Αστρολογία – Ανάδρομος Χείρων και η Κρόνια Σύγκρουση

test-odigwntas-agnwsta-meri

Αστρολογία  09 Ιουλίου – Ο Χείρωνας σταθεροποιείται ανάδρομος (05:56 στον Κριό, έως τις 12 Δεκεμβρίου)

Αστρολογία : Η ανάδρομη στάση μπορεί να γίνει αισθητή μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία.

Καθώς ο Χείρωνας έχει συχνά να κάνει με την υγεία, μπορεί θέματα υγείας να έρθουν στο προσκήνιο τώρα.

Γενικά θέματα σχετικά με τραυματισμούς, επούλωση και πόνους -σωματικούς, ψυχολογικούς ή / και πνευματικούς- μπορεί να φθάσουν σε ένα σημείο καμπής τώρα.

zodia-taro-45

Αστρολογία  09 Ιουλίου – Ο Χείρωνας σταθεροποιείται ανάδρομος (05:56 στον Κριό, έως τις 12 Δεκεμβρίου)

Αυτό θα σας ωθήσει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο στην επούλωση, την ανοικοδόμηση και τη συμφιλίωση των ενεργειών που είναι εκτός ισορροπίας στη ζωή σας. Η ανάδρομη στάση ξεκινά αυτή τη διαδικασία, η οποία ξεδιπλώνεται σταδιακά στους επόμενους 5 μήνες. Εστιάστε την ενέργεια σας στην αναγνώριση των περιοχών που χρειάζονται θεραπεία στη ζωή σας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Μην ξεχνάτε ότι, αν και υπάρχουν τομείς που εξακολουθούν να χρειάζονται θεραπεία, έχετε σημειώσει πρόοδο σε πολλούς από αυτούς στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να εξισορροπήσετε την αναγνώριση της δουλειάς που πρέπει ακόμα να γίνει με την αναγνώριση του τι έχετε ήδη καταφέρει.

Διαβαστε αναλυτικα το Ωροσκόπιο σας για την περιοδο του Αναδρομου Ερμή

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογια  09 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο (17:12 στους Καρκίνο / Αιγόκερω)

Μπορεί να νιώσετε υποχρεωμένοι να εκπληρώσετε τις προσδοκίες των άλλων ή της κοινωνίας υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Σε μια κατάσταση ή ένα πρότζεκτ, που μπορεί να είχε αρχίσει πριν από 6 μήνες περίπου, μπορεί να χρειαστεί να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια και την προετοιμασία που έχετε κάνει. Ή μπορεί να δείτε πως προβλήματα που αποφεύγατε, τώρα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Αν και θα μπορούσατε να βιώσετε αυτή την περίοδο με άγχος ή ως βαριά. Μπορεί επίσης να είναι και αυτή που θα μπορέσετε τελικά να προχωρήσετε με ένα έργο ή κάποιον στόχο. Όλες οι δεσμεύσεις απαιτούν κάποιο βαθμό περιορισμού και αυτοσυγκράτησης. Δεδομένου ότι πρέπει να επιλέξουμε ένα μονοπάτι και να αφήσουμε τις άλλες επιλογές πίσω μας.

Αυτή μπορεί επομένως να σας φαίνεται σαν μια περίοδος που πιέζεστε από μια υποχρέωση, ανάγκη ή έναν περιορισμό. Ή μπορεί να σας φανεί σαν να τέλειωσαν επιτέλους οι πρόβες και ήρθε η ώρα να εκτοξεύσετε τον πύραυλο.

dream

Αστρολογια  09 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο (17:12 στους Καρκίνο / Αιγόκερω)

Εάν νιώθετε σαν να βλέπετε μόνο μπλόκα ή εμπόδια στο δρόμο σας, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχετε κάνει αρκετή προετοιμασία. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αντλήσετε από την εμπειρία σας για να λύσετε τα προβλήματα σας ή να ασχοληθείτε με την πραγματικότητα μπροστά σας. Αυτή είναι η εποχή που θα θερίσετε ότι είχατε σπείρει στο παρελθόν (ειδικά τους τελευταίους 6 μήνες). Οπότε αν η κατάστασή σας είναι αρνητική ή νιώθετε ότι είναι τιμωρία, μπορεί να πρέπει να κοιτάξετε πίσω σας.

Τι ενέργειες σας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση; θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας για αυτές τις ενέργειες και για τις αποφάσεις σας. Είτε κάνετε το τελικό βήμα για την υλοποίηση των σχεδίων σας είτε αντιμετωπίζετε τα αποτελέσματα της κακής σας κρίσης, είναι μια εποχή που καλείστε να προχωρήσετε προς την προσωπική σας ανάπτυξη και ωρίμανση. Χρησιμοποιήστε τη για να ενισχύσετε την υπευθυνότητά σας και μην αφήσετε τους φόβους της ανεπάρκειας να διαβρώσουν την αυτοεκτίμησή σας.

Διαβαστε αναλυτικα το Ωροσκόπιο σας για την περιοδο του Αναδρομου Ερμή

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot