας βάση, το απάγκιο σας από την καταιγίδα, αποδεχόμενοι όσα καταλαγιάζουν τα δικά σας ταραγμένα νερά!

Είναι μια προσωπική διαδικασία. Είναι αναπόφευκτη και όλοι επιδίδονται σε αυτήν. Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνα με τους Άρη και Χείρωνα: Όσο απότομες κι αν είναι οι εύστροφες κινήσεις, είναι αποδοτικές. Οι προκλήσεις σας φτάνουν πιο γρήγορα στην δεξιοτεχνία.

μελλοντολόγος

Αυτό το σαββατοκύριακο απαιτεί να «μετράτε δύο φορές για να κόψετε μία» . Αλλά όταν το κάνετε, έχετε τελειώσει… Μπορεί να υπάρχει κάποια αναστάτωση – αλλά υπάρχει και η ικανότητα να τα καταφέρετε!

Δεν θα σας πάρει πολύ να σχηματίσετε την εικόνα, άπαξ και μπείτε στη διαδικασία. Αν δεν πετύχετε με την πρώτη απόπειρα, ασχοληθείτε με κάτι άλλο και επανέρχεστε.

Η κατανόηση έχει τον τρόπο της να διεισδύει στις «ρωγμές», όταν καταπιάνεστε με κάτι άλλο. Μπορεί να είναι κάτι ψυχαγωγικό, κάτι διεγερτικό. Να έχετε επαφή με τις αισθήσεις σας αλλά να τις αφήνετε να ρέουν… Αυτές θα σας αποδώσουν σίγουρα κάτι σθεναρό!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Άρη και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Ακόμα κι αν δεν βλέπετε ακόμη την τέλεια επιλογή, δεν σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστεί. Να κρατήσετε ανοικτές τις εναλλακτικές σας και να είστε σε επαγρύπνηση. Χωρίς να επαναπαυθείτε, μην αρνηθείτε κάτι ευχάριστο επειδή δεν είναι το τέλειο… Δεν παύει να είναι ευχάριστο!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/07 Σκέψεις ερωτευμένων – Λόγια από γυναίκα

taro-zodia-76

Η Νέα Σελήνη αναμένεται να αναδυθεί το απόγευμα της Δευτέρας. Το σαββατοκύριακο θα διέπεται από κάποια νωχελική ευαισθησία – αλλά αποπνέει δραστηριότητα ενώ αναμένει το φως. Επεξεργάζεστε τα κομμάτια που συλλέγετε, χωρίς να ξέρετε επακριβώς την εικόνα που θα σχηματίσετε!

Μεταφορικά μιλώντας, απλώστε τα και δείτε τι έχετε συλλέξει. Μετακινήστε τα κομμάτια, γυρίστε τα προς όλες τις πλευρές. Μυρίστε τα, χαϊδέψτε τα, χτυπήστε τα σε μια σκληρή επιφάνεια. Πώς σας κάνουν να νιώθετε;

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA