Αστρολογία Σελήνη 12-13/08 Ένα άτομο από το παρελθόν

ilios-zwdio-didymoi

Αστρολογία Σελήνη 

Αστρολογία Κυριακής 12/08, η Σελήνη περνά στην Παρθένο

Μια από τους πιο πολυειπωμένες φράσεις, είναι ότι «δεν μπορώ να τον / την βγάλω από το μυαλό μου». Αν θεωρείτε ότι αυτό βιώνετε τον τελευταίο καιρό, το κλίμα της ημέρας θα σας βοηθήσει να κάνετε την επόμενη κίνηση!

Αυτή μπορεί να είναι να κάνετε την προσέγγισή σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, είτε να βάλετε την απαραίτητη τελεία σε μια σχέση που έληξε και να προχωρήσετε παρακάτω.

zodia-taro-45

Αστρολογία Σελήνη 

Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης του επόμενου έρωτά σας, μην αμελείτε την εξάσκησή σας… Οι πιθανότητες είναι αυξημένες σήμερα να πέσετε κυριολεκτικά πάνω στον άνθρωπο των ονείρων σας, ενώ θα τρέχετε ή θα κάνετε τον περίπατό σας!

Η μέρα διέπεται από αρκετή τύχη, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν εντοπίσετε ένα αντικείμενο αξίας σε ένα παζάρι ή πανηγύρι!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-fotia

Αστρολογία Σελήνη 

Ένα άτομο από το παρελθόν ενδέχεται να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σας σήμερα. Μπορεί να πρόκειται για έναν παιδικό φίλο ή ένα πρώην ταίρι σας. Είναι πιθανό να συναντήσετε παλιούς γνώριμους, με αφορμή μια εκδήλωση επανένωσης συμμαθητών ή συμφοιτητών.

Η ενέργεια της ημέρας: Ενδέχεται να βρεθείτε μπροστά στο ακίνητο των ονείρων σας και να προχωρήσετε στην αγορά του. Δεν αποκλείεται αυτό να σας προκύψει και ενώ βρίσκεστε σε διακοπές ή σε ένα επαγγελματικό ταξίδι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αστρολογία Δευτέρας 13/08, η Σελήνη διασχίζει την Παρθένο

Κάποιες δυσκολίες εκπαιδευτικής φύσεων προβλέπονται για την σημερινή ημέρα. Αν έχετε παιδιά, ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωπα με πειθαρχικές κυρώσεις εξαιτίας της συμπεριφοράς τους.

Εξίσου πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια στο να εγγραφείτε εσείς ή τα παιδιά σας σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα ή σχολείο.

Κάποιοι θα δυσκολευτείτε σε οικονομικό επίπεδο προσωρινά, με αφορμή μια καθυστέρηση στην καταβολή της πληρωμής σας. Δεν υπάρχει λόγος να ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους του φιλικού ή του οικογενειακού σας κύκλου, είναι διασφαλισμένο ότι θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω!

zwdia

Αστρολογία Σελήνη 

Στον εργασιακό σας χώρο, σήμερα όλοι θα πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Το πιο πιθανό είναι να απαλλαγείτε από ένα άτομο που δημιουργούσε πολλές εντάσεις!

Αν κάνετε μια αγορά ακινήτου από κοινού με ένα άτομο του στενού σας κύκλου, φροντίστε να είναι ισόνομα τακτοποιημένα όλα τα σχετικά έγγραφα.

Η ενέργεια της ημέρας: Νιώθετε άσχημα, επειδή είστε φορτωμένοι με επαγγελματικές υποχρεώσεις ενώ οι φίλοι σας διασκεδάζουν; Ξεπεράστε το, γιατί οι παχυλές απολαβές θα ισορροπήσουν μια χαρά την τωρινή δυσφορία σας!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia