Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 14/03 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Κριός

Είστε πολυτεχνίτες… σε κάθε επίπεδο! Αυτό είναι και ένα σημαντικό στοιχείο για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, για να σας εμπιστεύεται περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος

zodia-taro-45

Οι ώρες οι επόμενες θα σας φέρουν δίπλα και κοντά σε έναν φίλο σας, που θέλει να σας ανοίξει την καρδιά του, και να σας εξομολογηθεί τον έρωτα του.
Ερωτική έλξη: 10/10

Δίδυμοι

Υπάρχουν δυο δρόμοι για εσάς. Ο ένας είναι του χωρισμού και ο άλλος της καλής διάθεσης για να επανασυνδεθείτε. Κάτι ανάλογο υπάρχει και στην άλλη πλευρά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Καρκίνος

Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, που θα έρθουν από την μεριά του ανθρώπου σας, που θέλει να σας μιλήσει για ένα πιο επίσημο πλέον μέλλον.
Ερωτική έλξη: 10/10

 

taro-tarw

Λέων

Μην έχετε ενοχικό ύφος απέναντι στον άνθρωπο σας, μόνο και μόνο για να αισθάνεται καλά. Αυτό είναι και ένα μέγα λάθος, που δεν θα προοδεύσει την σχέση σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε από την μεριά και το παρελθόν του συντρόφου σας. Ίσως μέσα στον μήνα, κάποιες πληροφορίες, να πέσουν στα χέρια σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-fotia

Ζυγός

Κρατηθείτε λοιπόν μακριά, από καταστάσεις και άτομα, που δεν έχουν κάτι καινούργιο να σας προσφέρουν, και που μόνο τελικά σας παραμυθιάζουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός

Μην ανοίξετε και πάλι τις πόρτες του μυαλού και της καρδιάς σας, σε προσωπικότητες, που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σας προσφέρουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης

Οι εξελίξεις τρέχουν και αυτός, που αγαπάτε, θα έρθει με τον δικό του διπλωματικό τρόπο να σας βρει. Φροντίστε να έχετε τις προτάσεις σας έτοιμες.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

zwdia shmera

Αιγόκερως

Υπάρχουν κάποια τεχνικά – οικονομικά θέματα, που προσπαθεί να ρυθμίσει ο άνθρωπος σας, και σε δεύτερο βήμα, να κάνετε την σχέση σας, πιο σοβαρή.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος

Ζητάτε κάποιες εξηγήσεις από τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που δεν κάνει πια για την σχέση σας. Πιθανόν και να ακούσετε τελικά μια ακόμη ίδια απάντηση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς

Νέος έρωτας πλησιάζει την καρδιά σας. Εσείς που είστε σε φάση χωρισμού, μην τα μπλέξετε για ακόμη μια φορά, όλα μαζί.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-zvdia-75