Αστρολογία Σελήνης 15-16/03 Εξαρσεις και Επιστροφες

prwin-epanasyndesi

Αστρολογία Σελήνης 

Πέμπτη 15/03: η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες

Κάποιες απροσδόκητες αλλαγές μπορεί να προκύψουν στο σπιτικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον, με αφορμή την επίσκεψη συγγενών ή φίλων.

Αν έχετε ένα επιπλέον δωμάτιο, καλό είναι να το αερίσετε και να το προετοιμάσετε γιατί δεν θα είναι άδειο για πολύ ακόμη… Να αναμένετε το χτύπημα στην πόρτα, από ένα άτομο που θα έρχεται από μακριά και θα είναι πολύ κουρασμένο.

zodia-taro-45

Η μέρα είναι ιδανική για να βελτιώσετε γενικότερα το οικογενειακό κλίμα, παίρνοντας την πρωτοβουλία να γίνουν συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα.

Όσοι βρίσκεστε στο στάδιο ετοιμασίας του ονειρικού σας γάμου, καλό θα είναι να σκεφτείτε και τις αλλαγές που θα φέρει στη ζωή σας. Μήπως θα κληθείτε πλέον να σωπαίνετε μπροστά στο αλαζονικό ταίρι σας – ή κάποια πεθερικά που θα θεωρούν ότι μπορούν να αναμιγνύονται παντού, επειδή διαθέτουν όνομα και χρήμα;

Η Σελήνη στους Ιχθύες θα ευνοήσει πολύ σε πνευματικό και δημιουργικό επίπεδο, όσους μελετούν για να δώσουν κάποιες εξετάσεις.

chartomantia-087

Απόψε το κλίμα θα είναι εξαιρετικά χαρωπό και ευδιάθετο, γι’ αυτό αξιοποιήστε την παιχνιδιάρικη διάθεση οικογενειακά στο σαλόνι ή με το ταίρι σας στην κρεβατοκάμαρα!

Η ενέργεια της ημέρας: Τη μέρα σας θα στιγματίσει η χαρά, από την επιστροφή ενός ανθρώπου που σας έχει λείψει πολύ.

Παρασκευή 16/03: η μυστηριώδης Σελήνη διασχίζει τους Ιχθύες

Η δημιουργική διάθεση προς οτιδήποτε αφορά την έκφραση της έμπνευσής σας, θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας. Ενδώστε σε αυτήν, ακόμα και αν εξερεθίσει κάποιους στο περιβάλλον σας. Με τη φαντασία σας σε έξαρση, μην εκπλαγείτε αν νιώσετε σαν να βιώνετε μια πνευματική μεταμόρφωση!

zwdia

Το στοιχείο της φαντασίας των Ιχθύων μπορεί να επηρεάσει διαφορετικά κάποιους άλλους, ωθώντας τους να πουν ψέματα ή υπερβολές ή να προχωρήσουν σε παράνομες συμφωνίες.

Σήμερα ενδέχεται να σας γνωστοποιηθεί ότι η εταιρία που εργάζεστε αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα. Δεν αποκλείεται αυτό να πανικοβάλλει κάποιους συναδέλφους σας και να τους φτάσει στην παραίτηση. Εσείς διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην εγκαταλείψετε το πλοίο, γιατί η αφοσίωσή σας θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί σε κάθε περίπτωση.

zodia-astra-tarot

Αν σας γίνει πρόταση να ενταχθείτε στην ομάδα επενδυτών ενός καινούργιου επιχειρηματικού εγχειρήματος, φροντίστε να κάνετε ενδελεχή έρευνα πριν πάρετε τις αποφάσεις σας. Αν κάτι σας κάνει να αμφιβάλετε, μην εμπλακείτε!

Η ενέργεια της ημέρας: Σήμερα θα νιώσετε να είναι σε έξαρση το ένστικτό σας, καθώς και η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων.

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης

αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098