αστρα τον Απρίλιο – Στο κυνήγι του έρωτα

erwtikes-9314

Άστρα τον Απρίλιο – Στο κυνήγι του έρωτα

Εβδομαδιαίες τάσεις του μήνα Απριλίου για όλα τα ζωδια

1η Εβδομάδα: Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα σας δώσουν, σε όλους τους ρομαντικούς Καρκίνους, μια δυναμική που μπορεί και πάλι να φανερώσει τα αποτελέσματα που ζητάτε στον ερωτικό – οικογενειακό σας τομέα. Μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις σε οικονομικά θέματα για τους ανήσυχους Λέοντες, που έχουν βλέψεις να κάνουν αλλαγές στην καθημερινότητα τους. Κάτι ανάλογο θα τους συμβεί και την προσωπική τους ζωή. Για τους Αιγόκερους, ο Απρίλιος θα μέλει να είναι ο ιδανικός μήνας – εποχή , που θα οριστικοποιήσουν τις σκέψεις τους για χωρισμό ή ίσως και επανασύνδεση.
Ιδιαίτερες ημερομηνίες: 02 και 05 Απριλίου

 

2η Εβδομάδα: Τα αέρινα Ζυγάκια θα έχουν σημαντικές συζητήσεις με το άτομο της ζωής τους, για το ποια τελικά θα είναι τα επόμενα κοινά βήματα τους. Οι απαντήσεις θετικές και άμεσες. Κάτι ανάλογο θα εισπράξουν και οι Σκορπιοί, που το τελευταίο διάστημα, είχαν απομακρυνθεί από τον άνθρωπο τους. Οι Κριοί που είναι σε διάσταση – χωρισμό, θα βρουν τον τρόπο να δεχτούν πίσω τον άνθρωπο τους, ίσως και με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις αυτήν την φορά.
Ιδιαίτερες ημερομηνίες: 08 και 14 Απριλίου

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

3η Εβδομάδα: Οι ασταμάτητοι Ταύροι, θα δεχτούν ένα κύμα λεκτικών αντιδράσεων και παραπόνων, για την αδράνεια τους και την έλλειψη σοβαρότητας μέσα στην σχέση τους. Στο αντίποδα οι Ιχθείς, που έχουν βάλει πλώρη και έχουν ανοιχτά τα πανιά, για μια καινούργια ζωή, είτε αυτό λέγεται γάμος είτε το να βρουν έναν καινούργιο άνθρωπο στην ζωή τους. Οι Δίδυμοι που θα κάνουν ταξίδια το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, πιθανόν να βρεθούν αντιμέτωποι με κάποια παλιά τους αγάπες.
Ιδιαίτερες ημερομηνίες: 18 και 25 Απριλίου

4η Εβδομάδα: Εσείς οι Υδροχόοι, έχετε κρυφούς θαυμαστές και το ξέρετε, αλλά και σας αρέσει. Έτσι λοιπόν μεταξύ 10 και 15 / 04 ετοιμαστείτε για προσεγγίσεις που θα ξαφνιάσουν. Οι Παρθένοι θα προχωρήσουν στις τελευταίες ημέρες του μήνα, σε ανακοινώσεις στον άνθρωπο τους που θα αλλάξουν την μέχρι τώρα ροή των πραγμάτων. Για τους Τοξότες που υποφέρουν κάτω από την πίεση του Άρη – Κρόνου, καλύτερα να μην κάνουν τίποτα ιδιαίτερο αυτό το διάστημα, θα ήταν αποτυχία.
Ιδιαίτερες ημερομηνίες: 10 και 17 Απριλίου