ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/03 A

taro-sex

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/03 A

ταρω Κριός: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Προϋπολογισμός
Έννοιες – κλειδιά: Βελτίωση της εικόνας των οικονομικών σας, εξοικονόμηση, εκμάθηση οικονομικών προγραμμάτων, δημιουργία προϋπολογισμού.
Ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματα. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες για τη διαχείριση και την βελτίωση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην αξία σας και να την βελτιώσετε.

Κάντε ένα σεμινάριο για τις φορολογικές ελαφρύνσεις ή διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας ή εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει ούτως ή άλλως, ή εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Δουλέψτε λίγο πιο σκληρά, λίγο παραπάνω. Βρείτε έναν μέντορα και μείνετε δίπλα του/της. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα.

zodia-taro-45

 

ταρω Ταύρος: Ο Τρελός

Λέξη – κλειδί: Ξεκινήματα
Έννοιες – κλειδιά: Νέα αρχή, ταξίδια, απελευθέρωση από τις προσδοκίες, ανάληψη ρίσκων, ποντάρετε στον εαυτό σας, ξεκινάτε ξανά και το λατρεύετε.
Αφήστε πίσω σας όποια τυχόν αρνητική χροιά έχετε συνδέσει με τον όρο Τρελός. Αυτή είναι μια ευχάριστη κάρτα! Προτείνει ελαφρότητα στο πρόσωπο των νέων εμπειριών.

Υπάρχει ένα νέο ταξίδι μπροστά σας, νέα σχέδια να κάνετε, νέες ευκαιρίες, νέα πρόσωπα… νέα, νέα, νέα! Είναι σαν να έχετε μια άδεια σελίδα. Τώρα, αν είστε τύποι τρελοί με τον έλεγχο, ίσως να μην νιώσετε τόσο ενθουσιασμένοι με την αλλαγή. Το να βάζουμε τον εαυτό μας σε νέες καταστάσεις συχνά απαιτεί την ικανότητα να κάνουμε λάθη, να τεστάρουμε την αντοχή μας, να μαθαίνουμε νέες δεξιότητες, να ζητάμε οδηγίες… και ίσως ακόμη και να νιώθουμε λίγο ανόητοι μέχρι να τις συνηθίσουμε. Αλλά ακόμα και αν συνήθως προτιμάτε να διατηρείτε τη φήμη σας, ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα άλμα.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω Δίδυμοι: Το Τρία των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Δουλειά
Έννοιες – κλειδιά: Έντιμη εργασία, χτίσιμο ικανοτήτων, αύξηση προσόντων, αναγνώριση, αγάπη για τη δουλειά σας, αύξηση πελατών και πωλήσεων.
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την αναγνώριση στην καριέρα σας. Έχετε κάνει άλματα όσον αφορά την καριέρα σας και δέχεστε την επιβεβαίωση, καθώς επεκτείνετε τις δεξιότητες σας. Θα διαπιστώσετε ότι σας κάνει να νιώθετε αρκετή ικανοποίηση το να μετατρέπεστε στο άτομο που στρέφονται όλοι, που μπορεί να κάνει τα πάντα… και από στόμα σε στόμα τα νέα εξαπλώνονται.

Έχετε ταλέντο στην πορεία της σταδιοδρομίας που διαλέξατε και δικαίως αρχίζετε να παίρνετε αναγνώριση για τη χρήση αυτού του ταλέντου. Αυτό είναι καλό σημάδι για την απόκτηση πελατών και την αύξηση της δυνατότητάς σας να κερδίσετε περισσότερα. Ή μπορεί να λάβετε ένα βραβείο καλής δουλειάς ή να πάρετε μια πολλή καλή αξιολόγηση επιδόσεων. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε την ευκαιρία να πείτε ναι σε νέα έργα αυτή την εβδομάδα και αυτά θα οδηγήσουν σύντομα σε ακόμα περισσότερα. Συγχαρητήρια!

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρω Καρκίνος: Το Επτά των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Σωστός χρονισμός
Έννοιες – κλειδιά: Εμπιστοσύνη στη διαδικασία ωρίμασης, τίμηση του κύκλου, εποχές και σωστή στιγμή, η ηρεμία πριν από την εποχή θερισμού.
Όπως ο γεωργός που έχει φροντίσει το έδαφός του, έχει σπείρει τα χωράφια του, έχει βάλει λίπασμα και πολλή δουλειά και προσπάθεια, φτάνει σε ένα σημείο που πρέπει απλά να περιμένει να ωριμάσει η σπορά του για να την θερίσει.

Ο γεωργός δεν έχει τη δύναμη να τα κάνει να μεγαλώσουν γρηγορότερα. Η φύση πρέπει να πάρει την πορεία της και ο γεωργός θα πρέπει να περιμένει μέχρι να δει τι θα θερίσει. Σε αυτό το σημείο βρίσκεστε κι εσείς αυτή την εβδομάδα, στην φάση της ωρίμασης. Δεν είναι ο καιρός για την μεγάλη συγκομιδή και δεν μπορείτε να την πιέσετε. Αλλά μην εγκαταλείπετε επειδή δεν μπορείτε να την δείτε ακόμη, η Μητέρα Φύση κάνει τα μαγικά της στα μεταφορικά εδάφη. Η αποζημίωσή σας τώρα αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω Λέων: Η Δύναμη

Λέξη – κλειδί: Το κουράγιο
Έννοιες – κλειδιά: Χάρη κάτω από τη φωτιά, δοκιμή πίεσης, ανταποκριθείτε στην πρόκληση, εσωτερική δύναμη, εμπιστοσύνη στα ταλέντα σας, αποφασιστικότητα παρά τους κινδύνους.
Αυτή η κάρτα δεν έχει να κάνει με τη σωματική δύναμη ή την ωμή βία. Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την εύρεση της χάρης στην αποφασιστικότητα. Το να κατευθύνετε τη θέλησή σας προς την κατεύθυνση αυτών που θέλετε, χωρίς να το κάνετε εκρηκτικά ή πιεστικά.

Έχει να κάνει με το αίσθημα του φόβου και / ή της ανυπομονησίας, αλλά με το να τα αγνοείτε και να κινήστε προς τα εμπρός ούτως ή άλλως. Είναι σαν να είστε πολεμιστές, μόνο που δεν παλεύετε ενάντια στους εξωτερικούς εχθρούς, αλλά ενάντια στους εσωτερικούς (μερικές φορές είμαστε ο χειρότερος εχθρός μας). Αυτή την εβδομάδα καλείστε να τιμήσετε το εγώ που σας λέει αυτό που θέλετε, ενώ ασκεί την αυτοπεποίθηση και την ευπρέπεια που χρειάζονται για να το πάρετε. Αυτό που θέλετε, σας θέλει… οπότε περπατήστε με πίστη και διεκδικήστε το.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω Παρθένος: Το Επτά των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Πρόκληση
Έννοιες – κλειδιά: Ανταπόκριση στην πρόκληση, αίσθηση αυτοπεποίθησης στον αγώνα ή σε διαγωνισμούς, είστε έτοιμοι να σκίσετε σε μια ακρόαση ή σε μια συνέντευξη.
Αυτή η κάρτα είναι σαν μέρος μιας ταινίας δράσης όπου ο ήρωας / ηρωίδα φτάνει στα όρια του. Αλλά είναι η δική σας ταινία, αγαπητοί μου, και ήρθε η ώρα να κλωτσήσετε πισινούς και να πείτε άσχημα λόγια (όχι κυριολεκτικά). Προκλητική, ναι. Εμπόδια; Κάνα δυο.

Ξέρετε, το μέρος όπου ο πρωταγωνιστής δεν αντέχει άλλο και πρέπει να αγωνιστεί για αυτό που είναι σωστό. Απλά να θυμάστε ότι ήρθε η ώρα σας να λάμψετε – ήρωες σαν εσάς κερδίζουν πάντα στο τέλος. Και μην ξεχνάτε το μότο του ήρωα: ακούστε τα τραγούδια που σας φέρνουν έμπνευση, βάλτε το πιο καυτό ντύσιμό σας, κάντε κάποια πουσάπς ή αναθεωρήστε τη γυμναστική σας ή ό,τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να ανεβάσετε το ηθικό σας. Στη συνέχεια λάβετε τη θέση σας στο ρινγκ (ή στη σκηνή ή στην συνέντευξη για δουλειά, καθώς αυτό μπορεί να σας περιμένει). Είναι η σειρά σας να τους δείξετε τι έχετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098