Αστρολογία 13-16/03 Τα σκληρά συναισθήματα θα ρίξουν μια σκιά πάνω σας

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

Αστρολογία 13 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης .

Αστρολογία : Ίσως διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι στη ζωή σας δεν είναι τόσο υποστηρικτικοί, ενθαρρυντικοί ή συνεργατικοί όσο πιστεύατε ότι είναι. Από την άποψη του να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας.

Κάποιος μπορεί ξαφνικά να αποσύρει την υποστήριξή του ή ίσως να σας αντιτεθεί ή να παρέμβει σε αυτό που προσπαθείτε να κάνετε στη ζωή σας.

Ίσως ένας τσακωμός ή μια διαφωνία να συμβεί και η αναστάτωση, το άγχος ή τα σκληρά συναισθήματα που θα προκύψουν να ρίξουν μια σκιά πάνω στον τρόπο που αισθάνεστε για τη ζωή σας.

zodia-taro-45

Αν συμβεί αυτό, είναι πιθανό να πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά το θέμα για το οποίο διαφωνήσατε. Ανταποκρίνεστε στην κατάσταση με τρόπο που αντανακλά πραγματικά τις αξίες σας; Ή ίσως οι αξίες σας θα πρέπει να επανεξεταστούν;

Μπορεί να χρειαστεί να γίνει μια επαναδιαπραγμάτευση για να έρθετε σε συμφωνία ή σε ισορροπία με τις προτεραιότητες σας. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε επίσης να εκδηλωθεί ως προβλήματα γύρω από τα οικονομικά ή τα υπάρχοντά σας και θα απαιτεί κάποια προσαρμογή από την πλευρά σας.

μελλοντολόγος

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεδομένου ότι αυτή η διέλευση συνήθως διαρκεί μόνο λίγες ημέρες, στις περισσότερες περιπτώσεις τα αποτελέσματά της δεν είναι σημαντικά.

Αν όμως εμφανιστούν κάποια σημαντικά θέματα, τότε μάλλον φαίνεται ότι υπάρχει ένα βαθύτερο ζήτημα και θα ήταν σοφό να εξετάσετε το πρόβλημα πέρα από τις τρέχουσες συνθήκες.

Άλλες διελεύσεις (ειδικά στον γενέθλιο χάρτη σας) μπορεί να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φύση της κατάστασης.

Αστρολογια 16 Φεβρουαρίου – Ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω (έως τις 30 Μαρτίου)

Αστρολογία : Ο Άρης δουλεύει πολύ καλά στον Αιγόκερω. Για την ακρίβεια, ο Άρης είναι σαν τον Αιγόκερω εργασιομανής! Μπορείτε να κάνετε μεγάλη πρόοδο στις φιλοδοξίες, τους στόχους και τα πρότζεκτ σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 12-14/02 Νέος έρωτας – Νέα εργασία

chartomantia-098

Είναι πιο εύκολο να βρείτε έναν καλό ρυθμό και να είστε πειθαρχημένοι στο πώς χρησιμοποιείτε την ενέργεια και τις προσπάθειες σας τώρα. Θα έχετε θετικά αποτελέσματα αν υιοθετήσετε μια σοβαρή, υπεύθυνη στάση. Απ’ την άλλη πλευρά, αν αυτά τα χαρακτηριστικά σας δυσκολεύουν και τείνετε να αντιδράτε ή να παλεύετε για να κρατήσετε την ελευθερία σας, μπορεί να νιώθετε κολλημένοι τώρα.

Ωστόσο, όση σοβαρή και αυθεντική δουλειά κάνετε τώρα, θα λάβετε τα ανάλογα. Είναι καλή περίοδος για να δείξετε χαρακτηριστικά ηγεσίας και να πάρετε ανεξάρτητες αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να οδηγήσετε βάσει παραδείγματος. Θα έχει περισσότερο νόημα να πάρετε ρίσκα αν πρώτα έχετε προετοιμάσει μια στρατηγική και ένα σχέδιο δράσης.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot