Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού – Τι σημαίνει για την ερωτική ζωή εως 11/2020

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

 Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού τι σημαίνει για την ερωτική ζωή και τις σχέσεις σας, μέχρι το Νοέμβριο του 2020

Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού : Ακριβώς όταν νομίζετε πως όλα τα έχετε υπολογίσει…. η ζωή θα σας εκπλήξει!

Οι σχέσεις μας έρχονται στο προσκήνιο στις 12 Οκτωβρίου, όταν βιώσουμε την αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, με τον Ουρανό από τον Ταύρο!

Αυτή η διέλευση, θα φέρει απρόσμενες αλλαγές και γεγονότα….. ακόμα και για τις πιο προβλέψιμες καταστάσεις.

zodia-taro-45

Αυτή η διέλευση, συνήθως πραγματοποιείται μόνο μία φορά το χρόνο. Ωστόσο, πέρυσι είδαμε μια τριάδα από αυτές, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί από μας έχουν βιώσει μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις τους. Η τελευταία για το 2018 ήταν στις 29 Νοεμβρίου…ενώ η επόμενη δεν θα γίνει, μέχρι το Νοέμβριο του 2020! Οπότε ενώ είναι σημαντικό να αισθανόμαστε την πραγματικότητα αυτής της στιγμής, πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου, ότι η ζωή αποτελείται από δομικά στοιχεία εμπειριών.

Θυμηθείτε την 29η Νοεμβρίου, της περσινής χρονιάς. Εκείνη την εποχή, ολοκληρώσαμε περίεργες καταστάσεις, με την ανάδρομη Αφροδίτη…. και οι περισσότεροι είμασταν αβέβαιοι ή ακόμα και ανασφαλείς, μέσα στις σχέσεις μας – αν είχαμε καταφέρει να διατηρήσουμε έστω και μία-. Ήταν η τρίτη από τις τρεις πέρυσι, αναλογιζόμενοι τι έπρεπε να αλλάξει στη ζωή μας ή ποιος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού

Αλλά πώς έχουν τα πράγματα από εδώ και πέρα? Πώς ήταν η περασμένη χρονιά σε ό,τι αφορούσε την ερωτική μας ζωή? Πιστεύουμε ότι έχουμε διδαχθεί από το παρελθόν μας ή ακόμα συμμετέχουμε σε παλιούς κύκλους? Είμαστε ανοιχτοί για να προσκαλέσουμε τον έρωτα ή νιώθουμε περισσότερο κλειστοί στον εαυτό μας?

Είναι σημαντικό να το σκεφτούμε, πριν από την πραγματική διέλευση, επειδή μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη επίγνωση των ενεργειών και των λόγων…. τόσο των δικών μας, όσο και των άλλων.

Η Αφροδίτη μόλις πρόσφατα μεταφέρθηκε στον Σκορπιό, και είναι μια διαφορετική τοποθέτηση για τον πλανήτη της αγάπης. Η ενέργεια του Σκορπιού στην Αφροδίτη, σημαίνει ότι θα προχωρήσουμε βαθύτερα μέσα στις σχέσεις μας, θα νιώσουμε ισχυρότεροι για τον σύντροφό μας….. και το πάθος που αισθανόμαστε, θα είναι πάρα πολύ έντονο!

μελλοντολόγος

Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού

Όμως ο Σκορπιός, αναδεικνύει επίσης, όλα όσα προηγουμένως ήταν κρυμμένα ή κάτω από την επιφάνεια! Γι’ αυτό, αυτά τα συναισθήματα ή οι σκέψεις που προσπαθούμε να αγνοήσουμε δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, παρά να έρθουν στην επιφάνεια. Και εδώ είναι, που η αντίθεση του πλανήτη του Έρωτα με τον Ουρανό, παίρνει μια στροφή προς τις αλλαγές.

Στην αστρολογία, αντίθεση έχουμε, όταν δύο πλανήτες είναι απέναντι ο ένας από τον άλλο στον ζωδιακό κύκλο. Μ’ αυτή την ευθυγράμμιση, βιώνουμε την Αφροδίτη στον Σκορπιό απέναντι από τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι η ενέργεια του νερού και της γης….. αν και ο Σκορπιός είναι ένα πολύ έντονο ζώδιο που προτιμά την αλλαγή, καθώς ο κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας και ο Ταύρος, ένα από τα ζώδια που κυβερνά η Αφροδίτη. Αυτή η ενέργεια εστιάζεται στις αισθησιακές απολαύσεις και στην χαρά της ζωής.

Ο Ουρανός είναι επίσης γνωστός σαν ο πλανήτης του «σοκ και δέος». Ο μεγάλος παράγοντας της αφύπνισης και της αλλαγής. Ο Ουρανός ανακατεύει τα πράγματα γύρω μας και μετατοπίζει τη ζωή μας… μέχρι που ξαφνικά, δεν την αναγνωρίζουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, βιώσαμε τη μετάβαση αυτού του πλανήτη στο νέο επταετή κύκλο, όταν άρχισε να κινείται μέσα από τη γήινη ενέργεια του Ταύρου. Εξαιτίας αυτού, πολλές από τις όψεις που έκανε ο Ουρανός από τότε…. είναι πρωτόγνωρες για μας. Έτσι μαθαίνουμε πώς νιώθουμε, όταν ο πλανήτης του «σοκ και δέος» δημιουργεί αλλαγές…. αλλά το κάνει με την ισορροπία και τη γειωμένη ενέργεια του Ταύρου.

Με πιο απλά λόγια, ενώ η Αφροδίτη επικεντρώνεται στην αγάπη, ο Ουρανός ανησυχεί για τις αλλαγές που πραγματικά πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Αυτή η χρονική στιγμή, είναι πάντα μια περίοδος που παρατηρούμε συνήθως δραματικές αλλαγές, ακόμη και ανατροπές! Και μέρος αυτής της περιόδου, οφείλεται τόσο στην εποχή του Σκορπιού, αλλά και στο γεγονός, πως ενώ κινούμαστε φυσικά προς το τέλος της χρονιάς, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πώς θέλουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη. Και για πολλούς από μας, αυτό σημαίνει αλλαγές στο καθεστώς μας.

zwdia-tarw-zodia-19

Αντιθεση Αφροδίτης-Ουρανού

Ξεκινώντας από την εποχή του Ζυγού, η Αφροδίτη έχει σχεδόν τελειώσει με το να το παίζει ωραία και θέλει απλά και μόνο, την αλήθεια… χάρη στον Σκορπιό. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα ζητήματα που ανατρέπονται τώρα, θα μοιάζουν με κάποια που έχουμε ήδη αντιμετωπίσει ή που ακόμα θ’ αντιμετωπίζουμε, για κάποιο χρονικό διάστημα.

Με τις τρέχουσες ενέργειες που μας περιβάλλουν, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με μερικά από τα πρότυπα και τους κύκλους, που έχουμε κρατήσει λίγο παραπάνω. Πρόκειται επίσης για την τιμή της αλήθειας και της εντιμότητάς μας, όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων και την υπεράσπιση των εαυτών μας.

Πολλοί από μας, προσπαθήσαμε να αρνηθούμε την αλήθεια. Προσπαθήσαμε να αγνοήσουμε όσα αισθανόμασταν ή θέλαμε, επειδή φαινόταν πως ήταν αδύνατο να συμβούν. Ίσως αφορούσαν την αναζωπύρωση της φλόγας μιας προηγούμενης ερωτικής σχέσης, ή ακόμη και το τέλος ενός δεσμού και την έναρξη ενός καινούργιου.

taro-6-9

Αντιθεση Αφροδίτης-Ουρανού

Ό, τι κι αν ήταν, δεν προσπαθήσαμε μόνο να αρνηθούμε την αλήθεια μας, αλλά αγωνιστήκαμε σκληρά για οποιαδήποτε κατάσταση ή σχέση είχαμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το σωστό, προσπαθήσαμε να τα καταφέρουμε, και τώρα είναι η ώρα που αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε, πως οι σκέψεις και τα συναισθήματα που έχουμε, δεν θα σταματήσουν να μας τριβελίζουν το μυαλό, ανεξάρτητα από το τι κάνουμε. Γι’ αυτό λοιπόν, ίσως ήρθε η ώρα να τα ακούσουμε.

Αυτή η διέλευση δεν σημαίνει πως αναγκαστικά θα είναι διαφορετική η ξαφνική αφύπνισή μας στη ζωή- αν και με τον Ουρανό, όλα μπορούν να συμβούν! Αντιθέτως, αφορά όσα ήδη έχουν υπάρξει….. και προσπαθήσαμε να τα θάψουμε.

κρυσταλλομαντεία

 

Οι αλλαγές σημειώνουν αργούς ρυθμούς όλη τη χρονιά, αφήνοντας τους περισσότερους από μας ν’ αναρωτιούνται, αν θα φτάσουμε ποτέ σε εκείνο το σημείο, που θα νιώθουμε αρκετά ελεύθεροι από το παρελθόν μας, για να προχωρήσουμε προς το μέλλον μας. Κάποιες φορές φαινόταν ότι δεν θα φτάσει ποτέ αυτή η ώρα, αλλά για όσους δεν εγκατέλειψαν ποτέ την ελπίδα…. ο χρόνος που όλοι περιμέναμε, είναι σχεδόν εδώ.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό μαζί με τον Ερμή, και καθώς βλέπουμε περισσότερους πλανήτες να μεταβαίνουν από τον ειρηνικό Ζυγό στο αλχημικό ζώδιο του νερού, θα νιώσουμε αυτή την εσωτερική μετάβαση, στον εαυτό μας.

Θα αισθανθούμε λιγότερο φοβισμένοι από την αλήθεια ή το μέλλον μας, και από εκείνα τα πράγματα που συμβαίνουν, χωρίς να τα έχουμε προγραμματίσει. Είναι αστείο, που μερικές φορές κάνουμε σχέδια…ενώ χρειάζεται μόνο μια μέρα για να συνειδητοποιήσουμε, πως ναι μεν μπορούμε να σχεδιάσουμε όσα θέλουμε, αλλά τελικά κανείς δεν εγγυάται, ότι θα συμβούν.

Εξάλλου η μισή χαρά της ζωής, είναι οι εκπλήξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia