Αστρολογία 12-13/11 Η ευκαιρία είναι εκεί

erwtiki-astrologia

Αστρολογία 12 Νοεμβρίου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία (25: 41 στους Ζυγό / Τοξότη)

Αστρολογία : Υπάρχει η δυνατότητα αισιοδοξίας, χαράς και αυξημένης ενέργειας σε αυτή τη διέλευση. Θα πρέπει να τα κυνηγήσετε, δεν θα πέσουν στα πόδια σας, αλλά με λίγη προσπάθεια θα αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειας και διάθεσής σας.

Η αυτοπεποίθησή σας και η γενική συμπεριφορά σας θα βελτιωθούν. Προσέξτε, όμως, να μην χαθείτε τόσο πολύ σε αυτή τη διάθεση που ξεχάσετε την κοινή λογική και τον ρεαλισμό.

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να σκεφτείτε τις ηθικές, φιλοσοφικές ή γενικότερες επιπτώσεις των πράξεων σας και να κάνετε αλλαγές ώστε να ευθυγραμμιστεί η στάση σας με τις πεποιθήσεις, τις φιλοδοξίες και τα ιδανικά σας.

zodia-taro-45

Αστρολογία 13 Νοεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (16:22 στους Σκορπιό / Αιγόκερω)

Αστρολογία : Μπορεί να είναι πιο εύκολο να βρείτε μια λογική, πρακτική προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων και την λήψη αποφάσεων τώρα. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από το «εδώ» στο «εκεί» στην επιδίωξη των φιλοδοξιών σας. Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι καιρός να κλείσετε το κεφάλαιο των ολοκληρωμένων στόχων σας.

Να διυλίσετε και να συστηματοποιήσετε αυτά που έχετε μάθει τους περασμένους μήνες. Αυτό θα θέλει πιθανώς προσπάθεια από την πλευρά σας, αλλά η ευκαιρία είναι εκεί, αν επιλέξετε να την αδράξετε. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει ψυχική σταθερότητα και ικανότητα να εφαρμόσετε την ψυχική εστίαση σας με έναν πρακτικό και γειωμένο τρόπο. Μπορεί να είναι ευκολότερο να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Η δημιουργική ενέργεια μπορεί να γίνει παραγωγική και αποδοτική, αν τη χρησιμοποιήσετε μεθοδικά ή λογικά.

Διαβάστε επίσης : Η αστρολογία «των αδελφών ψυχών» και πώς η σύνοδος Ηλίου-Ερμή στον Σκορπιό 11/11 , θα επηρεάσει κάθε Ζώδιο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογια 13 Νοεμβρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (21:03 στους Σκορπιό / Αιγόκερω)

Αστρολογία : Η αίσθηση του σκοπού σας είναι δυνητικά πολύ ισχυρή αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι είστε σε θέση να αξιοποιήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο της ενέργειας και της αποφασιστικότητα σας. Η προσωπικότητά σας είναι πιθανό να είναι πιο ισχυρή τώρα, γεγονός καταπληκτικό αν πρέπει να δώσετε μια ισχυρή εντύπωση, αλλά ίσως όχι και τόσο σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτότητα, διακριτικότητα ή διπλωματία.

Η ικανότητά σας να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων είναι καλύτερη τώρα, αν και μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να κατανοήσετε τι σημαίνουν όλα αυτά. Είναι πιθανό να ξεθάψετε μυστικά ή να φτάσετε στον πυρήνα ασυνείδητων μοτίβων (δικών σας ή των άλλων). Ωστόσο, θα πρέπει να δουλέψετε για να μαζέψετε τους καρπούς αυτών των δυνατοτήτων. Μερικές από τις γνώσεις και τα οφέλη μπορεί να γίνουν προφανή μόνο αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065