ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/03 Β

taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/03 Β

ταρω Ζυγός: Το δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Λέξη – κλειδί: Επανασύνδεση
Έννοιες – κλειδιά: Δείχνετε εμπιστοσύνη, συνδέεστε συνειδητά, ισορροπείτε την προστασία του εαυτού σας με το να είστε ανοικτοί, ξεπερνάτε παλιές πληγές και φτάνετε σε νέα εδάφη.
Κανονικά, αυτή η κάρτα δείχνει μια γλυκιά νέα σύνδεση που σχηματίζεται. Ωστόσο, είναι αντίστροφη για εσάς αυτή την εβδομάδα και δείχνει ότι διστάζετε λίγο να μοιραστείτε πραγματικά και να προχωρήσετε μπροστά σε αυτή τη σχέση. Δεν πειράζει, συμβαίνει και στους καλύτερους από εμάς.

Αλλά υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό εδώ, κάτι που μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό συναισθηματικά με έναν τρόπο που δεν έχετε βιώσει –και αξίζει το ρίσκο. Αν εμφανιστεί ξανά κάποιος πρώην σας, θα πρέπει να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας γιατί χωρίσατε εξαρχής. Αν δείτε κόκκινη σημαία ξανά, είναι απίθανο να πάει καλύτερα αυτή τη φορά. Αλλά αν έχετε κάνει και οι δυο δουλειά με τον εαυτό σας ή αν ένα φλερτ που δεν πήγε κάπου στο παρελθόν κάνει ένα βήμα μπροστά, μπορεί να αξίζει μια δεύτερη δοκιμή!

zodia-taro-45

 

ταρω Σκορπιός: Το Πέντε των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Αναγνώριση
Έννοιες – κλειδιά: Σχηματισμός ενός ρεαλιστικού πλάνου, διόρθωση λαθών, οργανωτικές αναβαθμίσεις, επικεντρωμένη έρευνα.
Δεύτερη ευκαιρία! Εάν την πρώτη φορά δεν τα καταφέρατε, προσπαθήστε ξανά. Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν πρέπει να επιστρέψετε πίσω στο σχεδιαστήριο. Μην το πάρετε ως αποτυχία – σημαίνει ότι έχετε κάποιες εκκρεμότητες. Ώρα να διατυπώσετε ένα σχέδιο.

Η πρώτη δοκιμή σας δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε διορθώστε το αυτό με στρατηγική. Είναι απολύτως πιθανό ότι η αποτυχημένη προσπάθειά σας οφείλετε στην κακή αναγνώριση – ελλιπείς ή παρερμηνευμένες πληροφορίες. Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά κάντε τη να αξίζει τον κόπο σας. Δεν υπάρχει πλέον απόφαση της στιγμής, βάλτε μέθοδο στην τρέλα σας. Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε το στόχο σας κάνοντας καλύτερη έρευνα και χαρτογραφώντας την επίθεση σας εκ των προτέρων.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρω Τοξότης: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Αρχέτυπο: Ο θεραπευτής, ο θεατρικός συγγραφέας, ο κλόουν
Έννοιες – κλειδιά: Ενσυναίσθηση, κατανόηση του πόνου των άλλων, βοηθάτε τους αγαπημένους σας να εκφράσουν τις ανάγκες τους, επίλυση διενέξεων.
Αυτός ο βασιλιάς είναι ο άρχοντας της συναισθηματικής σφαίρας. Αυτή η κάρτα δείχνει μια ικανότητα να βλέπετε τις συναισθηματικές λακκούβες που πέφτουν μέσα οι άλλοι, και την ικανότητα (και την τάση) να τους βοηθάτε να σηκώνονται και πάλι.

Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν ή ακόμα και να αναγνωρίσουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες, δεν μπορούν όλοι να νιώσουν αυτά που νιώθουν οι γύρω τους όπως εσείς. Ενώ υπάρχουν στιγμές που βιώνετε αυτό το χαρακτηριστικό σας ως αδυναμία, αυτή την εβδομάδα είναι η υπερδύναμή σας. Η δύναμή σας βρίσκεται στην ικανότητα σας να βλέπετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου και να νιώθετε τον κόσμο με την καρδιά κάποιου άλλου. Μοιραστείτε το δώρο σας.

ζωδια-88

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρω Αιγόκερως: Θάνατος

Λέξη – κλειδί: Μεταμόρφωση
Έννοιες – κλειδιά: Τελετουργικό μετάβασης, αποφοίτηση, ολοκληρωμένα κεφάλαια, αλλαγή, εξέλιξη.
Αυτή η κάρτα τείνει να τρομάζει τους ανθρώπους, αλλά δεν εμφανίζεται για να δείξει πραγματικό θάνατο. Έχει να κάνει με το τέλος, λόγω της αρχής ενός άλλου κύκλου.

Υπάρχει κάτι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – μια δουλειά, μια ιδιότητα, μια σχέση, ένα απόθεμα, μια φιλοσοφία – που πρέπει να αλλάξει για το καλό σας. Μια φάση ή ένα κεφάλαιο έχει ολοκληρωθεί και μαζί του έρχεται και η εξέλιξή σας. Αυτή η κάρτα σας καλεί να μεταμορφωθείτε –σαν την κάμπια σε πεταλούδα. Σκεφτείτε να κάνετε ένα μικρό τελετουργικό για να τιμήσετε αυτή την ιεροτελεστία της μετάβασης –όπως κάνουμε για τις αποφοιτήσεις, τους γάμους ή τα γενέθλια. Αυτό θα βοηθήσει τη μετάβαση σας.

zwdia shmera

ταρω Υδροχόος: Ο Ιεροφάντης

Λέξη – κλειδί: Παράδοση
Έννοιες – κλειδιά: Ταπεινή σοφία, ηθικά διδάγματα, γνωμικά από τα βάθη των χρόνων, συμβατική παιδεία, καθαρότητα, ειλικρίνεια και συμπόνια για τους άλλους.
Ο Ιεροφάντης είναι ο μεγάλος δάσκαλος. Είναι αυτός που μεταδίδει την παραδοσιακή σοφία, ένας από τους πυλώνες της κοινότητας, ένας σοφός ηγέτης. Είναι η δουλειά του να υπενθυμίζει στο λαό τις απλές αξίες, όπως: να συμπεριφέρεστε στους άλλους με τον τρόπο που θέλετε να σας συμπεριφέρονται και όλα τα πράγματα με μέτρο και η ομορφιά είναι στο μάτι αυτού που κοιτάει.

Αυτός ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει την αγνή και συμπονετική επιρροή που μπορείτε να είστε αυτή την εβδομάδα. Ακόμα κι αν φαίνεται λίγο λαϊκός ή παραδοσιακός, οδηγήστε με ήπια παραδείγματα. Αυτή την εβδομάδα όταν σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε είτε το άγριο και το ακραίο είτε το δοκιμασμένο και το αληθινό, επιλέξτε το δεύτερο.

zwdia-66

ταρω Ιχθύες: Οι Εραστές

Λέξη – κλειδί: Επικοινωνία
Έννοιες – κλειδιά: Συνειδητή σύνδεση, επιλογές στη σχέση, διανοητική χημεία, διαπραγμάτευση αναγκών, προσπάθεια για μια κατάσταση κερδοφόρα και για τους δυο.
Οι Εραστές μπορεί να φαίνονται σαν ερωτική κάρτα –και μπορεί να είναι, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με αυτά που συμβαίνουν στο μυαλό. Διαφορετικοί άνθρωποι βγάζουν διαφορετικές πτυχές και ποιότητες από μέσα μας, οπότε γιατί να μην επιλέξουμε τη σχέση που περιθάλπει τις ανώτερες, πιο ευτυχείς δυνατότητες σε μας; Και το αντίθετο – οι σύντροφοί μας είναι σε αυτή τη σχέση για να νιώσουν καλά για τον εαυτό τους, επίσης.

Υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να βρεθεί, όταν διαπραγματεύεστε τις ανάγκες τις δικές σας και του / της συντρόφου σας. Αυτή η κάρτα απευθύνεται σε αυτά που επιλέγουμε να κρατήσουμε και σε αυτά που επιλέγουμε να αφήσουμε για το καλό της σχέσης μας. Η κάρτα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό συμβόλαιο. Να είστε έξυπνοι, ανοικτοί, πείτε ευγενικά την αλήθειά σας και περιμένετε να καταλήξετε σε μια συμφωνία που είναι κερδοφόρα και για τους δύο.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087