Αρης στην Παρθένο ερωτικές λεπτομέρειες 24/09

24 Σεπτεμβρίου : Ο Αρης εισέρχεται στο ζωδιο της  Παρθένου.

Το πιο πιθανό είναι να έχετε τρομερή ενέργεια για δουλειά μέσω πρακτικών μεθόδων.

Μιας και κατέχετε επίσης μια δύναμη να επιλύεται πιο εύκολα τα όποια προβλήματα καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με έργα-προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεται το διάστημα που διανύουμε τώρα.

Ίσως θα σας είναι ευκολότερο να λύσετε αυτά τα θέματα επειδή η δύναμη που σας δόθηκε σας δίνει επιπλέον την ικανότητα να αναπροσαρμόζετε τις καταστάσεις και να τις φέρνετε στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

zodia-taro-45

Ταυτόχρονα όμως κινδυνεύετε να πέσετε στην παγίδα του να κατακερματίσετε μία κατάσταση ή να κολλήσετε στις λεπτομέρειες για αυτό σας προτείνω πριν ασχοληθείτε με το όποιο ζήτημα να έχετε ήδη κάνει ένα πλάνο επίλυσης στο μυαλό σας και να το ακολουθήσετε κατά γράμμα βάζοντας ως στόχο σας να λυθεί το πρόβλημα σας το γρηγορότερο δυνατόν.

zodia-astra-tarot

 

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
Ένας άλλος τομέας που θα σας απασχολήσει είναι ο τομέας της Υγείας, είτε από ανάγκη – κάποιο πρόβλημα το οποίο θα εμφανισθεί ξαφνικά στην διάρκεια της ημέρας, είτε από δικιά σας απόφαση να γίνετε πιο υπεύθυνη όσο αφορά την κατάσταση της υγείας σας γενικότερα.

Αν αναζητείτε νέα εργασία , αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να στείλετε τα βιογραφικά σας και να κυνηγήσετε την δουλειά των ονείρων σας.

zodia-zvdia-75

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

 

Επίσης είναι και μία καλή στιγμή να αξιοποιήσετε όλη αυτή την εξτρά ενέργεια σας στο να προσφέρετε τις υπηρεσίες στους άλλους.

Για παράδειγμα μπορείτε να βοηθήσετε έναν φίλο σας που μετακομίζει, να πάρετε μέρος σε μια αγαθοεργία που οργανώνει ο Δήμος σας, ή να κάνετε πράξεις καλής θελήσεως αυθόρμητα όταν νιώσετε πως το Σύμπαν σας καλεί να πράξετε.

zwdia