Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Α

tarw-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Α

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν εορτασμούς πολλών πραγμάτων: την επιτυχία ενός επαγγελματικού εγχειρήματος, μια καλή αρχή ενός δημιουργικού έργου ή την άνθιση μιας φιλίας ή σχέσης. Είναι η ιδανική στιγμή να μαζευτείτε με την οικογένειά σας και τους φίλους σας και να γιορτάσετε όλες τις υπέροχες στιγμές που έχετε ζήσει μαζί. Έχετε φτάσει μακριά, είτε το νιώθετε είτε όχι.

Τα πάτε καλά, γι’ αυτό πιείτε στην πρόοδο σας. Ο γάμος και η γέννηση ενός παιδιού συχνά συνδέονται με την εμφάνιση αυτών των καρτών. Ιδανική εποχή για να επενδύσετε σε ακίνητα ή να αγοράσετε νέο αυτοκίνητο.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Όλες οι αποχρώσεις του μπλε

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δίνουν έμφαση στην γενναιοδωρία, τη φροντίδα και την καλλιέργεια. Θα αποκτήσετε γνώση τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και σε θέματα καρδιάς και μέσα από αυτή μπορείτε να βρείτε το μονοπάτι της πνευματικής φώτισης. Οι κάρτες προβλέπουν μια γέφυρα ανάμεσα στον κόσμο της πεζότητας και του εντυπωσιακού. Περάστε τη γέφυρα μόλις είστε έτοιμοι και απολαύστε την πολυτέλεια και την καθαρή ομορφιά. Έπειτα μπορείτε να επιστρέψετε στον υλικό κόσμο και να βοηθήσετε τους άλλους να βρουν τον δρόμο τους.

Οι κάρτες είναι επίσης θετικές στο θέμα της οικονομικής ευημερίας. Θα είναι στο επίκεντρο σχέσεις με τη μητέρα σας ή με μητρικές φιγούρες. Θα νιώθετε πως σας αγαπάνε και σας φροντίζουν, κάτι που θα σας χαρίσει συναισθηματική εκπλήρωση.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-768

ζώδια Δίδυμοι

Οι κάρτες δείχνουν μια δύσκολη εμπειρία τέλους, απώλειας ή πόνου. Νιώθετε ότι σας έχει προδώσει κάποιος που ήταν κοντά σας. Μπορείτε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τον τρόπο που σας συμπεριφέρονται οι άλλοι, αλλά μέχρι να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος, θα συνεχίσουν να ματώνουν. Μπορείτε να σταματήσετε προσωρινά την αιμορραγία με φαγητό, αλκοόλ, ναρκωτικά, δουλειά, τσιγάρα, σεξ, αλλά στο τέλος δεν θα είναι αρκετά και το αίμα θα λεκιάσει τη ζωή σας.

«Πρέπει να βρείτε τη δύναμη να ανοίξετε τις πληγές σας, να βάλετε μέσα τα χέρια σας, να ξεριζώσετε τον πυρήνα του πόνου που σας κρατά στο παρελθόν, τις αναμνήσεις και να συμφιλιωθείτε μαζί του» ― Iyanla Vanzant.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο του αίματος

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα είστε σαν πληγωμένοι στρατιώτες που μόλις γύρισαν από πόλεμο. Έχετε βιώσει πόνο, προδοσία και απώλεια. Αλλά σαν θαρραλέοι στρατιώτες κοιτάτε το μέλλον και ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα, παρά τις πληγές που εξακολουθείτε να κουβαλάτε. Έτσι, αγαπητοί Καρκίνοι, μπορεί να αντιμετωπίσετε λύπη και θρήνο, αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι μια προσωρινή μόνο κατάσταση.

Αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να ανεβείτε και πάλι στο άλογο σας και να κοιτάξετε τον ορίζοντα. Πάντα θα έχετε πάνω σας τα σημάδια των πιο δύσκολων εποχών, αλλά μέσα σας υπάρχει και η δύναμη να τα δεχτείτε με σοφία και ευγένεια και να προχωρήσετε.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

αγαπη

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες μου θυμίζουν ένα γνωστό ξένο τραγούδι που λέει: «Και είμαι ελεύθερος και πέφτω, είμαι ελεύθερος». Είναι λες και κάνετε ελεύθερη πτώση από έναν πύργο. Έτσι, αγαπητοί μου Λέοντες, είναι καιρός να αλλάξετε πράγματα. Ετοιμαστείτε τώρα!

Είναι καιρός να αφήσετε πίσω σας όλα τα αρνητικά και τα ξεπερασμένα και να μείνουν μόνο τα θετικά, όλα τα αναγκαία για να ξεκινήσετε και πάλι τη ζωή σας και να αντικαταστήσετε όλα τα χαμένα. Πάρτε τον έλεγχο και κάντε την κίνησή σας. Κάντε την αλλαγή. Γίνετε η αλλαγή. Μην περιμένετε το χειρότερο να συμβεί –δράστε τώρα.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/08 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα γιορτάσετε την πρόοδο, τη νίκη και τον θρίαμβο. Κάτι, για το οποίο πολεμούσατε καιρό, γυρνάει επιτέλους υπέρ σας. Είναι θρίαμβος απέναντι στην αντιπαλότητα. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε καταφέρει να ολοκληρώσετε τους στόχους σας και τώρα οι προσπάθειες και τα αποτελέσματά σας αναγνωρίζονται δημοσίως.

Μπορεί να λάβετε ένα βραβείο ή μια δημόσια επιβράβευση από τους συναδέλφους σας στη δουλειά. Μπορεί απλώς να είναι ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο. Ωστόσο, αυτό θα σας δώσει περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και τη δύναμη να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia