Αστρολογία Σελήνης 18-19/03: Οι Σχέσεις Ανθίζουν!

zwdia-erwtiko-savvatokyriako

Αστρολογία Σελήνης

Κυριακή 18/03, η Σελήνη διασχίζει τον Κριό

Αυτή η μέρα έχει αίσια δυναμική για όσους φιλόδοξους ανθρώπους ασχολούνται με την Τέχνη. Αν είστε μουσικοί, ζωγράφοι ή συγγραφείς, δώστε περισσότερη σημασία στο να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε πιο κοντά σε άτομα με επιρροή.

Αν είστε από τους καλλιτέχνες που δίνουν δωρεάν παραστάσεις, να ξέρετε ότι το ταλέντο σας θα αναγνωριστεί σύντομα και θα ανταμοιφθείτε μακροπρόθεσμα.

zodia-taro-45

Αν έχετε την αίσθηση ότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις καθυστερούν τη δική σας πρόοδο, σήμερα αυτή η αίσθηση θα μετατραπεί σε βάρος… Δεν αποκλείεται να υπάρξει ψυχρότητα στις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, οικονομικοί περιορισμοί αλλά και ανάμιξή τους στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη και συζητήστε τα προβλήματα, γιατί έτσι θα καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας και την επιδίωξη των ονείρων σας.

Όσοι διατηρούν μια σχέση ή είναι παντρεμένοι με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, είναι πιθανό σήμερα να έχουν την ανάγκη να διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο για να εντάξουν περισσότερα νεαρά άτομα.

taro-zodia-76

Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για ρομάντζο και κοινωνικές ψυχαγωγίες. Όσο περισσότερο μετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, τόσο αυξάνετε τις ευκαιρίες σας για να κάνετε μια ξεχωριστή γνωριμία!

Η μέρα μπορεί να φέρει απροσδόκητες αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσης κάποιων από εσάς. Η αίσθησή σας θα είναι ότι όσα θεωρούσατε ασφαλή, αποκτούν μια αστάθεια… Δεν αποκλείεται να περάσετε ένα χρονικό διάστημα περιφερόμενοι από καναπέ σε καναπέ φίλων, μέχρι να εγκατασταθείτε σε δική σας μόνιμη βάση.

Μήπως είστε υπερβολικά εύπιστοι; Καλό θα είναι να προσέξετε αυτό το χαρακτηριστικό σας, γιατί κάποιοι θα εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας και θα σας εμπλέξουν σε κάποια απάτη εύκολου πλουτισμού!

chartomantia-087

Η μέρα θα σας κάνει επιρρεπείς και στις «αταξίες», γι’ αυτό προσέξτε τις βραδινές σας εξόδους. Μην αμελήσετε να πάρετε προφυλάξεις στις ερωτικές επαφές σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Η χροιά «αταξίας» που διέπει τη σημερινή μέρα, ενδέχεται να σας ωθήσει προς ένα άτομο που είναι ήδη δεσμευμένο.

Δευτέρα 19/03, η Σελήνη  κενου πορείας στον Κριό

Υπό την επήρεια της Σελήνης στον Κριό, η ατμόσφαιρα θα ευνοήσει τη δημιουργία καινούργιων σχέσεων και την ενδυνάμωση αυτών που υπάρχουν ήδη. Οι σχέσεις που αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα προβλήματα, θα λήξουν τώρα και θα ραγίσουν κάποιες καρδιές. Ωστόσο, δεν πρέπει να χάσετε την εμπιστοσύνη σας στην αγάπη και να αφήσετε την καρδιά σας ανοικτή για να εισέλθει μια καινούργια!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, όπου η ζήλια ή οι ενοχές θα χρησιμοποιηθούν ως μέσο χειρισμού της συμπεριφοράς σας. Αποφύγετε να περάσετε σε αντίποινα, γιατί θα μπείτε σε έναν κυκεώνα αντεγκλήσεων που μπορεί να βρει εκτός ελέγχου!

Αν αντιμετωπίζετε συναισθηματικά μπερδέματα που απομυζούν την ενέργειά σας, να ξέρετε ότι αυτή η κατάσταση θα λάβει τέλος. Αναλαμβάνοντας τα ηνία της κατάστασης, θα αναγκάσετε την άλλη πλευρά να αναθεωρήσει τη συμπεριφορά της.

Να είστε προσεκτικοί στις ερωτικές σας συνευρέσεις… Αν στη σκέψη σας υπάρχει και κάποιο άλλο αντικείμενο του πόθου, είναι πιθανό να σας ξεφύγει το όνομά του τις πιο ακατάλληλες στιγμές!

zwdia-fotia

Το ταίρι σας ενδέχεται να μην θέλει πλέον να διατηρείτε μια χαλαρή και ανέμελη σχέση, γι’ αυτό θα σας ζητήσει να αναλάβετε μεγαλύτερη δέσμευση. Δεν αποκλείεται να αρχίσετε να σκέφτεστε και τον γάμο!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν προκύψει μια ανθρώπινη απώλεια στον κύκλο σας, θα σας επηρεάσει τόσο βαθιά που θα αποτελέσει κίνητρο για να γίνετε πιο προσεκτικοί στις συνήθειες και την καθημερινότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098